Şimdi Ara

Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Uygun fiyatlı ama zengin özellikler sunan akıllı telefonları ile tanıdığımız Xiaomi, Mijia isimli kitlesel fonlama projesi kapsamında Himo isimli bir elektrikli bisiklet tanıttı. Çin pazarında piyasaya sürülecek katlanabilir bisikletin teslimatları 30 Temmuz'da başlayacak. Turuncu ve Beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahip Himo, 260 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Twitter, spam ve tacizi engellemek için teknoloji şirketi Smyte'i satın aldı
    Elektrikli bisiklet kentsel alanlarda rahatlık ve konfor sunmak üzere tasarlanmış. Ayrıca taşınmasını kolaylaştıracak 16.7 kg gibi hafif bir alüminyum şasisi var. Fotoğraflarına bakılırsa, bisiklet sıkışık trafikten kolayca çıkabilecek şekilde kompakt bir yapıya sahip. Ebatlarının ise 1080 x 510 x 1020 mm olduğunu belirtelim.

     


    Elektrikli modda 50 km menzil sunuyor


    Himo'nun katlanabilir gidonu, pil gücü ve katedilen mesafe gibi bilgileri gösteren bir LCD panel barındırıyor. Burada ayrıca sürüş modlarını değiştirmek ve elektrik gücünü açık/kapalı konuma getirmek için kullanılacak butonlar mevcut. IP54 sertifikası ile suya karşı koruma özelliği sunan elektrikli bisiklet aynı zamanda karanlıkta sürüş için LED farlar ve stop lambası ile donatılmış.

     


    Himo elektrikli modda çalışmak için arka tekerleğe monte edilmiş 250 W fırçasız DC motor ile birlikte 6AH/36V pilden güç alıyor. Yedi saatten daha kısa sürede şarj olan pilin yaklaşık 50 kilometre menzil sunduğunu belirtelim. Bisiklet elektrikli moddan normal moda geçiş yapılarak pedallı bisiklet olarak da kullanılabiliyor.

     

    Ne yazık ki Himo'nun Çin dışındaki ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak Banggood ve Gearbest gibi üçüncü taraf perakendeciler tarafından yakında satışa sunulabilir.

     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı
    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı







  • Arkadaşlar bu tür cihazları kullanıyorum biraz bilgi vereyim.

    Ben Xiaomi’nin daha önceki modeli olan xiaomi qicycle bir kaç ay kullandım. Tekerlek çapı 16 cm ve bu haberdeki modelden daha büyük görünmesine rağmen 1.70 boy ve 83 kilo ile maalesef sirkte bisikletle gösteri yapan ayılara benziyordum. 1.60-65 boyunda, zayıf olan bayan ve erkekler için uygun. Haberdeki modelin tekerlek çapını öğrenmeye çalıştım ama İngilizce sitelerde de göremedim. Sanırım hepsi tek bir haberden çeviri yapmışlar her yerde burada verilen aynı bilgileri buldum. İlk incelemeler çıkınca ayrıntılı bilgi alırız.

    Tekerlek çapı küçüldükçe yoldaki tümsekleri daha fazla hissediyorsunuz, şarj bitip de pedal çevirerek gitmeniz gerektiğin de zorlanıyorsunuz. Fakat bu e-bike oldukça küçük olduğu için kalabalık olmadığı zamanlarda toplu taşıma araçlarına da binilebilir ya da pili çıkartılarak oturduğunuz bir kafede sizi eve atacak kadar şarj edebilirsiniz.

    Hızı ve kaç km kadar yol gidebildiğine gelirsek, bu tür cihazlarda güvenlik nedeniyle hız 25 km ile sınırlandırılmıştır. Bu hızı geçtiğinizde güç kesilir. Daha önce kullandığım Xiaomi qicycle’da (bu haberdekinden önceki modeldir) hız 20 km idi. Bu hızı aşıp 23 km geldiğimde pedal çok ağırlaşırdı. Sanırım gücü kesmeyle birlikte motor freni de devreye giriyordu. Xiaomi dışında e-bike larda motor freni olayını hissetmedim. Tekerlek küçük olduğu için ağırlaşan pedalı yanlış olarak motor freni diye de yorumlamış olabilirim, maalesef bu konuda emin değilim fakat diğer e-bike’larda bunu hissetmedim.Diğer kullandığım e-bike'lar tekerlek çapı 20 inç (önce Benelli city zero sonra Motolux roma) ve 27,5 inç (benelli alphan).

    Xiaomi qicycle üç seviye güç modu/ sürüş yardımı vardı. Ben en yüksek modda tam güç kullandığım zamanlarda 20-25 km arası değişen menzile ulaştım 10-12 derecelik eğimleri sorunsuz çıktım fakat fazlasında zorlanır ya da çıkamazsanız. Benelli alphan/cityzero ve Motolux Roma'yla ise Antalya ve Isparta’da bulabildiğim (Antalya’da varyant, Isparta’da Gökçay )tüm yüksek eğimlere çıktım,sorun yaşamadım. Bildiğim kadarıyla 25 derece eğimin üzerine asfalt dökülemiyor. Ben bulabildiğim tüm eğilimlere güç devrede+ pedal desteği ile rahatça çıktım. E-bike reklamlarında menzil verilirken düşük güç modu ve ideal ağırlık ve yol koşulları esas alınıyor. Haberde yer alan Xiaomi himo modelinin de istisna olacağını sanmıyorum. Yine de kullanıcı deneyimlerine bakmak lazım. Ürün çıkınca youtube’a videolar düşmeye başlar. Benim şu anki tahminim 20 km azami hız, tam güç modunda 25-30 km menzil. (Pili benim kullandığım modelden büyük görünüyor)

    E-bike’larda güç modu iki şekilde: Pedal desteği ve gaz ya da sadece pedal desteği. Pedal desteğinde güç pedala aktarılıyor gaz da ise pedal çevirmeden gidebiliyorsunuz tabi menzil düşüyor, dik yokuşlarda yeterli gelmediği için gazı bırakıp pedal desteğiyle çıkmanız gerekiyor. Şarj bittikten sonra kendi kas gücünüzle gidebilseniz de elektrikli bisikletler, muadili olan elektriksiz modellere göre yaklaşık 2 kat daha ağır olduğu için daha zor gidiyorsunuz. Motora zarar verebileceği için maksimum hızı artırmak için cihaz beyni üzerine müdahaleler tavsiye edilmiyor.

    Sizlere şu an kadar kullandığım e-bike lar hakkında bilgi vereyim;

    BENELLİ CITY ZERO: 20 inç tekerlek çapı, katlanabilir elektrikli bisiklet, 250 w arka motor, 36 v lityum pil,İtalyan malı, dört güç modu var, son modda yokuşları rahat çıkıyorsunuz, gaz için ayrıca bir şey koymamışlar, güçte dördüncü seviye üzerindeyken kolu basılı tutarsanız gaz devreye giriyor ama pratik değil sadece pedal desteğini hesaba katın bence. V fren, motor arkada (önden çekişli modeli de goccia zero) Kendi üzerindeki kalitesiz koltuğunu jel kılıflarla bile kullanmak mümkün değil, yeni ve kaliteli koltuk almalısınız. Sürüşündeki zorluk şu; örneğin güç yüksek modda kırmızı ışıkta durur, gücü düşürmeden bekler ve sonradan pedala basarsanız bisiklet kendini öne atıyor bir anda kendinizi yolun ortasında buluyorsunuz. Henüz acemiyken bununla ilgili en büyük sorunu virajlarda yaşıyorsunuz, dördüncü kademede hızla gidiyorsunuz, frene basıp virajı dönerken tekrar güce ihtiyacınız olur da pedala basarsanız kaldırıma ya da yolun dışına çıkabiliyorsunuz. Ben ciddi bir durum yaşamadım ama Antalya'da teşhirdeki aynı modeli deneyen bir kız yoldan çıkıp bahçeye girdi. Durup indiğiniz zaman gücü kesin, yoksa bisikletin gidonundan tutuyorum diye güç artırma mekanizması üzerinde elinizi güç açıkken tutarsanız gaz devreye giriyor ve bisiklet şahlanıyor. Bu söylediğim gazın aşağı-yukarı oynayan mekanizma ile verildiği tüm modeller için geçerli, bisikletten indiğinizde gücü açık unutmayın. Katlanması Xiaomi’ye göre çok rahat sayılmaz (aynı şeyi Alman Enik bike için de söylüyorlar.) Katlandıktan sonra cihazı bir arada tutacak mandal ya da mıknatıslı bir yapı yok. Dolayısıyla katlandıktan sonra tekerlekli bavul gibi taşıyamıyor sadece kucaklayıp bagaja koyabiliyorsunuz. Xiaomi quicyle modelinde ise mıknatıslı yapı sayesinde ikiye katlıyken taşıma daha rahat. Dijital hız ve km göstergesi yok, kalan pil miktarı led ışıkla gösteriliyor.Benim kullandığım modelde resmi servisin uğraşmasına rağmen çözemediği direksiyondan gelen sinir bozucu gıcırdama sesi kullanımdan bir iki ay sonra başladı hiç kesilmedi. Yağlamak sesi azaltasa da kısa sürede tekrar başladı.
    Benelli city zero ilk aldığım ama tekrar olsa -daha iyi alternatifleri olduğu için- almayacağım bir ürün. İlk heyecanla her şey güzel geldi ama ilerleyen zamanlarda aynı fiyata daha iyileri olduğunu gördüm. Youtube da Benelli ve Goccia için birkaç video var, oradaki kullanıcılar ben gibi düşünmüyor. İkinci el ucuza bulursanız alın tabi, bu ürünleri vasatı bile bence almaya değer.


    BENELLİ ALPHAN: 27,5 tekerlek çapı, 250 w arka motor, 36 v lityum pil, İtalyan malı: Yine Goccia olarak önden çekişli modelleri de vardı ama geçenlerde tekzen’in internet sitesinde gördüğüm Goccia da arkadan çekişliydi. Benelli ve Goccia aynı firmanın iki ürünüymüş, satış ve teknik servis bayileri aynı. Sele berbat hiç kullanmadan değiştirin. Motor ve pil değerleri aynı olsa da tekerlek çapı nedeniyle 25 km kadar hıza çıkana kadar küçük modelinden daha hızlı.gidiyor. 25 den sonra motor gücü kesiyor ama herhangi bir frenleme de yok, kas gücünüze bağlı. Hız,km, kalan pil için dijital göstergesi var. Frenler hidrolik ama sık sık yağ akıtıyor, bir iki ayda bir servise göstermem gerekti. Başka bir forumda bir arkadaş aynı modelin hidrolikteki sorunları nedeniyle fren sistemini tümüyle değiştirdiğini yazmış. Maalesef bisiklet bakımından anlamıyorum, anlayan arkadaşlar belki basitçe çözerler ama ben bisiklette hayatımda ilk kez hidrolik kullandım,balataları servis değiştirmesine rağmen fren sesinden ve yağ akıtmasından dolayı hidrolik frenden nefret ettim daha da yanaşmam. Son söylediklerim benim gibi acemiler için geçerli tabi.

    Benelli için toparlayarak bitireyim, büyük olan alphan modeli, katlanabilir küçük olan city zero'dan daha kaliteli, elektrik gücünü daha dengeli veriyor, durduğunuzda sistem gücü sonda olsa bile pedala bastığınızda bisiklet kendini ileri atmıyor. Ben Yuki yadea’yı hiç kullanım tecrübem olmamasına rağmen beğenmeyip İtalyan diye Benelli aldım ama bence genellikle sıradan, bazen de kalitesiz bir ürün.Kefil olabileceğim tek yönü motor ve pil kalitesi.Her iki benelli modelinde de azami hız 25 km, menzili tam güç modunda katlanabilir City zero’da 30, büyük model olan Alphan’da ise 25 km civarında.
    Katlanabilir modelde decathlondaki 2018 model (pil 48 v) Mecer, fatbike seviyorsanız da yine katlanabilir motolux roma ya da yuki yadea e-wild 20 s tavsiye ederim. Mecer’i decathlona gidip deneyebilirsiniz, yorumları güzel. Motolux Roma’yı ben kullanıyorum memnunun (katlanabilir fatbike), Yuki Yadea 20s ise pilinin 36 v olması dışında zaten motolux roma (pil 48 v)ile hemen hemen aynı. (aksesuarda fazlalığı olabilir)

    Benelli’nin 27,5 in Alphan modeli ise alınabilir ama ben Tekzen’in internet sitesinde satılan hidrolik frenli olmayan Goccia modelini tavsiye ederim. Ben yeniden alsaydım büyük modelde tercihimi elektrikli fatbike dan yana kullanırdım. Citycoco fatbike bence çok şık, pilinin kadro içindeki yeri de beğendim fakat deneme şansım olmadı.

    XIAOMI QICYCLE: Youtube da inceleme videolarını bulabilirsiniz, çok şık ayrıca selesinden katlama mekanizmasına kadar her şey kaliteli. Alacak olursanız kendine uyumlu çamurluk ve ayaklığını da aliexpress’den sipariş verin ben Isparta’da uygun ayaklık ve çamurluk bulamadım. Motor gücü ve dolasıyla yokuş performansı maalesef yukarıda yazdığım modellere göre açıkça geride. Küçük olduğu için katlamadan bile otobüs bagajlarına sadece direksiyonu katlayarak ayakta ilen bile sığıyor. Zincirle otobüs bagajında bir yere sabitleyerek Isparta-Antalya arası rahatça taşıdım. Ön ve arkada reflektörlerle birlikte enerjisini kadro içindeki pilden alan kadroya gömülü ön ve arka lamba var. Mekanik zilinin konum ve yerleştirilmesine bile hayran oldum. Kullandığım açık ara en şık ve kaliteli e-bike. Almamanız açısından tek sebep -maalesef o da çok belirleyici- küçük vücutlar için tasarlanmış olması. Ben kısayım boy 1.70 buna rağmen vitrin camlarından kendime baktığımda sirklerde bisikletle gösteri yapan -afedersiniz-ayılara benziyordum. Bisikletin taşıma kapasitesi 75 kilo. 1.60 civarındaki kişiler için ise (dik yokuşları saymazsak) taşınabilir harika bir ürün. Xiaomi tekerleği 20 ya da 26 inç olan bir model yaparsa bence benzer fiyatlara ürün yapan herkesten açık ara daha iyi yapar. Xiaomi quicyle hız azami hız 20 km, tam güçte menzil ise 20-25 km arasını görüyordum.Son olarak motor önde yani önden çekişli.

    MOTOLUX ROMA: Fatbike, tekerlek çapı 20, genişliği 4 inç. Motor gücü 250 w, pil 48 v. Pil değeri yüzünden sanırım yokuş performansı kalın tekerleklerine rağmen benelli city zero ve alphandan bana daha iyi geldi. Adana’da yerli bir firma üretiyor (pil ve motor değildir tabi). Hız yasal sınır olan azami 25 km/s. menzil tam güçte ve pedal desteği ile 30-35 arası. Frenler disk. Bence bisiklette ideal fren sistemi. Pedal desteğine ek olarak gaz da var.Xiaomi’nin kalitesini saymazsak şu ana kadar ki en çok memnun kaldığım ürün. Önde amortisörü de var. Kalın tekerlekler hem sürüş keyfini arttırıyor hem de kar ya da bozuk yol koşullarında rahatlık sağlıyor. Taşıma kapasitesi 130 kg.Lityum pili 0-100’e 6 saat civarında ulaşıyor ama tam boşaltmanızı tavsiye etmem lityum piller şarjı sever, sık sık şar edebilirsiniz. Ben yüzde elli civarındayken şarja takıyorum. Pili hem bisiklet üzerinde hem de söküp evde şarj edebilirsiniz. Bu özellik yukarıda yazdığım modeller yanında pedallı tüm e-bike’lar için geçerli sanırım.

    AIRBİKE elektrikli kaykay: Alman malı, önden çekişli.Hız sitesinde maksimum 30 km yazsa da 1.70 boyunda 82 kilo olan ben en fazla 15 km hız yapabildim. Aslında hız,göstergede daha fazla gösterse de şüphe üzerine arkadaşımın elektrikli motoruyla bana refakat ettiği testte gerçekte hızın en fazla 15 km olduğunu gördük. Taşıma kapasitesi 90 kg.Ürün oldukça kaliteli, güvertesi karbon fiber. Fakat ürünü bence mahveden şey dolgu tekerlekleri. Çok düzgün zeminlerde sürüş çok zevkli olsa da maalesef bu şartları taşımayan zeminlerde her cm çıkıntıyı hissediyorsunuz. Yolları kaliteli tatil beldelerinde kısa mesafelere gitmek ve taşımak için mükemmel ama. Eğer bu tür ürünleri severseniz aynı türde Xiaomi’nin şişme tekerlekli elektrikli kaykayı var onu tavsiye ederim. Youtube da ayrıntılı Türkçe inceleme videosu da var.



    Sonuç olarak e-bike için tavsiyelerim:
    Eğer bisikletle gezmeyi seviyorsanız bence çok güzel.
    Katlanabilir 20 inç ince/normal tekerlekte tavsiyem decathlondaki ‘’Mecer’’ 2018 model, 2017 pil 36 v mış. 48 v olan 2018 modelin daha iyi olduğunu söylemiş bir kullanıcı. Mağazada deneme imkanı var.https://www.decathlon.com.tr/20-katlanabilir-bisiklet-id_8395834.html

    Katlanabilir 20 inç fatbike isterseniz benim kullandığım Motolux roma ve internette gördüğüm Yukia Yadea wild 20s var. Ben motolux’den memnunum. Görünüm, kadro aynı zil, gösterge, lamba gibi aksesurlarda farklılıklar olabilir, maalesef Yuki yadea’yı canlı inceleme imkanım olmadı. Kağıt üzerindeki farklar, motor aynı olsa da (250 w),pil Motolux’de 48, Yuki’de 36 v yine Motolux’de güç ayarı 3, Yuki’de bayinin söylediğine göre 5 kademe.


    26 inç ve üzerindeki e-bike alsam citycoco’nun fatbike’ını deneyip almak isterdim.http://www.citycoco.com.tr/Home/Product/CityCoco_FatBike

    Fatbike tercih etmezsenizhttps://www.tekzen.com.tr/goccia-mtb-alpan-0249kw-elektrikli-bisiklet-siyah-7110653-2377723

    Şu ana kadar verdiğim tüm modellerde motor arkada ya da öndeydi. Bir de motorun pedal içerinde göbeğe yerleştiği yeni modeller var, daha pahalı ama kendisi de bisikletçi olan bir bayi -yurt dışındaki bir tanıtımda Scott’ı denemiş-gücün kesinlikle daha verimli kullanıldığını söyledi.Yani aynı motor ve pil kapasitesiyle daha uzun mesafeye gidiyorsunuz.
    Motorun pedalın olduğu yere konduğu bu modellerde benim ilk gördüğüm Scott’dı ve oldukça pahalıydı. Fiyatı beni çok aştığı için düşünmedim.

    Motorun ortada olduğu Türkiye’de satılan bir model Geotech E-Mobilehttps://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/geotech-e-mobile-3-cx-unisex-shimano-steps-e-bike-elektrikli-bisiklet-356022219

    ve Benelli tagetehttps://www.ststore.net/p-30519-BENELLI-BENELLI-TAGETE-0249KW-ELEKTIRIKLI-BISIKLET-BENELLI-TAGETE-.html

    İkinci el alırsanız pilin durumunu mutlaka sorun arkadaşlar. Bu piller kullanılmasa da 3 haftada bir, birkaç saat şarj edilmesi gerekiyor (kullanım kılavuzunda yazıyor) Isparta’da e-bike’ını uzun süredir kullanmadığı için satmak istediğini söyleyen birisine sorduğumda pil sağlığı için arada bir şarj etmesi gerektiğini bilmediğini bisikletin uzun süredir yattığını söylemişti. Ayrıca pilin kendi içinde önlemi olsa da sert düşüş ve darbeler pil hücrelerine zarar verebilir. Hem ikinci el alırken hem de kendiniz kullanırken buna dikkat edin. Mümkünse pili o bölüme asacağınız örneğin bir heybeyle koruyun. Bir de internetten alırsanız ürünün sıfır mı, teşhir mi olduğunu öğrenin. İmkân varsa mutlaka deneyip alın, decathlon bu konuda iyi. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama e-bike’ların gücü yokuşta belli olur, yokuş performansını bence görün. Benelli’nin yokuş performansını benim bisiklette deneyip çok memnun kalan arkadaşım daha uygun fiyata bulduğu başka bir markayı hiç beğenmediğini söyledi. Dediğine göre Antalya Mevlana kavşağındaki üst geçitteki eğime çıkamamış. Bisikleti sıfır almıştı ve geri vermeye çalışıyordu.

    Uzun ve biraz dağınık bir yazı oldu, kusura bakmayın, bisikletin teknik ve bakım kısmından pek anlamıyorum, kullandığım marka ve modellerdeki tecrübelerimi anlatmaya çalıştım, mümkünse almak istediğiniz bisiklette ile ilgili kullanım tecrübesi olan kişilerin görüşlerine başvurun. Tabi bu konuda çok az yazıya ulaşabiliyorsunuz ben de bu yüzden yazdım. Hatalarım varsa daha fazla bilen arkadaşlarımın düzeltmesinden memnun olurum. Böylece hem kimseyi yanlış yönlendirmemiş hem de öğrenmiş olurum. Saygılar…
  • Belirteyim o 50km menzil 0 derece eğimde ve belli bir hızın altında(muhtemelen kullanmak istemeyeceğiniz) kullanım için öngörülmüştür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 22 Haziran 2018; 16:37:6 >
  • Bim getirirse tutar, benzin seçimden sonra 8tl

  • Max hız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güç = hız * (sürtünme kuvveti + aynı yöndeki yerçekimi bileşeni)

    şimdi hangi güçte 50 kilometre?

    1 beygir gücü? 5km/saat

    5 beygir gücü? 10km/saat

    15 beygir gücü? 20 km/saat

    değerleri kafadan attım ama bunun gibi birşey işte

  • güzel görünüyor.daha büyük modelleri de gelirse satar bence :)

  • Şimdi buna 190 100 kg biri oturduğunda nasıl bir görüntü ortaya çıkar merak ediyorum doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fiyat, xiaomi'nin kalitesiz bir şey yapacağını sanmam, şehir içi gayet yetecektir yokuşlar içinde zaten pedal ile destek verirsin.

    Bunun benzeri olan Electro Wind - EW BUBBLE 600 dolar falan.
  • 260 dolar inanılmaz iyi fiyat. Helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Sanki bisiklet ona çarpmışta içine girmiş gibi görünür.

    Not: 1.95 boyundayım :):)

  • 250w oldukça düşük bir rakam. Ulaşım için pek mantıklı durmuyor.

  • Bu ne ya, 7 yaşında ki çocukların bindiği bisikletlere benziyor. Biraz da tasarıma önem verselermiş iyi olurdu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz_sea

    Sanki bisiklet ona çarpmışta içine girmiş gibi görünür.

    Not: 1.95 boyundayım :):)
    Saygılar hocam, maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayamtky

    Bu ne ya, 7 yaşında ki çocukların bindiği bisikletlere benziyor. Biraz da tasarıma önem verselermiş iyi olurdu.
    Çinliler düşünülerek yapılmış demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gearbest hadi artik gir trye sunlari da getir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belli bi tayfa var dh de her şeyden memnuniyetsiz yok şöyle olsa böyle olsa görende en iyi argeci sanıcak kardeş almıcan şeye zaten boş muhabbet yapma adamlar 260 dolara ki tl ye çevirme bunu 260 dolara 50 km giden bisiklet yapmış adı üstünde bisiklet 51. Km'de pedal çevir la

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tipe bak utanırım ben bunu kullanmaya :D 16-17 yaş için ideal ama

  • gb Türkiye'ye girmeden, dolar bize girdi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    seçim sonrası bir miktar düşeceğini düşünüyorum en azından umut ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elektrikli bisikletlere merak salıyorum (evle iş yeri mesafesi git gel 8 km) biraz araştırma yapayım diyorum ve benim 1-2 maaşla alacağım şeyi bizi deli gibi kıskanan ülkelerdekilerin 1-2 maaşla alabilecekleri araçları görünce sinirlerim bozuluyor

    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı


    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı

    Xiaomi, 50 km menzil sunan elektrikli bisikleti Himo'yu tanıttı




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.