Şimdi Ara

(Kod 43) GTX 1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, Geçen hafta vatan bilgisayardan gtx 1060 6 gb spariş verdim, bugün elime ulaştı Hdmı ile görüntü aldım driverleri kurdum lakin Aygıt yöneticisinde ekran kartı solunda Sarı ünlem işareti mevcut ve söyle bir hata gösteriyor aygıt durumunda ("Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)") Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ne yapmam gerekiyor?

    İşletim sistemim Wİn10PRo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bushido Samurai -- 20 Haziran 2018; 17:23:53 >



  • Sistem özelliklerini yazar mısın. Birde uygun bit indir ve Nvidia nin kendi sitesinden indir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia kartlı bi notebook geçmişti elime ve bu hatayı veriyordu.yedirememiştim tabi kendime sürücüler sil kur 4 5 gün takla attım nette çözüm bulamadım.sonra şunun kurulu olmadığını farkettim ve kurdum düzeldi.denemeye değer.

    https://filehippo.com/download_directx/
  • Sorun çözüldü: Sistem geri yükleme yaptım WİN10'dan 8,1'e düşürüp driverini yükledim sistemde gözüktü suan için sıkıntı yok teşekkürler.
  • temiz kurulum yapmadan yeni donanim taktim windows afalladi diyorsunuz. bu olabilir evet 8.1 den 10 upgrade ettiniz anlasilan. bende yapmistim zamaninda bazi programlarim duzgun calismamisti o zamandan beri upgrade li win kullanmam temiz kurulum yaparim gerci windows zirt pirt yeni surum guncellestirmesi verip calisan sistemleri bozmaya devam ediyor. benzer sorunu yasayanlara yardimci olacaktir. ben birisi win10 kullaniyorum dedikten sonra 8.1 den mi gectin seklinde sormak hic aklima gelmemisti bana bile farkli bir perspektif kazandirdi, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ekran kartından sorun yaşıyorum, asus gl 553vd laptopumda, gtx 1050 "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" hatası veriyor ve oyunlarda intel ekran kartı çalışıyor gtx 1050 çalışmıyor.

    - driver güncelledim, eski driver'a geri dönüp denedim
    - windows güncellemelerini yaptım
    - bios update yaptım
    - statik elektrik boşalttım, hiçbiri işe yaramadı. yardım edebilecek var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.