Şimdi Ara

FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Florencio Rubio’nun hikayesi 12 Kasım 1982’de Crato’da başladı. Portekiz’in bu şirin şehrinde doğan Florencio’nun futbol sevdası 3 yaşında Crato’nun yerel takımı FC Crato’nun bir maçına gitmesiyle başladı.O gün futbol topuna aşık olmuştu. 8 yaşında da alt yapısına girdiği FC Crato’da 16 yaşına kadar çeşitli altyapı kategorilerinde görev aldı. 16 yaşında geçirdiği talihsiz diz sakatlığı sonucu futbolu erken yaşında bırakmak zorunda kalan Florencio asla futboldan kopmadı. Futbol aşkı için okulu bırakmıştı. Şimdi elinde futbol da yoktu. 2 sene boyunca çeşitli işlerde çalıştıktan sonra futbol olmadan yaşayamayacağını anladı ve Crato’daki altyapı hocasıyla konuşmaya gitti. 20 yaşında Crato altyapısında antrenörlük yapmaya başladı. Sonraki 12 sene boyunca Crato’da antrenörlüğe devam etti. 2016 yılında dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek Crato’daki antrenörlük görevini bıraktı. Ama aslında amacı teknik direktörlüğe geçmekti, 1 yıl hazırlıklarına devam etti ve 2017-2018 sezonunda teknik direktör olmak için takım arayışına çıktı. Florencio Rubio efsanesi başlamak üzereydi.



    Ulusal B lisansı ve amatör futbolcu olarak başladım kariyere.

    Kariyerine işsiz olarak başlayan Rubio, 8 Temmuz 2017'de Portekiz Ulusal Şampiyona Takımı Mondinense ile anlaştı.




    Takıma gelince ilk olarak kulüp çalışanlarına baktım. Ben ve asistan menajerimden başka çalışan olmadığını gördüm. Hemen kolları sıvadım ve 1 yıllık sözleşmelerle bir kaç çalışanla kulüpteki boşlukları doldurduk.

    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi


    Takımın kadrosu gerçekten yetersiz, ilk sezon başlangıcımızda maaş bütçemizde neredeyse hiç boşluk yok o yüzden sadece 1 transfer yaptım şu ana kadar. Başka transfer de yapamayacağız gibi.

    Kadrodaki göze çarpan oyuncular:

    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi
    Takımımızın açık ara en göze batan oyuncusu, özellikleri bu ligin ve takımın üzerinde, bu sene takımı kendisi sırtlayacak, DOS oynatmayı düşünüyorum kendisini.

    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi
    Santra****un da özellikle teknik ve mental özellikleri bu lig için üst seviyede. Hızı ve hızlanması bir fırsatçı golcü için düşük olsa da bu ligde eder diye düşünüyorum.


    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi
    Evet gücü 2 , dribbling 4 fakat 15 pas ve hız özellikleri de ilginç. Teknik özellikleri dribbling hariç fena değil gibi. Orta sahada güvendiğim oyunculardan olacak bu sezon.

    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi
    Özellikleri Dany'e göre biraz daha dengeli gibi, bu sezon Dany ile birlikte orta sahanın ortasında görev vereceğim.

    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi
    Kalecimiz kalede gayet güven veren tecrübeli bir eldiven, Portekiz Premier tecrübesi var. Bu sene kale onda. Aynı zamanda takımın en nüfuzlu oyuncusu.


    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi

    Takımı bu taktikte oynatmayı düşünüyorum. Orta sahada topa sahip olup Rooney'e atılan paslarla gol aramayı düşünüyorum. Normalde bu taktikde Inside Forward oynatırım kanatları fakat takımda o çapta oyuncular yok. Kanat oyuncularım gerçekten kötü, bakalım onlarla nasıl işleyecek.

    FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi

    Tek transferimiz, maaliyeti düşük, geleceği var, şimdiden bile süre alabilir.



    Dipnot: FM18'i dün aldım 40 liraya düştüğünü görünce. 16 oynuyordum, yine Portekiz Ulusal Şampiyona'dan FC Crato'yu alıp Premier Lig'e çıkardığım bir serüvenim vardı, doyamadım Portekiz'e.







  • Başarılar hocam
  • Hayırlı olsun, güzel bir kariyer olur inşallah. Oyun veritabanı ile oyun durumunuda paylaşırsanız daha açıklayıcı olacaktır. İyi FM'ler
  • Başarılar dilerim, uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: - The Stig -

    Hayırlı olsun, güzel bir kariyer olur inşallah. Oyun veritabanı ile oyun durumunuda paylaşırsanız daha açıklayıcı olacaktır. İyi FM'ler
    Açık ligler ve veritabanı boyutundan bahsediyorsunuz değil mi?
  • Evet oyun durumunun içerisinde veritabanı ve açık ligler dahil herşey var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.