Şimdi Ara

Servis/Hizmet Bisikletleri Hk:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Yakın zamanda sadece kişisel kullanım amacıyla, ömürlük olması için hizmet bisikleti almayı planlıyorum.
    Şu an her ne kadar hacıemmilerde gördüğümüz bir model olsa da çocukluğumdan bu yana her zaman ağırlığı ve sağlamlığıyla hoşuma gitmiştir. Ne de olsa artık nostalji sayılabilir. Bu aşamada aklımda kalan ve herkes tarafından bilinen iki model bulunmakta.

    * Bisan Roadstar GL
    * Bianchi Milano 26

    Bu iki modelde Türkiye içerisinde her yerde gördüğümüz modeller. Siz hangisini tercih edersiniz ? Ya da hangi modeli önerirsiniz. Yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Sağlıcakla.



  • Selamlar. İnternet üzerinden çok fazla araştırma imkanı bulamadım ancak; Bisan Roadstar GL modelini almaya karar verdim. Benim çekincelerim: hangisinin yedek parça aşamasında daha fazla yelpazeye sahip olduğunu bilmiyordum.

    Bu markaların tamamı Türkiyede mi üretiliyor ? Çeliği-demiri vs hangisi sağlam olabilir. Baz model olarak üzerinde bulunan parçaların kalitesi tabii ki bunları bilemiyorum. Ancak baz model dikkate alındığında belki sağlam lastik, sele yahut opsiyonel olarak özelliklerde tecrübeleriniz varsa bilgilendirmenizi isterim. Aksesuar olarak sepet taktırmayı düşünüyorum. Tedariki hakkında bilgim yok.

    İyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.