Şimdi Ara

Dokuz Eylül Muafiyet Sınavı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hafta Dokuz Eylül Üniversitesinde İngilizce muafiyet sınavına girmeyi düşünüyorum. Yökdil den 48 alabildim.

    Bu sınavın herhangi bir örneği ya da dengini de bulamadım. Kolaylık zorluk gorecelidir kisiye göre değişir ama içerik olarak nasıl bir sinavdır daha once giren var mı?

    Yds ayarında mi yoksa yokdil ayarında olup daha mı basit içerikli? Yoksa kasinti bir sınav mıdır? Giren geçen ya da bilen yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de bir hafta içinde gireceğim, aktarabileceğin bir şey varsa memnun olurum. İnternette doğru düzgün bir bilgi bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010'da girdim. Geçme notu 70. Yanlış hatırlamıyorsam çoktan seçmeli + writing vardı. Genel olarak yardımcı olmaya çalışıyorlar. Yani tam hatırlamıyorum ama 50 üzerini falan 70'e tamamlıyorlar. Size tavsiyem writing çalışın. Birkaç bağlaçla falan süsleyin yazıyı, geçersiniz. 2010'da 3 tane soru vardı writing, istediğinizi seçiyordunuz. (Tarihten önemli birini anlatın, çekirdek aile- geniş aile farkı, diğerini hatırlayamadım.) Sınava girenlerin %99'u Atatürk yazmıştı. İki de komik anım var o sınavla alakalı. Onları da yazayım. Arkadaşımın biri çekirdek aile (nuclear family) sorusuna nükleer santrallerin aile yaşantısına zararlarını yazmış. (KALDI :) Bir diğer arkadaşım da Atatürk ile alakalı "we dont forget you" yazmak isterken "we dont forgive you" yazdı. (KALDI :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaasink -- 5 Eylül 2019; 23:19:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.