Şimdi Ara

Türknet ışıklar söndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısa bir şekilde anlatmaya calısıcam.
    Süperonline kullanırken son ayımda Türknet e başvurdum. Yeni abonelik açtılar neyse sıkıntı yok. Giriş mailim ve şifrem geldi giriş yaptım interneti kullanmaya başladım. Bu arada süperonline da duruyor. Onun şifresiyle giriş yapıcna onu da kullanıyorum. Bir sıkıntı cıkar diye süperonline ı 15 gün daha iptal etmiyordum. 3 gün önce iptal edeyim dedim. Dün tamamiyle süperonline iptal oldu. Fakat Türknet in dsl ve internet ışıkları söndü. Bugun 2.gün ve hala internetim yok.

    Dipnot: Türknetle vdsl e geçmek için görüşmüştüm net varken portunuz baglı degil felan dedi bende türknet evde kjurulum ekibini cagırdım. Adam geldi bana dedigi binanızdaki bütün portlar dolu. Boş port yok o yüzden Türk telekomdan biri gelip burada baglantı yapıcak dedi. Ben de şaşırdım tabi adama dedim süperonline kullanıyorum zaten nasıl port yok portum olmasa binada süperonline ı da kullanamam. Öyle böyle yok sizin portunuz dedi gitti.

    Sizce sorunum nedir? Net gitmeden önce 16 gün felan hiç sıkıntım cıkmadı. Süperonline kapattıktan 1 gün bile olmadan türknet e de birşeyler oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, sizin sorununuzla birebir olarak ilgileniyorum. PM üzerinden zaten iletişim içerisindeyiz. Sorunun neden kaynaklandığını buradan kestirmek mümkün değil. Arkadaşlarım hizmteinizi incelemeye başladılar. TT tarafı ile süreci takip ederek sorun için en kısa süre içerisinde bir aksiyon planı hazırlayacaklardır. Bu süreçte bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
  • Beyler portum felan mı baglı degil bilgisi olan var mı? Türknet 3 günü geçti çözemedi bu durumu. Yapabilecegim bir şey varsa ben yapıyım bari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kestirme cevabi ben vereyim kardesim. Nerde kimin alt yapisi varsa o servis saglayicidan hizmet alin. En azindan direk muhatabiniz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay şu siz aynı hat üzerinden taşıma yapmadınız ve Superonline iptal olunca onun kullandığı hattı kapattılar ve internet gitti. TürkNet için size yeni bir hat çekilmesi gerekiyor binadaki port mevzusu da oradan kaynaklanıyor. TT bazen taşımalarda diğer firmalar SOL den ev telefonunu alamadıkları için sıfırdan hat açma gibi algılıyor. Bende SOL den taşıdım ama taşırken aynı hattı kullanacağım dedim ne port değişti ne de hat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Peki benim yapabilcegim birşey var mı ? Türk telekom mu Türknet mi ayarlicak bu olayı. Can sıkıcı durum almaya başladı bu olay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mackali6161 M kullanıcısına yanıt
    Şu anda sorunun çözülmesini beklemek dışında yapabileceğiniz birşey gözükmüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.