Şimdi Ara

Muhafelet partilerine saldırı olunca neden aynı hassasiyet gösterilmedi ? İlla AKPli mi olmak gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • O gazetelerde akplilere çirkin saldırı gibi haberler var mı? Hani chp iyi partiye saldiri olunca "Çirkin saldırı" haberi hapanlar acaba akp olunca "akplilere çirkin saldırı" manşeti atmiyorlarsa demek ki hassasiyet konuşulmayacak bir konu oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki senin izlediğin a haber sabah gazetesi ve diğer havuz medyasında muhafelet partilerine yapılan saldırılar nasıl manşet atıyorlar biliyor musun ? Çirkin saldırı diyorlar mı ? Ben sana söyleyim o sayfaların yorumlarına bak oh iyi olmuş keşke öldürselermiş fetöcü iyi parti fetöcü saadet partisi chpkk diyen bir sürü insan var hatta forumda bile var.Sen bu kadar insanlara küfret hakaret et terörist iftirası at ama akplilere çirkin saldırı hassasiyeti bekle neden peki ? Ayrıca senin o bahsettiğin zihniyet insanları bu kadar ayrıştırırken nasıl şimdi zeytinyağı gibi üste çıkıp hoşgörü bekleyebiliyor ? Bu ülkeyi ayrıştırıp ayrıştırıp sonra hassasiyet konuşulmayacak bir konu demek ne demek ya ?
  • Dostum burasi millete yobaz diyen gercek yobaz diyenlerle dolu.



    Daha dusunce ozgurlugu nedir diye bilmeyenler, gelip burda millete comar, yobaz diyor. Reelde desene bide ;)



    Yani burada olanlari takma. RTE hepsini ezip gececek. Son kez. RTE ölünce de AK Parti seruveni soner, biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Ang3l B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım tam anlatamadım ama neyse ben kimin yobaz dediği kimin yobaz olduğuyla ilgilenmiyorum kişisel olarak fikrimi sorarsan ben her türlü insanla tartışırım karşıt görüşten olsun vs olsun seviyeli muhatap alınabilecek insanlarla konuşurum ama şimdi bu aktrollerin nesini muhatap alayım söyler misin ? Twitter'da yorum yazıyorum sadece kendi fikirlerim görüşlerim hiçbir şiddet içeriği şiddeti öven bir şey yok sadece işte memlekette olan bir yolsuzluktan bahsetmişim altına küfür hakaret küfür yazan ağzı bozuk aktroller var şimdi bana söyler misin bu lavuklar çok mu masum ? Bir keresinde twit atmıştım altına onlarca ak troll doluşmuş şimdi ben bu cahillerle yobazlarla nasıl muhatap olacağım söyler misin ? Sen muhatap alabiliyorsan söyle bu insanları.Ben 2. Üniversiteme başladım ilk üniversitemi bitirdim. 4 tane yabancı dil biliyorum çok şükür kültürüm eğitimim terbiyem yerinde ama bu insanlara edilen yobaz lafı bence az bile benim gözlemim bu.




  • İlk linkte yaralı filan göremedim ben bildiğin afişe sprey sıkmışlar. Bunu da haber yapmışlar.

    İkinci link İyi ve MHP arasında kendi teşkilatları içinde bir tartışma olmuş. MHP alt yapısı hala İYİ Partiyi MHP yi parçalamaya çalışan bir yapılanma olarak kısacası hain olarak görüyorlar. MHP gibi alt yapısı olan bir parti söz konusu iken buna benzer olaylar bununla sınırlı kalmayacaktır zaten. Hem iyi hem mhp aynı kökenden gelme sonuçta.

    3. Link ikincisi ile aynı olay.

    4. Link İki ve üç ile aynı olay.

    5. Link iki üç ve dört ile aynı olay.

    6. Linkte ise yaralı veya ölü yok.

    Kalabalık olsun diye bir sürü link atmışsın ama 2 3 4 5 zaten aynı olay. 1 ve 6 ise herhangi bir yaralı veya ölü yok.

    Hangi yaralı ve ölü için tepki göstermek gerekiyor ki ?
  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Ben o bahsettiğin gazetegu okumuyorum ve kanallari izlemiyorum.Sen bana soru soracağına link verdiğin gazeteleri okuyorsan ayni mansetleri akp icinde atmiyorsa bunu sorgulaman gerekir.Ha evet ayni manseti onlar icinde atiyorsa adaletlidir,yok sadece akp karsiti partilerin mansetini atiyorsa adalrtli davranmadigi icin itirazda bulunman gerekir.

    Kendi okudugun gazete bile tarafli davraniyorsa tarafsizligi akplilerden istemek mantiksiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Kalabalık olsun diye atmadım aynı olayı değişik yerlerden de attım.Yani yaralı ölü aramaya gerek yok orda o insanları bulsalar elbetteki yaralama ölü olaylar olacaktı.Sen şimdi diyorsun ki MHPlilerin İyi Parti'ye saldırması normal çünkü aynı kökenden geliyor bu normal midir ? Olayları kınamak için illa insanların ölmesi yaralanması gerekmiyor ki bu saldırıları kınamazsan devamında bu sefer adam da öldürürler cesaret alıp.Olayları editlerim merak etme de kastettiğim bir sürü şey var anlatamıyorum galiba.AKPliler bi yerlere saldırınca oh olsun iyi olmuş fetöcüler pkklılar hainler diye yorumlar görüyorum twitterda.Bu normal mi sence ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lotharbey21

    Kalabalık olsun diye atmadım aynı olayı değişik yerlerden de attım.Yani yaralı ölü aramaya gerek yok orda o insanları bulsalar elbetteki yaralama ölü olaylar olacaktı.Sen şimdi diyorsun ki MHPlilerin İyi Parti'ye saldırması normal çünkü aynı kökenden geliyor bu normal midir ? Olayları kınamak için illa insanların ölmesi yaralanması gerekmiyor ki bu saldırıları kınamazsan devamında bu sefer adam da öldürürler cesaret alıp.Olayları editlerim merak etme de kastettiğim bir sürü şey var anlatamıyorum galiba.AKPliler bi yerlere saldırınca oh olsun iyi olmuş fetöcüler pkklılar hainler diye yorumlar görüyorum twitterda.Bu normal mi sence ?
    Anlatmak istediğim şu. AKP nin olayında ki muhtemelen bu aşiretler arası bir olay. Tahmin edeceğin gibi o bölgede her partinin adayı bir aşiretten geliyor. İki aşiret birbirine silahla saldırmış 3 kişi ölmülş ve ölü sayısı artıyor birde 8 10 ağır yaralı var.

    Bu olayın büyük yankı uyandırması normal.

    Ama seçim zamanlarında standlara saldırılması afişlerin kesilmesi yada indirilmesi filan semtlerde gençlik kollarının hezeyanı sonucu sık sık yaşanan durumlar zaten. Bununda kökeninde takım tutar gibi siyasi parti tutmak var maalesef.

    AKP nin olayını öne çıkaran durum muhtemelen silahlı çatışma çıkması ve çok ölü olmasındandır.




  • Her gazetenin ait olduğu siyasi görüş vardır ancak bu tür olaylar kınanır genelde.Bundan önce bir sürü olay oldu diyorum.Ben bu gazetelerin sürekli okuyucusu da değilim ayrıca bir sürü haber sitesine girip çıkıyorum.Sadece olayların AKPliler tarafından yapılınca farklı AKPliler tarafından yapılmayınca havuz medyası tarafından farklı gösterildiğini anlatmaya çalışıyorum beni x gazetesinin y gazetesinin manşeti ilgilendirmiyor.Şu an ülkede hangi medya hakim ? AKP medyası ana akım medyada kim hakim ? Havuz medyası gazeteleri sürekli insanları hedef göstermiyor mu ?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ama maalesef öne çıkmadan önce bu siyasi gerginliğin azaltılması lazımdı.Ben bu olayların tırmanmasının önü alınabilirdi diye düşünüyorum çünkü bu siyasi kavgaları yapmak yersiz insanlar kime oy vermek istiyorsa ona versin.Yeter ki şu seçim yüzünden insanların canı yanmasın.AKPli de olsa HDPli de olsa CHPli de olsa MHPli de olsa İyi Partili de olsa Saadetli de olsa farketmez benim için insan insandır bir seçim yüzünden insanların hayatının sönmesi gerekmiyor.Terör faaliyetlerine karışan kim varsa zaten polis tutuklasın savcı hakim gereğini yapsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotharbey21 -- 15 Haziran 2018; 8:33:58 >
  • arkana silahli gucu/otoriteyi alip beline de silah takip insanlara baski yapmak arkadanki guc kim olursa olsun terordur bana gore.
  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Bir yerde insan varsa; orada illa yolsuzluk olur. Ve birsey ters gitme ihtimali varsa; elbet bir zaman o ters gidecektir.





    Bizim, hatta butun forum uyelerinin tum tasinir ve tasinmaz mal varliklarini getirip birlestirelim, Egemen picinin aldigi rusvetleri gecer mi? Bizim butun paramiz onun cerez parasi.





    Yani yolsuzluk heryerde oluyor. Olmasi gereken Yarginin kimseden emir almamasi ve istedigi butun TC vatandasi hakkinda fisleme ve dava acabilmeli. Ama bil bakalim Yargi kimden emir aliyor :)



    Ayriyetten; ana muhalefet demek, iktidara birsey olursa diye duran yedek iktidardir. Muhalefetin gorevi; iktidarin yaptiklarina alternatif sunmaktir. Ama bizim muhalefet anca bos bos elestirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar olmuşken hassasiyet göstermek?




    https://www.youtube.com/watch?v=we7v3bJa4FI



    https://www.youtube.com/watch?v=zOpuFGX1aHo



    https://www.youtube.com/watch?v=Z4uAO7YFWrg




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.