Şimdi Ara

Siyasetiniz Batsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar samimiyetsiz insanlar olduğunu hiç düşünmemiştim forumda.

    Adayların hepsinden nefret ediyorum. Tek haneli iq ya sahip, yaşını başını almış ama aklı hâlâ geride kalmış insanlardan Türkiye'ye yönetici olacağını hâlâ anlayamamışsınız.

    Ben vatanım için endişeleniyorum çünkü adayların arasında mevcut olan hükümet dahil olmak üzere bir tane ADAM yok.

    Bu forumda TERÖR ÖRGÜTÜ pkk'nın siyasi kolu olan hdp'yi savunan sözde vatansever geçinen kitle, onlara oy vereceğini söyleyen kitle size söyleyeceklerim var.

    Yarın, Güneydoğu Anadolu'ya kadar uzanan sınırları yıllar önce çoktan çizilmiş malum devlet kurulduğu zaman, dünyada resmiyetini kazanmış bu devlete Amerika ve diğerleri artık tereddüt etmeden, aşikar bir biçimde silah, lojistik, savunma ve para desteği sağladığı zaman, Türkiye Cumhuriyeti devleti bu yüzden dara düştüğü zaman, sayısız ŞEHİT TÜRK ASKERİ sayısına bir de sayısız SİVİL ŞEHİT eklendiği zaman ülke bozuldu diyip kaçarsınız.

    Burada konuşmaya, ona mı oy versem buna mı oy versem diye düşünmeye devam edin. Zavallı insanlar kurtuluşu önlerine sunulan seçeneklerde bulmak için çırpınırlar.
    Gerçek vatanseverler için ise bugün çalışıp çabalama günüdür. Bir gün düzgün insanlar gelecek ve hiç kimse engel olamayacak. Bir gün bütün vatan hainlerinin kökünü kurutacak gerçek vatan evlatları geçecek bu ülkenin başına.

    Yıllardır çok üzülüyorum kendi memleketimin haline, yakın çağda duygularınız saniyelik olduğu için oğlunu toprağa verip ağlayan anaları babaları unutmuş olabilirsiniz ama ben unutmadım. Unutmayan birilerinin olduğuna da inanıyorum.

    Bu konunun altında siyaset yapıp zavallı adaylardan birine laf söyleyecek, veya daha kötüsü beni bunların herhangi birinin destekçisi olmakla suçlayacak zeka seviyesinde insanlara cevap vermeyeceğim.

    Bir gün yıllardır itibar kaybeden bu devletin itibarını geri kazanacağız.
    Bir gün şanlı Türk askeri üç beş soysuz çapulcunun mermisiyle şehit olmayacak.
    O dağları tek bir şehit için dümdüz edip yıllar sonraya ibretlik bir tarihi eser bırakacak yiğitler çıkacak. Bu günler gelecek bütün engeller hizaya gelip bu ülkenin önünden kaçacaklar.

    Ay yıldızlı al bayrağıma dünyanın her yerinde saygı duyulacak.
    Bu dünyanın gökyüzünde tek bir yıldız varsa o da benim VATANIMDIR. Tek başına olsa da onun yeri hep gokyüzündedir. Alçaklara bir yudum su, bir lokma ekmek, tek karış toprak yok.

    Başka derdi olan, aksini iddia eden, yazdıklarım zoruna gidenler ise, bu ülkenin de; yıllardır kardeşçe yaşayan, yaşamaya gayret eden milletlerimin de düşmanıdır.

    EDIT: Mantıklı ve samimi bulduğum arkadaşları elimden geldiğince güzel cevaplamaya çalıştım.
    Ama "vatan için neden üzülüyorsun ki?" ile başlayan saçma bir yazı öne çıkarılmış.
    Kendi milletine açlıktan ölmeyi hak gören bir zihniyet var. Hâlâ anlamadınız değil mi, sahip olduğumuz düşmanların bize yettiğini de arttığını. Ben boşa dil döküyorum, bu zamana kadar hep düşündüm bir yerde böyle bir yazı yazmayı ama böyle saçma tepkiler geleceği için her seferinde vazgeçtim veya sildim.

    Bu vatan için üzülmeyen boşa başkasına laf söylemesin, engel olarak sizin gibiler yetiyor da artıyor bu ülkeye. Harbiden at izi it izine karışmış memlekette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 15 Haziran 2018; 3:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Düşünmek ne kadar acı veriyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bütün sorunlara gözümüzü kapatalım.HDP %0.35 alan marşinal bir parti değil.Kürt sorunun var mı var.Sen adamların siyasi koluyla konuşmadan bu sorunu çözeceksen.İngiltereden büyük devletsindir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ............. memleket meselesı bre ............ ya hayatın kararcak yada aydınlık bır turkıye olcak davamız bu.
  • Seçilen adam, istede bu ülkeden atar isterde ömür boyu hapse tıkar akp yaptı da.
    Boşlanacak bir konu değil, muhtar seçmiyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatanın neyine üzülüyorsun.Açlıktan sürünmeye layık bu halk.Beynini kullanamayan milletler her daim ezilmeye mahkumdur.Mustafa Kemal Atatürk zamanında da halk aşırı cahildi ama imkansızı başararak ülkeyi şahlandırdı ama unutulan birşey var yüzyıllarca padişaha kulluk yapan halk o kafadan kurtulamadı ve hala aynı durumdayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Vatanın neyine üzülüyorsun.Açlıktan sürünmeye layık bu halk.Beynini kullanamayan milletler her daim ezilmeye mahkumdur.Mustafa Kemal Atatürk zamanında da halk aşırı cahildi ama imkansızı başararak ülkeyi şahlandırdı ama unutulan birşey var yüzyıllarca padişaha kulluk yapan halk o kafadan kurtulamadı ve hala aynı durumdayız.
    Vatanın neyine üzülüyorum efendi, anlatayım sana. Yaşın başın kaç bilmiyorum fakat daha imla kurallarını bilmeyen birilerinin genelleme yaparak benim tarihime nefretini kusmasına, sonra da bu vatan için aklından geçen fikirlerin samimi olduğuna inandırmaya çalışmasına üzülüyorum.

    Burası benim vatanım, genelleme yaparak cahillikle suçladığın millet tarih boyunca sayısız devlet ve imparatorluk kurdu. Boyunduruk altında değil hep sancağı altında hür yaşadı. Sayısız hikayeler, efsaneler yazıldı; ağıtlar yakıldı, türküler yapıldı.

    Birkaç asır önce cumhuriyetle yönetilen hiçbir yer yoktu, demokrasi yoktu. Bütün milletler monarşi ile, teokrasi ile yönetiliyordu. Her milletin kralı, sultanı, padişahı vardı.

    Geçmişte yaşamış ve şu an diliyle kendini savunamayacak insanlara iftira atmaya hakkın yok senin. Evet cumhuriyet ilan edilmeden önce halk dünyadan bihaberdi, geri kalmıştı ama bunun için onların hepsini suçlayamazsın, bilemezsin o dönemin şartlarını.

    Padişaha kulluk etmek falan iğrenç bir tabir, padişaha kulluk ettiğini iddia ettiğin adamlar bir şekilde dile gelip biz Allah'tan başkasına kulluk etmedik dese ne cevap vereceksin? O dönemde mi yaşadın sen, yanlarında mıydın?

    Düşmanların kaleminden yazılan tarih kitaplarını mı okudun? Nasıl emin olabiliyorsun?

    Şu geçmiş takıntınızı bir kenara bırakın artık, o dönemdeki halktan daha akıllı veya daha zeki değilsin sen efendi. Öyle olsan bunları söylemezdin, dost musun düşman mısın anlayamıyorum.

    Bu vatan ve bu millete kurtuluşu, hürriyeti, huzuru hak görmeyenin bu memleket üzerinde söz sahibi olma hevesinin sebebi nedir o zaman?

    Benim üzülmemden daha doğal ne olabilir ki? Sen üzülmüyorsan neden konuşuyorsun? Üzüldüğüm için mi beni suçlayacaksın? Derdim vatan, derdimle dertlenmeyip onu küçük gören bir yabancıyı mı ciddiye alacağım?

    Bir gün bu topraklarda öz kültürümüz yeniden doğsun, çocuğum ve diğer çocuklar huzur içinde kardeşçe yaşasınlar, bayrağımızı hep yukarıda tutsunlar, atalarının boş yere bu vatan için can vermediğini bilsinler, bunu ezbere değil yürekleriyle anlayarak kabullensinler ve dünyaya öyle baksınlar diye dertleniyorum.

    Sadece kendini düşünen insanlarla da tartışacak vaktim yok, bencilce yaşayıp yalnız öleceksiniz. Ama kendi kendinizi yalnızlaştırıyorsunuz siz, vatanı sahipsiz bıraktığınızı zannederken kendinizi çaresiz bırakıyorsunuz haberiniz yok.

    Daha güzel bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 15 Haziran 2018; 3:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Var mı çözümün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Cumhur başkanı adaylarının bu kadar sığ kişiler olmaması sağlanmalı öncelikle.

    Yok yere vaadler veren, eğer olursam bir şekilde paçayı kıvırırım diyen insanlar uzaklaştırılmalı.

    Türkiye'de demokrasinin sadece adı var. Halk bilinçsiz, bilinçli olsa adayları halk elekten geçirsin diyeceğim ama güvenemiyorum. Bunun için Türk medyası tarafsız, bilgilendirici ve bilinçlendirici olmalı. Ne yazık ki bugün durum ortada.

    Eğitim sistemindeki saçmalıklara bir son verilmeli. İçi çürümüş teorik bilgiler okutulacağına pratiğe ve kavramaya dayalı eğitim sistemine geçilmeli. Sürekli saçma sapan isim değişikleri yapılıp sınav kaldırıp yenisi koyulmamalı.

    Böyle yaparak gençlerin gelecek kaygısına sebep olunmamalı, hayallerini yıkıp hayatları karartırmamalı.

    Öğrenme isteği ve birlik-beraberlik duygusu aşılanmalı. Genç yaşta insanlar yalnızlığa, güvensizliğe itilmemeli.

    Terörün kökünü kurutmak için herkes ortak tavır almalı, ortaya hep birlikte bir tepki koyulmalı. Mümkün olan en sert biçimde teröre askeri, ekonomik ve siyasi darbe vurulmalı. Türk bayrağının dalgalandığı gökyüzünün altında çapulcuların iğrenç hedeflerinin gerçekleşemeyeceği tüm dünyaya gösterilmeli.

    Şuna bu kadar burs, buna bu kadar para vereceğim diye yalan sıkmak yerine teknolojik atılımlarda dünya seviyesini yakalamalı, ülkede üretimi bol olan şeylerin kalitesi arttırılmalı, satılan devlet fabrikaları ( bunların vebalini satanlar ödeyecek, tarih unutmaz ) geri alınmalı ve işlenmeli.

    İnsanları yetenek ve isteklerine göre görevlendirmeli, para denen şeyin öneminin olmadığı, insanların paraya ihtiyacı kalmadığı bir ülke olunmalı. ( dünyanın eksiği bizim fazlamız olabilir. )
    Benim önerilerim bunlar, ki bunlar çok basit şeyler. Ama henüz bu bilinçte bile değil insanlar.

    Birlik beraberlik ve teröre karşı ortak tavır olmadığı sürece, bireysel değil toplumsal menfaatler gözetilmediği sürece, ülkedeki fikir ayrılıkları hoşgörüye değil kin ve nefrete dayalı olduğu sürece, insanlar ortalamanın altında zekaya sahip siyasiler yüzünden birbirlerine sövdükleri, öldürdükleri sürece, kendim için istediğini bir başkası için isteyemediğim sürece böyle dalga geçer gibi adaylar gelmeye devam edecek. Çok sürmeyecek ama bu günler bizim de güneşimiz doğacak. Yeni nesilde manipülasyon altında kalmamış vatanını seven, kalbinde bayrağının türküsü durmadan çalan gençler gelecek. O gün bize huzuru reva görmeyenlerin kâbusu olacağız. Şehitlerimizin intikamını alacağız, Ortadoğu bataklığının içinde bir cennet olan Anadolu'yu hain leşçillerden arındıracağız. YAKINDIR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 15 Haziran 2018; 2:29:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-833FC2573

    Cumhur başkanı adaylarının bu kadar sığ kişiler olmaması sağlanmalı öncelikle.

    Yok yere vaadler veren, eğer olursam bir şekilde paçayı kıvırırım diyen insanlar uzaklaştırılmalı.

    Türkiye'de demokrasinin sadece adı var. Halk bilinçsiz, bilinçli olsa adayları halk elekten geçirsin diyeceğim ama güvenemiyorum. Bunun için Türk medyası tarafsız, bilgilendirici ve bilinçlendirici olmalı. Ne yazık ki bugün durum ortada.

    Eğitim sistemindeki saçmalıklara bir son verilmeli. İçi çürümüş teorik bilgiler okutulacağına pratiğe ve kavramaya dayalı eğitim sistemine geçilmeli. Sürekli saçma sapan isim değişikleri yapılıp sınav kaldırıp yenisi koyulmamalı.

    Böyle yaparak gençlerin gelecek kaygısına sebep olunmamalı, hayallerini yıkıp hayatları karartırmamalı.

    Öğrenme isteği ve birlik-beraberlik duygusu aşılanmalı. Genç yaşta insanlar yalnızlığa, güvensizliğe itilmemeli.

    Terörün kökünü kurutmak için herkes ortak tavır almalı, ortaya hep birlikte bir tepki koyulmalı. Mümkün olan en sert biçimde teröre askeri, ekonomik ve siyasi darbe vurulmalı. Türk bayrağının dalgalandığı gökyüzünün altında çapulcuların iğrenç hedeflerinin gerçekleşemeyeceği tüm dünyaya gösterilmeli.

    Şuna bu kadar burs, buna bu kadar para vereceğim diye yalan sıkmak yerine teknolojik atılımlarda dünya seviyesini yakalamalı, ülkede üretimi bol olan şeylerin kalitesi arttırılmalı, satılan devlet fabrikaları ( bunların vebalini satanlar ödeyecek, tarih unutmaz ) geri alınmalı ve işlenmeli.

    İnsanları yetenek ve isteklerine göre görevlendirmeli, para denen şeyin öneminin olmadığı, insanların paraya ihtiyacı kalmadığı bir ülke olunmalı. ( dünyanın eksiği bizim fazlamız olabilir. )
    Benim önerilerim bunlar, ki bunlar çok basit şeyler. Ama henüz bu bilinçte bile değil insanlar.

    Birlik beraberlik ve teröre karşı ortak tavır olmadığı sürece, bireysel değil toplumsal menfaatler gözetilmediği sürece, ülkedeki fikir ayrılıkları hoşgörüye değil kin ve nefrete dayalı olduğu sürece, insanlar ortalamanın altında zekaya sahip siyasiler yüzünden birbirlerine sövdükleri, öldürdükleri sürece, kendim için istediğini bir başkası için isteyemediğim sürece böyle dalga geçer gibi adaylar gelmeye devam edecek. Çok sürmeyecek ama bu günler bizim de güneşimiz doğacak. Yeni nesilde manipülasyon altında kalmamış vatanını seven, kalbinde bayrağının türküsü durmadan çalan gençler gelecek. O gün bize huzuru reva görmeyenlerin kâbusu olacağız. Şehitlerimizin intikamını alacağız, Ortadoğu bataklığının içinde bir cennet olan Anadolu'yu hain leşçillerden arındıracağız. YAKINDIR...
    Bazı adayların vaatlerinde zaten önerdiklerin var.



    Yazdıklarından hangisini vaat olarak duymadın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • SSky kullanıcısına yanıt
    Ezberleyip söylüyorlar, umurlarında olduğunu mu düşünüyorsun? Adayların özgeçmişini bilmeyen insanlar onların taraftarlığını yapıyorlar. Yıllardır karşısındaki muhafeletin zayıflığı ve siyasi zekası yüzünden aynı iktidara mahkum edilmiş bir ülke var ortada ve enkaza dönüşmek üzere. Buna izin veremeyiz ve göz yumamayız.

    Bunlar birbirine muhafelet diye ikisinden biri doğru sanıyor insanlar. Bunların hepsi ülkeye, millete muhalefet, hepsi de birilerinin sırtına basarak bir yerlere gelmiş insanlar.

    Zaten benim yazdığım şeyler halkın duymak istediği, ülkenin de ihtiyacı olan şeyler. Birileri takip edip bunu iyi analiz etmiş ve bunları vaad etmiş ama hepsi samimiyetsiz, hepsinin amacı başka. Egosunu tatmin etmek, birileri tarafından pohpohlanmak için aday olan bile var.

    Tarihin intikamı acı olur hep, başta ülkeyi bu hale getirenler olmak üzere bize bunu hak görenlerin hesap vereceği günler gelecek elbet. Bu ülkeyi önce kanlı bir ihtilalle, sonra yeni bir kurtuluş savaşıyla karşı karşıya bırakmak istiyorlar.

    İşin kötüsü adayların hiçbirinin vaadleri arasında bu yok, gerçekçilik yok hiçbirinde. Durumu kabullenip tedbir alma yok, göz boyayarak iktidarda kalma-iktidar olma peşindeler. Yazık memleketin haline.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 15 Haziran 2018; 2:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanların günümüz siyasetcilerinden hoşnut olduğunu düşünmüyorum ben. Önümüze sunulanların içinden en iyisini seçme çabası var malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luken Drew

    İnsanların günümüz siyasetcilerinden hoşnut olduğunu düşünmüyorum ben. Önümüze sunulanların içinden en iyisini seçme çabası var malesef.
    Bir ülke, bir bayrak, bir kültür emanet ediliyor hocam bu insanlara. Bize layık görülen kişiler bunlar olmamalı, o yüzden bu haldeyiz zaten.
    Biz adamımıza sahip çıkamıyoruz, elimizden kayıp gidiyor hep. Evlatlarımızın geleceğini emanet edeceğimiz insanlara bakın.

    Gözünü yumup bu kadar kolay güvenmemeli insanlar, paragraflarca dil döküp güzellikle anlatmaya çalışsam da anlayamıyorlar hâlâ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 15 Haziran 2018; 2:52:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kuvvetler ayrılığı ilkesini mahvedenlere söyleyeceksin. CB nının görev tanımını genişletip durumu bu hale sokarsan olanlar böyle olur. Referanduma evet diyenler şapkasını önüne koyup düşünsün. Çünkü bu durumu bu hale sokanlar onlar. Biz demiştik demek bile kifayetsiz. Karşındaki kaz kafalı olduktan sonra ne desek Ne söylesek boş. Bu ülke tek şekilde düze çıkar. Oda herşey eski haline dönmesi ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuplastirmayan, bolmeyen, insanları düşünceleri için ayırt etmeden, hain vb. şekilde ilan Edip hedef tahtasına koymayan, şekle değil, fikriyat önem verenlere ön yargısız olarak değerlendirirsek var hocam adam gibi adaylar var.



    Tabi ki şunu kabul ederim, aksak düzenin bize dayattığı adaylar var!



    Ama her halükarda, unutmayiniz, nasilsak öyle yönetiliriz. Onun için beynimiz ve vicdanimizin kararını kesistirmek durumundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katıldığım bir yazı olmuş. Al birini vur ötekine. Burada adam ailesiyle bile laf dalaşına giriyor parti , siyaset için. Ortam iyice 80'lerdeki sağ - sol olaylarına doğru gidiyor. Ya sana ne git oyunu kullan veya kullanma tamam işte. Sen başarılı olmaya çalış iktidar neyse ne bir farklılık yarat. Yoksa sabahtan akşama burada sen a partisini savun ben b partisini tartışalım. Ne geçecek elimize hiçbir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.