Şimdi Ara

Megane 2 İlk Çalışma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi geceler, iyi bayramlar.



    Aracım 2004, 1.6.

    Son 3-4 aydır motor soğukken ilk çalıştırma çalışmama problemi yaşıyorum. Gaz pedalına arka arkaya basarak çalıştırıyorum ve çalıştıktan sonra benzin kokusu alıyorum. LPG sisteminde manifolda herhangi bir sızıntı yok, olmadığı söylendi en azından LPg ustası tarafından..



    Son 1 haftadır ise her çalıştırmada olmasa da "tar tar" gibi ses geliyor. 20 çalıştırmada 1 yapıyor bu durumu. Açı kaydırıcısı olduğunu düşünüyorum.



    Açı kaydırıcı arızası geç çalışma problemi yapar mı? 3-4 aydır zaten çalışmama var, ses yeni peydah oldu. Ve sesi her çalıştırmada yapmıyor.



    Bir de güncel olarak açı kaydırıcısı arızasının özel servislerde maliyetini alabilir miyim?



    Şimdiden teşekkürler..



  • Forumda megane 2 lerde yaşanan ve çözümünün hiç tahmin bile edilemeyecek bir şekilde sadece yazılım güncellemesiyle bulunduğuna dair bir konu denk gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam araç son kullanımdan sonra beyinde kayıtlı kalan motor sıcaklığını baz alarak yakıtı ateşlemeye çalışıyor fakat araç soğuk olduğundan sıkıntı çıkıyor. Ve bu hatalı beyin yazılımının güncellenmesiyle sorun çözülüyor. Bir arayın konuyu. Bulabilirsem ben de eklerim buraya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.