Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
92
Favori
111.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • + Şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı aidatsız kredi kartı çalışmasıdır.
    + Yeni Aidatsız kredi kartı çıktığında sayfaya eklenecektir.
    + Taksit yaptıran kartlar listenin ilk bölümüne eklenmiştir.
    + Başka bir forum veya sayfada paylaşacaklar lütfen bu sayfaya bağlantı veriniz.
    + Yaş sınırlaması olan veya sadece öğrencilere verilen kartlar listeye dahil edilmemiştir.
    + Aidatsız kredi kartları ile ilgili güncel haberleri ana sayfadan takip edebilirsiniz.
    + @Wakanda tarafından Donanım Haber forumları için hazırlanmıştır.

    KART SEÇENEKLERİ KATEGORİLERİNE VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE LİSTELENMİŞTİR.

    1- ÜCRETSİZ TAKSİT ÖZELLİĞİ OLAN KARTLAR
    2- ÜCRETLİ TAKSİT ÖZELLİĞİ VE SEKTÖRE GÖRE ÜCRETSİZ TAKSİT ÖZELLİĞİ OLAN KARTLAR
    3- ÜCRETLİ TAKSİT ÖZELLİĞİ OLAN KARTLAR
    4- TAKSİT ÖZELLİĞİ OLMAYAN KARTLAR

    AİDATSIZ KREDİ KARTLARI İLE İLGİLİ SON HABERLER

    + 1 Haziran 2020: Albaraka Kredi kartlarının tamamında aidat kaldırılmıştır.
    + 24 Haziran 2020: Türkiye Finans Happy Bonus Zero ücretsiz +taksit kampanyası bitmiştir.


    1- ÜCRETSİZ TAKSİT ÖZELLİĞİ OLAN KARTLAR

    Yapı Kredi - World Eko Kart

    World Eko ile World Üye İşyeri ağında sunulan standart taksit ve Worldpuan imkanlarından faydalanabilirsiniz. World kampanyalarının tamamına ücretsiz olarak katılım sağlayabilirsiniz. World Eko ile üye iş yerlerindeki +taksit kampanyaları haricindeki tüm kampanyalara katılabilir ve üye iş yerinin sunduğu taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz. (E-ticaret sitelerinin çoğunda aidatlı World ile aynı sayıda taksit sağlamaktadır.)

    Kart Sayfası:https://www.worldcard.com.tr/kartlarimiz/world-eko-kart

    Akbank - Axess Free Kart

    Yıllık kart aidatı olmayan Free ile yüz binlerce üye işyerinde bol bol chip-para kazanırken, taksit imkânından da yararlanabilirsiniz. Axess üye işyerlerinin kazandırdığı chip-para ve taksit gibi temel Axess özelliklerinden ücretsiz faydalanın.

    Kart Sayfası:https://www.kartfree.com/free/sayfa/1/353/free-ile-tanisin

    Albaraka - World

    Albaraka World ile Worldpuan, taksit ve +taksit imkanlarından yararlanabilir, tüm alışverişlerinizden Worldpuan kazanır, kazandığınız Worldpuan'larınızı “para” yerine kullanarak gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz. Albaraka World müşterileri asıl ve ek kartlarında kart aidatından muaf tutulacaktır. Albaraka'nın tüm kredi kartlarında aidat kaldırılmıştır. Albaraka Visa Platinum, Albaraka Mastercard Platinum, Albaraka Visa Gold, Albaraka Mastercard Gold, Albaraka Visa Klasik, Albaraka Mastercard Klasik, Albaraka Visa Business, Albaraka Mastercard Business kredi kartlarından artık aidat alınmamaktadır.

    Kart Sayfası:https://www.albaraka.com.tr/world-klasik-kart.aspx

    İş Bankası - Maximum Aidatsız

    Maximum Aidatsız Kart ile Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde MaxiPuan kazanıp kazandığınız MaxiPuanlar ile Maximum üye işyerlerinden dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilir, taksit imkânlarından da faydalanabilirsiniz. Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.maximum.com.tr/TR/kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx

    Garanti BBVA - Bonus Flexi

    Bonus Flexi’nizle Bonus Program Ortakları tarafından yapılan taksitlerden faydalanır, alışverişlerinizden bol bol bonus kazanır, kazandığınız bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/bonus-flexi

    Türkiye Finans - Happy Bonus Zero

    Happy Zero Kart ile bonus platform üyesi iş yerlerinden + taksit ve taksit atlatma haricindeki taksit avantajlarından faydalanabilir, yaptığınız alışverişlerden bonus kazanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.happycard.com.tr/happy-dunyasi/happy-kart-cesitleri/Sayfalar/happy-zero-kart.aspx

    HSBC - Advantage Concept Kart

    HSBC Concept ile yıllık kart aidatı ödemeden kartınızın mevcut taksitlendirme ve Advantage NakitPuan kazanımı özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Dönemlik Advantage NakitPuan kampanyalarından faydalanmak isterseniz, seçtiğiniz kampanya için belirlenmiş ücreti ödersiniz.

    Kart Sayfası:https://www.hsbc.com.tr/kartlar-ve-krediler/kredi-kartlari/hsbc-concept-kart

    ICBC - Tek Kart Bonus

    Tek Kart için yıllık üyelik ücreti ödemezsiniz. Türkiye’nin her yerinde alışveriş yaparken bonus kazanır, kazandığınız bonuslarla bedava alışveriş yaparsınız. Bonus Program Ortaklarında yapılan alışverişlerde üye işyerinin verdiği standart taksit ve bonus imkanlarından yararlanırsınız.

    Kart Sayfası:https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Tek-Kart/52/20/0

    Vakıfbank - World Tercih Kart

    Yıllık kart aidatı ödemeyin, sadece kullandığınız özellikler için ücret ödeyin. Tercih Kart ile VakıfBank ve World üye iş yerlerinden Worldpuan kazanın, taksit fırsatlarından faydalanın. Tercih kartınızla, istediğiniz özel kampanyadan (ek taksit, işlem erteleme, Worldpuan, indirim kampanyaları vb.) ücreti karşılığı yararlanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.vakifbank.com.tr/tercihkart.aspx?pageID=1223

    Vakıfbank - World Ekspress Card

    VakıfBank şubelerinden Express Card’a başvurun, kartınızı hemen alın ve alışverişlerinizde kullanmaya hemen başlayın. Üstelik yıllık kart aidatı da ödemeyin! Express Card ile VakıfBank ve World üye iş yerlerinden Worldpuan kazanıp, taksit fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.vakifbank.com.tr/ekspress-card.aspx?pageID=2544

    Denizbank - Net Kart Bonus

    DenizBank ailesinin yeni üyesi Net kart ile yepyeni bir dünyaya adım atıyorsunuz. Artık kartınızın sahibi sizsiniz! Yıllık kart aidatı yok! Net kart sahipleri Bonus’a özel artı taksit ve ekstre bonus kampanyalarından faydalanamamaktadır. Standart Bonus taksit özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/net-kart-bonus/

    Alternatif Bank - Uygun Kart

    Alternatif Bank Uygun Kart’ınıza yıllık üyelik ücreti ödemezsiniz. Uygun Kart'ınızla tüm Bonus Üye Isyerleri'nde yapacagınız alısverislerde bonus kazanır ve taksit imkanından faydalanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.alternatifbank.com.tr/bireysel/bireysel-kartlar

    QNB Finansbank - CardFinans Fix

    CardFinans’ın tüm özelliklerinden faydalanırken, yıllık üyelik ücreti ödemek istemiyorsanız, bu kart tam size göre. CardFinans bireysel kredi kartı sahiplerine sunulan artı taksit, harcama öteleme, ParaPuan ve indirim kampanyalarından yararlanmak için “Artı Paket” üyesi olmanız gerekmektedir.

    Kart Sayfası:https://www.cardfinans.com/kartlar/diger-kartlar/cardfinans-fix

    QNB Finansbank - CardFinans Enpara

    Enpara.com Kredi Kartı’nızı kullanarak QNB Finansbank ile anlaşmalı üye iş yerlerinden anında taksitli alışveriş yapabilirsiniz, ancak CardFinans’a özel artı taksit ve diğer kampanyalardan yararlanamazsınız. Alışverişlerinizi vade farksız 6 - 9 taksit arasında bölebilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kartlar/enparacom-kredi-karti


    2- ÜCRETLİ TAKSİT ÖZELLİĞİ VE SEKTÖRE GÖRE ÜCRETSİZ TAKSİT ÖZELLİĞİ OLAN KARTLAR

    Kuveyt Türk - Sağlam Kart (Sale Plus)

    Sağlam Kart ile diğer kredi kartlarının aksine; anlaşmalı üye iş yerlerinde doğrudan faydalanabileceğiniz indirim fırsatları ile tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca taksit ve Altın Puan özellikleriyle de alışverişlerinizdeki yükü hafifletir. Eğitim ve Sağlık harcamaları anlaşmalı üye işyeri şartı olmadan Vade Farksız 5 taksite bölünebilmektedir.

    Kart Sayfası:http://www.saglamkart.com.tr


    3- ÜCRETLİ TAKSİT ÖZELLİĞİ OLAN KARTLAR

    ING - Light Kart

    Yıllık kart aidatı ödemezsiniz. Peşin alışverişlerinizde kullanıp, peşin işlemleriniz sonrasında taksitlendirilerek vade farklı taksit yapabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kartlar/kartlar-light

    Şekerbank - Şeker Kart

    Artık kart ücreti ödemeden nakit taşıma riskini ortadan kaldıran kart Şeker Kart alışveriş, taksitli alışveriş, nakit avans ve taksitli nakit avans imkanları sunan, aynı zamanda dünyanın her yerinde, MasterCard/Visa amblemi bulunan milyonlarca işyerinde geçerli olan bir kredi kartıdır. Taksitlendirme sonradan yapılabilmekte ve ayrıca ücretlendirilmektedir.

    Kart Sayfası:https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/kartlar/kredikartlari/sekerkart

    Ziraat Katılım Bankası - Filika Kart

    Filika, Finansman Limitli Kart, yurtiçi finansman ihtiyaçlarınızı katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda kolay bir şekilde karşılamanıza yardımcı bireysel finansman ürünüdür. Filika e-ticaret işlemlerine kapalıdır, alışverişlerinizi 2 ile 60 ay arasında ücretli olarak taksitlendirebilirsiniz. Kart ücreti bulunmamaktadır.

    Kart Sayfası:https://www.ziraatkatilim.com.tr/bireysel/finansman-urunleri/Sayfalar/Filika-Finansman%20Limitli%20Kart.aspx


    4- TAKSİT ÖZELLİĞİ OLMAYAN KARTLAR

    Odeabank - Bank'O Card

    Bank'O Card, yurtiçi ve yurtdışında peşin alışverişlerde kullanılan, internette güvenli alışveriş imkanı sağlayan "nakit avans" ve "taksitli avans" ürünleri ile nakit ihtiyaçlarınıza cazip oranlarla cevap veren, sürpriz kampanyalar sunan ve yıllık kart ücreti olmayan ayrıcalıklı bir kredi kartıdır. Kredi kartında taksit özelliği bulunmuyor.

    Kart Sayfası:https://www.bankocard.com.tr/tr-tr/kartlar/Sayfalar/banko-card.aspx

    TEB - Sade Kart

    Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. TEB Sade Kart’ın sadece peşin ödeme yapma özelliği bulunmaktadır. 100 TL ve üzeri peşin harcamanızı dilerseniz faizi karşılığında 3-6-9-12 taksitle ödeyebilir yada 30-60-90 gün öteleyebilirsiniz. Taksitlendirme sonradan yapılmaktadır ve ücretlidir.

    Kart Sayfası:https://www.teb.com.tr/tebbonus/sade-kart

    Vakıf Katılım - Vkart

    Vakıf Katılım kredi kartı VKart ile alışveriş ve ödemelerinizi gerçekleştirebilir; ATM, mobil şube, internet şubesinden bütün kredi kartı işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. VKart temassız kart özelliği ile temassız kart okuyucusu olan tüm noktalarda 50 TL ve altındaki ödemelerinizi şifre girmeden hızla gerçekleştirebilirsiniz. Taksitlendirme özelliği bulunmuyor.

    Kart Sayfası:https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/kartlar/vkart

    Ziraat Bankası - Ziraat Ücretsiz Kart

    Tek çekim işlemlerinde kullanılabiliyor, temassız özelliği bulunuyor, taksit özelliği bulunmuyor.

    Kart Sayfası:https://www.bankkart.com.tr/kartlar

    Fibabanka - Fibabanka Ücretsiz Kredi Kartı

    Fibabanka Ücretsiz Kredi Kartı bonus kazanma ve taksit olanağı sunmamaktadır.

    Kart Sayfası:https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/kartlar/kredi-kartlari

    Anadolu Bank - Anadolu Bank Ücretsiz Kredi Kartı

    Anadolu Bank Ücretsiz Kredi Kartını yıllık kart aidatı ödemeden peşin işlemlerde kullanabilirsiniz.

    Kart Sayfası:https://www.anadolubank.com.tr/sizin-icin/katlar/kredi-karti

    TurkishBank - Standard Card - Elit Card - Platinum

    TurkishBank Kredi Kartını yıllık kart aidatı ödemeden peşin işlemlerde kullanabilirsiniz. Alışverişlerinizden Turkish Para Puan kazanabilirsiniz. Elit Card sahiplerine düşük faizli kredi imkanı sağlanmaktadır. Platinum Card ile uçak bileti alanların seyahat, kaza ve alışveriş sigortası TurkishBank tarafından ücretsiz olarak karşılanmaktadır.

    Kart Sayfası:https://www.turkishbank.com/bireysel-kartlar/bireysel-kredi-kartlari

    Halkbank - HalkCard

    Halkbank'ın ücretsiz kredi kartı HalkCard, Paraf kampanya ve ürün özelliklerinden yararlanamayacak, Paraf üye işyerlerinde taksitli işlem yapamayacaktır.

    Kart Sayfası:https://www.parafcard.com.tr/83-ucretsiz_kredi_karti



    Önemli Bilgilendirme: Kart sayfalarına yönlendirme yapan banka bağlantıları, Donanım Haber'in güvenlik duvarı sebebiyle zaman zaman hata vermektedir. Kart sayfasına gitmek için bağlantıya tıkladığınızda kart sayfası açılmıyor ise bağlantı adresini kopyalayıp web tarayıcınıza yapıştırarak kart sayfasına gidebilirsiniz.



    Önemli Uyarı: Konu içerisinde aidatsız (ücretsiz) olarak paylaşılan Kredi Kartları zaman içerisinde aidatlı kart statüsüne geçebilir veya kart tamamen iptal edilmiş olabilir. Elden geldiğince tüm bankaların kredi kartı uygulamaları aktif olarak takip edilip güncel bilgiler konu içerisinde paylaşılmakta ve ana konu giriş sayfası düzenlenmektedir. Konu içerisinde paylaşılan bilgiler zamanla değişebileceğinden en güncel bilgileri takip etmek o bankayla çalışan (çalışmak isteyen) kişinin sorumluluğundadır. İçerikde bir güncelleme yapılması veya hata düzeltilmesi gerekiyorsa konu yöneticisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wakanda -- 5 Nisan 2021; 21:29:31 >



  • Aidatsız kartlarla ilgili özelden çok soru soruluyor. Öncelikle hiçbir bankayla reklamını yapmak amaçlı bir bağlantım olmadığını belirtmek istiyorum. Her ay kampanyalara bakmak gerekiyor. O ay hangi kartın kampanyası size uygunsa onu kullanmak gerekiyor. Yani tek bir kart her zaman avantajlı olmuyor. Eğer imkan varsa birden fazla bankanın kartını almak kampanya ve taksitlere katılmak açısından hangisi uygunsa onu kullanmak gerekir. Özel mesaja verdiğim cevabı buraya alıntıladım. Umarım kararsızlar için yararlı olur.


    "Merhaba, iş bankası aidatsız kartın şu ana kadar hiç kampanyasını ve taksidini görmedim gibi. İleride rekabet için kampanya ve taksitler gelir mi bilmiyorum. Aidatsız Word Ekonun temassız özelliğinin olması da avantaj. Hemen hemen bütün kampanyalara katılımı var. Taksitlerde ise bazı durumlarda 2-3 taksit daha az veriyor. Word Eko ya bağlı aidatsız Gold Kart ve Platinum kart da verebiliyorlar. Fakat bu durum müşteri bazında mı. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum. Kısaca aidatsız Word Eko kampanyalara katılım ve taksit sayıları bakımından bir numara. Aidatsız kartlar konusunda herkese tavsiyem şu:

    Eğer alabiliyorsanız aidatsız word eko, garanti aidatsız Bonus Flexi ve Akbank aidatsız Free çıkarmanızı tavsiye ederim. Limitleri az da olsa sonradan yükseltme olabiliyor. Bu üç aidatsız kartın o ay hangi kampanyaları size uygunsa ona katılırsınız. Ben bu şekilde kullanıyorum. Örnek en son Gittigidiyor 859 TL alışverişe 50 TL akbank aidatsız Free kart puan verdi ve peşin fiyatına 6 taksit yaptı. Bu ay ise Gittigidiyor Word Eko kampanyası var.

    İyi günler."

    Aidatsız kartlar:


    1. Yapı Kredi Word kart: Hemen hemen aidatlı word kartlarla aynı. Kampanyalara katılmak ücretsiz. Sadece bazı kampanyalarda taksit sayısı 2-3 taksit daha az. Genel anlamda aidatsız kartlarda bir numara diyebiliriz.
    2. Garanti aidatsız Bonus Flexi. Hemen hemen bütün kampanyalara katılım sağlanabiliyor. Fakat bazı kampanyalarda 1,99 TL, 2,99 TL , 5,99 TL vb. kampanyaya katılım ücreti alıyor. Kampanyaya katılım sağlayıp, hiçbir işlem yapılmamışsa, kampanyayı katılmayı iptal etme seçeneği ver, iptal edildiğinde alınan katılım ücreti iade ediliyor. Taksit sayısı aidatlı karta göre daha az. Genel anlamda aidatsız kartlarda 2. numara. Bugünlerde kampanyalarından dolayı en fazla kullandığım kart.
    3. Akbank aidatsız Free kart. Bazı kampanyalara katılım ücretli. Genel anlamda aidatsız kartlarda 3. numara. Uygun sektörlerde az bir farkla ilave taksit yapması çok iyi bir seçenek.
    4. İş Bankası aidatsız kart. Sadece bir köşede duruyor. Kampanya, taksit vb. yok gibi.

    Hocam bonus flexi kart ucuz etin yahnisi gibi birşey.

    Online satım alımlarda 3 taksitten fazla taksit yapmıyor. 20.000 TL lik alışveriş yaparsanız dahi.

    N11 de 3 den fazla taksit yapmıyordu ama limiti peşin fiyatına 5 takside çıkardı.

    Aidatlı bonustaki kampanya çeşitliliği bunda yok.

    Teknoloji mağazalarındaki taksit kampanyaları bunda yok.

    Yaşadığım şehirde Bonus üye işyerinden 2.000 TL lik alışveriş yaptım sadece 2 taksit yapabileceğini söyledi.

    Beyaz eşya alımlarında bile adam akıllı taksit yapmıyorlar.

    Ek taksit isterseniz Faiz ve vergi ücreti yansıtılıyor. Yani ücreti karşılığında.

    Kampanya katılımı ücretli. Sanal karta ücretsiz olabiliyor zaman zaman. Ama bazı zamanlarda sanal kart kampanya katılımı kabul edilmiyor.

    Kısacası avantaj olarak bayağı kırpılmış bir kart. Yok oğlu yok gibi birşey... İhtiyaçlarıma karşılık vermedi.

    Bugün itibarı ile aidatlı Bonusa geçtim.

    Kullandığım üç tane aidatsız KK var. Bunların en avantajlısı Akbank Free kart çıktı. Biraz önce arayıp 9 ay boyunca minimum ayda 1000TL harcamama 300 Chip para anında hesabıma yattı. Bir çok yerde 6 taksitte yapyor üstelik.


    Enparayı bir çoğunuz zaten biliyorsunuzdur. Kullanmadım bu özelliğini fakat bildiğim ayda üç kez dilediğin harcamanı faizsiz taksitlendirebiliyorsunuz.


    TEB Sade Kart, tıpkı adı gibi sade. Hiçbirşey yok. Sonradan taksitlendirme yapabiliyorsunuz fakat ekstra faiz ödemeniz gerekiyor.


    Şahsen aidatsız KK tavsiyem Enpara ve Akbank Free olacaktır.

    @ozersworld

  • genelde bankaların aidatsız kartları kampanyalara dahil edilmiyor ama, bazılarında t
  • genelde bankaların aidatsız kartları kampanyalara dahil edilmiyor ama, bazılarında taksit yapmıyor o yüzden yine aidatlı kart alınır
  • parafa ait kart aidatı alınmadığını belirten kısmın adresini paylaşabilir misiniz? ben bulamadım.
  • Sevgili drupal,
    Güzel bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık.
    Paraf kampanyası(Yıllık kart aidatı alınmaması) ilgimi çekti. Bankaya yazdım.
    Cevap gelince buraya yazarım.
    Vatandaş için aydınlatıcı olur.
    Kolay gelsin.
  • Bilgi için teşekkürler.
    Halkbank henüz cevap vermedi fakat mutlaka cevap verirler.
    Kolay gelsin.
  • Halkbank Diyalogdan gelen cevap:

    ...
    BDDK’nın tüketicilerden alınacak ücretlere ilişkin yayınladığı yönetmelikte bankaların yıllık üyelik ücreti alabileceği belirtilmiştir. Bu kapsamda Bankamız; 19.08.2019 tarihi ve sonrasında Paraf Kredi Kartlarından yıllık kredi kartı ücret bedeli almaya başlayacaktır. Paraf Kredi Kartlarınıza ücret yansıması durumunda Halkbank Dialog'u arayarak veya talebinizi İnternet Şube veya Mobil Şube Bize Ulaşın seçeneğinden iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır.
    ...

    İlgilenenlerin bilgisine.
  • Alternatif Bank için yazdığınız kart banka kartı. Onu Alternatif Bank Uygun Kart olarak değiştirir misiniz?https://www.alternatifbank.com.tr/bireysel/bireysel-kartlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında aradığım puandan çok peşin fiyatına taksit yapan kredi kartı, paraf bu konuda iyiydi ama emin olamadığım için çıkarmamıştım isabet olmuş. Öneriniz var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banka personeli değilim. Evet dediğiniz gibi kendi ürünlerini bilmeyen müşteri hizmetleri temsilcileri oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.listede ucretsiz taksit denilmiş ancak is bankasi aidatsiz kartinda var mi ki ? İs bankasi aidatli kullaniyorum her turlu faiz kesiyor sonradan taksitte aidatsizda kesmiyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam, alışveriş yaparken POS cihazında taksit yapıyor ancak + taksidi yapmıyor. Örneğin 3 taksitli bir ürün alabilirsiniz ama iş bankasının +3 taksit kampanyası varsa + taksidi yapmıyor.
  • Ben de şuan kendi World Gold kartımı kapattıracağım.

    Ücretsiz ve aynı bankanın tüm kampanyalarında geçerli olan bir kart arıyorum. (Artı taksit çok önemli değil)

    Mesela 500 TL üzerine 50 TL, 1000 TL 75 TL puan veya 300 TL üzerine peşin fiyatına 6 taksit gibi...

    Özellikle online alışveriş için kullanacağım. Limit 3000 TL olsa yeter.
  • Vakıfbank'ın ortak markalı kredi kartları aidatsız ve worldkart'ın tüm özelliklerinden faydalanabiliyorsun.
    Üsküdar Kart-Öğretmenim Kart-Kamusen Kart-Bartın Express Kart-Ases Kart
    https://www.vakifkart.com.tr/kartlarimiz/ortak-markali/uskudar-kart-245
  • Albaraka world gold çok iyiymiş. Konu sahibine teşekkürler.
  • World kampanyalarina dahil mi pekk hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasterCard olmasını vurgulamamiz mi lazım alırken. Bir de sadece şubeden mi başvuru olmakta. Kart taksiti yapı kredi world card gibi mi aynı. Puan veriyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu. Akbank'ın kartından haberim yoktu, başvurayım şuna. :)
  • Akbank neo bankamatik hesabım var ama kredi kartı başvur kısmında sadece Axess ve Wings görünüyor. İnternet şubesine mi girmeliyim acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 17 Ağustos 2019; 20:3:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.