Şimdi Ara

Aşağıdaki Sorumu Aklıma Yatan Bir Şekilde Cevaplayan Olursa OYUM İNCE'YE.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Maalesef bu tarz insanlar her zaman olacaklar. İnsanlarımız cidden sinirli. Dokunsan kavga çıkaracak derecede sinirli hale gelmişler. İnsanları değiştirmek için elimizden gelen şeyler çok sınırlı. Bu dediğin tarz insanlar AKP'de de var, İYİ Parti'de de var, ve CHP'de de var. İnsanlara göre oy vermek doğru bir bakış açısı değil bence. "AKtroller dışında böyle davranan yok" diyorsun mesela, sol kesimde de böyle davranan bir troll kesim var ama bütün sol kesime böyle demek yanlış olur.

    Ya bu aslında şunun gibi bir şey; Bilmiyorum müslüman mısın, eğer müslüman isen müslümanlar hakkında, müslüman olmayanlar ne diyorlar? Müslüman ülkelerin durumuna baksana diyorlar. Müslümanlar da buna karşılık "gerçek islam bu değil" diyorlar. Ne kadar alakalı oldu bilmem ama, insanlara bakarak oy vermek yerine, partiye, hedeflerine, amaçlarına bakarak oy vermek daha mantıklı olacaktır. Mesela ben İYİ Parti ve Meral Akşener verecekken, Muharrem İnce'nin vaatlerini dinledim, mitinglerini ve TV programlarını izledim ve o şekilde Muharrem İnce'ye vermeye karar verdim.

    Neyse uzatmaya gerek yok. Sanırım sorduğun soruya dolambaçlı vs. değil, net bir cevap istiyorsun. Ben de şunu diyorum: "Her partide böyle insanlar var. Ama birkaç böyle insan var diye partiyi eleştirmek yanlış olur. Dediğim gibi bu kesim her partide olan bir şey. Bunlara takılmak yerine, partinin başındaki insanlara bakmak daha doğru olur. Yani bu kesimin hepsi senin dinini yaşamana engel olmuyor. Bir kesim engel oluyor ve işte o da bu sol tarafın troll kısmı. Keşke olmasalar ama olacaklar. Böyle kişileri eğer siz bir şey yapmak istemiyorsanız, polise şikayet etmeniz en iyisi olur. Belki böyle sayıları azalır gün geçtikçe.




  • aktroller var da oktroller yok mu.

    sözde sağcılar mağdur da sözde solcular mağdur değil mi.

    bi taraf haksız da diğer taraf haklı mı ? bi taraf mağdur da diğer taraf zalim mi ? memlekette nefret çok normalleşmiş, insanlar hiç olmadığı kadar dolmuş taşmış. Peki incenin 3B si neydi ? onu da senin takdirine bırakıyorum.

    şunlar yalancı bunlar kafatasçı onlar terörist bilmem ne diye diye geldik bu noktaya. insanlar kimi yuhalıyorduk kimi alkışlıyorduk onu bile takip edemiyor. artık tamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dislanmak?

    Ogretmenim mudurlerin ,mudur yardimcilarinin %98 i egitim birsenli. Nasil bir dislanmaksa soyleyin bizi de dislasinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SATANIST

    Arkadasin dedigini kanitlamissin tebrikler Boyle devam edin bir 20 sene daha secim kazanamassiniz

    Alıntıları Göster
    Futbol maçımı bu ben kazandım sen kazandin. Gelen kişi ülkeyi iyi yönetirse herkes kazanır kötü yönetirse herkes kaybeder. Son yıllarda hepimiz kaybeden taraftayız, tâbi fark edebilene...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=dS6kAxa7_dc

    sende bunu açıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 15 Haziran 2018; 0:18:46 >
  • Hocam bahsettigin video eski bir video ve videoda sakalli adam izbanda(izmirin metro hatti) sarilan bir liseli cifti uyariyor ardindan kameraya cektigi iddia ediliyor. Olaylar bundan sonra basliyor. Dikkate almani tavsiye etmem.

    Edit:https://youtu.be/JWaDfkt42Is videonun linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13532175237 -- 15 Haziran 2018; 0:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes aktroller demişsinde bunlarin ocaklari falan milleti fisliyor adam dovuyor iskence ediyor daha neler neler fazlada konusmak istemiyorum inan korkuyorum Allah musallat etmesin



    Bu ulkede insanlar 3e ayrilir genelde sagci yobaz solcu yobaz ve normal ulkenin cikarina gore oy veren vatandaş sen anladigim kadariyla 3. Kategoriye yakinsin 2 kesimin de cok saglam yobazi var hic merak etme el kadar cocuga dondurma yeme orucuz diyeninden tut oruc tutmayani dovenine kadar var

    Diger tarafında yaptigi girla rezillik var



    O yuzden marjinal insanlardan nefret ederim su bir gercek ki ince rteden daha makul ve ilimli bir adam ve gecmiste chp yada dsp (ecevit) defalarca iktidar oldular ama Türkiye genelinde cok bir sorun olmadi neden cunku iktidar olacaksan ENNN AZ 30 40 oy lazim marjinal kitlelerse tas catlasa yuzde 5 ederler e napman lazim ortaya oynaman lazim tabi 4 yil sonra secimde babayi almak istemiyorsan



    Yani korkmana hic gerek yok bu saatten sonra bu tarz hareketleri bu halk kaldirmaz bir yamugu oldugu anda alirlar asagi



    Rte bile bunca gucune ragmen 16 yila ragmen radikal hareket edemiyor neden cunku bu halkin yuzde 90i sag duyulu makul kavga gurultu istemeyen insanlar yani kime oy verirsen ver ama bu tarz kaygi tasima



    Ben sahsen aksenere verecegim inceyi savunma gibi bir niyetim yok ama korkun yersiz bunu demeye çalışıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olayın öncesi de var izlemeden yorum yapmak tam sizin güruha yönelik bir hakaret. Sözde size baskı ve zulüm varmış ama 16 yıldır vatan haininden tut ateiste kadar yemediği laf kalmayan biziz. Güya sözde aktroller yapıyormuş baskıyı, bugün Bağcılar'da sevgilinle el ele yürüsen sizin güruh gelir direk kafa kesmeye merak etme ondan sonra da hoşgörü zırvaları atın burda oldu canım.
    Sen verme bir yere oy moy istemez kalsın aile ekolünü devam ettir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben muhafazakar bir insanım ailecek öyleyiz. Başörtüsü zulmünü iliklerimize kadar yaşadık. Yinede bugün chp yeoy verilmesi taraftarıyım.



    1. Dincileri gördük. Kesinlikle daha kötüler.

    2. Onlarda ki kinden çok daha fszlası bizim kesimimizde var. Mesela şuan yok ama başı açık kadına yollu muamelesi yapılırdı. Bizim kesimde bozulunca artık çok dile gelmez oldu.



    Dahası çoğunlukta her zaman sağcı kesim olacağı için eskisi gibi hareket edemezler. Seçim senin ben böyle düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie

    Neyi açıklayalım?

    Sen herhangi birşeyin açıklanmasını istememiş; birşeyler uydurup, aklınca muhalifleri tahrik etmeye çalışmışsın.
    Vay be webbie bile kalitesini düşürmüş, eskiden daha mantıklı yazıyordu anlaşılan o da sol kesimin kazanamayacağını anlamış ki salmış kendini artık.. :) :)99999999999999999999999 Laaa 9,5 yıllık laptopumun tuşu bozuldu hem de 9 tuşu büyüktür işareti basmam zor olacak artık yani ) şu işareti basamayacağım laaaa laoptop ölüyor artık naptın webbie bela mı okudun sana mesajı gönderemeden tuş gitti..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SATANIST

    Arkadasin dedigini kanitlamissin tebrikler Boyle devam edin bir 20 sene daha secim kazanamassiniz

    Alıntıları Göster
    Onlar kendi başına iktidar olmak istiyorlar onların mantığı bu akp liler bize oy vermesin biz yüzde 25 ile iktidar olacağız kafası ile yaşıyorlar gerçi matematiksel olarak imkansız ama umut fakirin ekmeği diye düşünerekten bir gün iktidar olacaklarına inanıyorlar herhalde..
  • Aktroller dışında böyle davranan kimseyi göremiyormuş beyefendi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    5 vakit namazini kilan hacca giden chpliler de gördüm. Başörtülu görünce tuylerim diken diken oluyor diyen chp li de gördüm. Ben seçmene bakarak oy kullanmiyorum. Akparti adaletli olsa, yolsuzlukla mucadele etse, akıllı ekonomik ve dis politika yurutse seve seve oy veririm. Aslinda bana daha yakin bir parti. Ama dediklerimin hicbirini yapmadığı icin oy vermem mumkun değil.
    Başkan seni akp 'li yapacağız merak etme..
  • O izlediğin video ve milletin birbirine karşı zıt davranışları sağolsun mimarı AKP'dir.
    ülkeyi kutuplaştırdı... buna ilk olarak medyayı ele geçirmekle başladı televizyon bu milletin en büyük zehiridir tüm medya kuruluşlarına hakim olursan istediğin algıyı oluşturabilirsin RTE'nin en büyük stratejiside buydu ve başardı.
    2 kutup var AKP'li olanlar ve CHP aslına bakarsan 3 kutup fakat diğerleri pek bir etken değil CHP ne kadar dışlanırsa en büyük rakibini iktidar olmaktan o kadar uzaklaştırmış olur zaten %50'ye sahip rakibi %25 diğerleri %25 fark edersen sadece CHP üzerine oynuyor çünkü diğerleri rakip olacak bir güçte değil.
    bakınız: kılıçdar ssk batırdı, chp zihniyeti, chp dönemi, chp chp chp...
    bunların hepsi stratejidir ve çok iyi başarıyor, okumaya üşenen bir millet olduğumuz için T.V.'de ne görürsek ona inanıyoruz sorgulamıyoruz, gerçek mi?
    şöyle örnek vereyim sana:
    iş yerimde ben hariç geri kalan herkes ak partili (önceden bende ak partiliydim 2. dönemlerinde oy vermişliğim var) tartışmaya girdiğimizde bana "kominist" diyorlar, kominist ne demek biliyor musun diyorum chp lisin işte diyorlar.
    aynı şekilde bana chp zihniyeti diyorlar, neymiş o zihniyet diyorum cevap veremiyorlar.
    inceyi eleştiriyorlar akşeneri eleştiriyorlar.
    akşenere fetöcü damgası vuruyorlar, kadının dokunulmazlığı yok fetöcü olsa tutuklanmaz mıydı diyorum seçimden sonrayı bekliyor diyorlar :)
    ince dinsizmiş ayak yapıyormuş chp nin adamıymış bunlardan bir halt olmazmış falanda filanda.
    akp nin yaptıklarını anlatıyorum savunma moduna geçiyorlar ama neyi savunduklarını bilmiyorlar çünkü bilgileri sadece ve sadece facebook ve televizyondan ibaret ötesi yok.
    önceden kuyruklar varmış sıraya girermişiz falan fıstık ben 33 yaşındayım çocukluğumuda gayet iyi hatırlıyorum.
    bu sıkıntıları ülke çekti evet ama neden ve nasıl olduğunu bir Allah'ın kulu sorgulamıyor, sorsanız onlara chp nin suçudur.
    ve hala 2023'den sonra ülkenin daha iyiye gideceğine inanıyor olmaları, hala lozanın 2023 de biteceğine inanıyorlar.
    ha sorarsan ülke refah içinde bolluk bereket içinde, önceden hastahanelerde kuyruk varmış?
    ağbi bak ben biliyorum o dönemi diyorum peki şimdi kuyruk yok mu?
    al bakalım istanbuldan bir hastaneye randevu kaç gün sonrasına alacaksın, bu kuyruk değil midir?
    ben 3.000tl maaşla geçinemiyorum az paramı bu maaş?
    evimde buz dolabıda var :)
    teknolojik ürün alamıyorum dolar yüzünden istediklerimi ekonomik sıkıntıdan dolayı yapamıyorum.
    hayat sadece çalış ve karnını doyur bununla yaşadan ibaret değil, millet bunun farkında artık tek yaptığımız şey hayatta kalmak için köle gibi çalışmak.
    geleceğinden umutlu olan yok çünkü AKP'li değilsen diğerlerindensin ve sürünmeye mahkumsun onlardan olsan bile sana verecekleri en iyi şey çalışacak bir işinin olması modern kölelik! 1600TL katlanırsın.
    sayfalarca sebep/neden yazabilirim buraya.
    önemli olan neden ve nasıl diye sorgulamak internet elimizin altında sormadan araştırarak kendin bile kanaat getirebilirsin.




  • http://m.ensonhaber.com/muharrem-incenin-erotik-siirleri.html

    Hacı Muharremden erotik şiirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.