Şimdi Ara

NIOH 2 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
21
Favori
19.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun sanatsal yönü Sekiro da eksikliğini hissettiğim şeydi. Bloodborne o yönüyle oldukça kuvvetliydi. Sırf önüme daha ne acayip düşmanlar gelecek diye bile oynuyordum.

    Nioh 2 ise İlk oyundan daha iyi görünüyor.
  • deli gibi oynamak istiyorum ama ilk oyuna çok ama çok benziyor o biraz düşündürüyor beni.sanırım 2020 ye ertelendi.ilk duyurusunda 2019 senesi içinde ibaresi vardı.
  • Bloodborne ve Dark souls serisini bitirmeme rağmen bu oyunu bitiremedim çok çizgisel ilerliyordu keşif hissi de yoktu. Nioh 2 de muhtemelen benzeri bir harita sistemine sahip olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PlayStation® presents LIVE SHOW “TGS2019”

  • Souls oyunlarının hayranı olarak ona benzeyen Nioh'u bir türlü sevemedim açıkcası. Ama Buna rağmen alacağım 2. oyunu, çünkü bu türde alınabilecek çok oyun yok. PC'ye sonradan gelecek galiba ilk oyunda olduğu gibi o yüzden çıktığı gibi PS4'e alırım direk. İlk oyunda yapamadığımız karakter seçimin olmasıda güzel olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 16 Eylül 2019; 17:34:16 >
  • Kasım 1-10 tarihleri arasında açık beta olacak.

    Gösterilenler ışığında oyunun ilkinden neredeyse hiçbir farkı yok, dün reddit'de "bari hud'ların şekillerini değiştirseydiniz" diye mesaj gördüm, güldürdü. Oyun Nioh 2'den ziyade Nioh 1.5 hissiyatı veriyor, çıktığı dönemde oyun azlığı olursa alırım ama şu aşamada bu türün koyu bir sevdalısı olmama rağmen hiç beklemiyorum. Özellikle çizgisel harita tasarımları kaliteyi çok aşağı çekiyor, beni en çok rahatsız eden unsur, oynarken keyif almamı engelleyen sebeplerin başında, ilk oyunda da aynı eleştiriyi yapmıştım. From Software tarzı harita olmazsa olmaz böyle bir oyun için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 16 Eylül 2019; 18:13:9 >
  • arkadaslar adam akilli bir pvp/invade mekanigi olacak mi ds’deki gibi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nioh 2 4K Gameplay - Full Demo Walkthrough and Mezuki Boss Battle



  • Arkadaşlar merhaba yeri degil biliyorum ama nioh 1 yeni başladım 1turu geçtim 2 turda oyunu ögretiyor ögrendim hareketleri diger tur başlarken görev hayir dedim karekterim silahsız başlıyor silahta alamıyorum geriye dönme yok galiba öyle kaldim sadece bir kere silahla başladı ölünce artikhiç bir silahi yok ne yapmam lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum

    Nioh 1 ile nioh 2 arasında aman aman bir fark yok kopyala yapıştır bir kac silah dönüşüm sadece ama oyun ds severler için götürür lakin fazla birsey beklemeyin derim ayni oyun paket olarak çıksa olurmuş ama delux çıkıp guzelde bi indirim görünce alıp şöyle 300 500 lvl yapılır 😁 ama 400 küsür ön sipariş verilip alınacak bi oyun degil zannımca aynı oyun zevkler tartışılmaz tbiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak arayanlar bu gruba bakabilir https://www.facebook.com/groups/1523596364610818/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omar06tr

    Selamun aleykum

    Nioh 1 ile nioh 2 arasında aman aman bir fark yok kopyala yapıştır bir kac silah dönüşüm sadece ama oyun ds severler için götürür lakin fazla birsey beklemeyin derim ayni oyun paket olarak çıksa olurmuş ama delux çıkıp guzelde bi indirim görünce alıp şöyle 300 500 lvl yapılır 😁 ama 400 küsür ön sipariş verilip alınacak bi oyun degil zannımca aynı oyun zevkler tartışılmaz tbiki
    Sen ciddi misin hocam:)
    Nioh 1 gölse 2 okyanus olmuş resmen damage arttrma detaylarında
    1 ile alakası yok oyunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehber için eline sağlık hocam. nioh 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum. ilk oyuna benzemesi kötü bir şey değil ve hatta sürpriz de değil zira oyun nioh 2. bloodborne'a benzeyecek hali yoktu. ayrıca betadan gördüğüm kadarıyla baya bir değişiklik ve çeşitlilik var. çabuk çıksın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben betadan fazlasıyla keyif aldım, umarım yeni bir demo gelir bu ara dönemde çünkü tadı damağımda kaldı. İlk oyundan daha iyi işler yapılmış.

    Betadan gördüklerim ile rehber hazırlıklarına başladım. İlk mesajı yavaş yavaş güncellemeye çalışacağım. Oyun çıkışında videolu anlatımlarda eklemeye çalışırım.

    Nioh 2 Hakkında

    Nioh 2 Aksiyon rol yapma mekanikleri ve ilk oyunun üstüne yaptığı yeniliklerle karşımıza tekrardan çıkmaya hazırlanıyor.

    - İlkinde William karakterini yönettiğimiz oyun, karakter yaratma işini artık oyunculara bırakmış durumda. Oyuna başladıktan sonra karakter ekranında William ve ilerleyiş esnasında tanıştığınız NPC veya Boss karakterlerde seçilebilir olacak.

    - Oyuna yeni eklenen düşmanlar ilk oyundan daha zorlu bir yapıya sahip. Özellikle bazı düşmanlar devasa Yokai Realm alanları içinde tasarlanmış ve içeride savaşınca "Ki Recovery" oldukça düşük seviyede tazeleniyor. Düşmanı alan dışına çekip biraz uzakta savaşmaya çalışırsanız bu defa alan içine geri dönüyor. O alanı yaratan büyük düşmanı yok edinceye kadar orada bulunan sandıkları açma şansınızda olmuyor. İlk oyundan aktarılan düşmanlar ise daha agresif ve yeni hareketler ile karşımıza çıkıyor.

    - Boss Savaşları artık 2 değişik formda yapılıyor. Boss bir süre sonra form değişerek dünyayı karanlık bir moda sokuyor, karanlık yapıdaki bu savaşta "Ki Recovery" hızınız oldukça düşüyor. "Ki" hızla yenilenmediği için vuruş yapma ve kaçış sırasında savaş alanı bize oldukça sıkıntılı durumlar yaratıyor.

    - Oyundaki Skill Sistemi ilk oyunda alıştığımızın aksine yeni bir menü ile geliyor ve Shiftling adında yeni bir ağaç barındırıyor. Altından olan yetenekler aktif, Mavi yetenekler ise pasiftir. Altın yetenekleri seçerken videolar ile ne işe yaradıklarına bakabilirsiniz.

    - Ilk oyundaki silahların üstüne Hatchets ve Switchglaive olarak 2 yeni silah türü eklenmiş.

    - Bir diğer yenilik oyunumuza artık 2 online oyuncu davet edip 3 kişi oynayabilmemiz. Tabi oyun içinde vuruşlar ile yaptığınız hasar miktarı çağırdığınız oyuncu sayısına bağlı olaraktan düşüyor.

    - Yeni eklenen Revenant sistemi ile mavi mezarlardan offline yardım çağırabilirsiniz.

    - Bir diğer yenilik ise öldürdüğümüz düşmanlardan artık Soul Cores adında ruh çekirdekleri elde edebilmemiz. Bu Ruh çekirdeklerini Spirit menüsünden kare tuşuna basarak, seçtiğiniz Guardian Spirit'e 2 adet bağlayabilir ve ekstra yetenekler elde edebilirsiniz.

    - Dövüş sisteminde yapılan en büyük yenilik Yokai Shift. Beta demo ile gördüğüm kadarıyla artık 3 tane temel formumuz olacak.
    * Brute : Güç
    * Feral : Yetenek
    * Phantom : Büyü tarzlarında karakterlere bölünmüş durumda. Yeteneklerimizi artık Shiftling ağacında oynadığınız tarza göre dağıtıyoruz.

    - Yokai Form dövüş sistemine getirilen bir diğer yenilik. Soul cores seçimlerine göre artık R2+(üçgen-kare-yuvarlak) ile değişik saldırılar yapabilmekteyiz. Hp ve Ki barlarımızın altına mor renkte anima bar eklenmiş durumda ve Yokai Formunda yaptığımız saldırılar anima barını tüketmektedir.

    KARAKTER GELİŞİMİ

    NIOH 2 [ANA KONU]


    Constitution :
    - Life(HP) yükselir
    - Poison ve Paralysis direnci yükselir
    - Spear silahının verdiği hasar artar

    Heart :
    - Maksimum Ki yükselir
    - Fire direnci yükselir
    - Swords ve Bow silahlarının verdiği hasar artar

    Courage :
    - Ki yenileme hızı yükselir
    - Lightning direnci yükselir
    - Tonfa silahının verdiği hasar artar

    Stamina :
    - Life(HP) ve maksimum ekipman ağırlığınız yükselir
    - Axe ve Hand Cannon silahlarının verdiği hasar artar

    Strength :
    - Ağır ve Orta seviye zırh kullanmak için gereken pasif kilidi açar
    - Ki Pulse seviyenizi geliştirir
    - Maksimum Ekipman Ağırlığınız biraz yükselir
    - Odachi silahının verdiği hasar artar

    Skill :
    - Hafif zırh kullanmak için gereken pasif kilidi açar
    - Dual Swords, Hatchets ve Rifle silahlarının verdiği hasar artar
    - Ki Pulse seviyenizi geliştirir
    - Ninjutsu gücünüz biraz yükselir

    Dexterity :
    - Ninjutsu'nuzun gücünü ve kapasitesini belirler
    - Kusarigama silahının verdiği hasar artar
    - Daha fazla Ninjutsu yeteneği elde edersiniz
    - Ninjutsu kullanma kapasiteniz artar

    Magic :
    - Onmyo Magic'in gücünü ve kapasitesini belirler
    - Switchglaives silahının verdiği hasar artar
    - Daha fazla Onmyo Magic yeteneği elde edersiniz
    - Onmyo Magic kullanma kapasiteniz artar

    AMRITA
    Karakterimizin seviyesini arttırmak için Amrita kullanırız.
    * Amrita oyunda yaptığımız her hareketten elde edilebilir.
    * Amrita sayacı HUD'nuzun sağ alt köşesinde yer alır, seviye atlamaya yetecek kadar Amrita birikince altın rengine döner.
    * Amrita kazandıkça ekranın sol üst köşesinde bulunan Amrita göstergesi dolacaktır. Bu göstergeyi doldurduktan sonra yuvarlak+üçgen tuşlarına aynı anda basarak Living Weapon'u aktif hale getirebilirsiniz.
    * Ayrıca Amrita kazanımları, zırh, aksesuar ve soul cores üzerinde bulunan çeşitli özel efektleri tetikleyebilir.
    * Oyun esnasında ölürseniz, üzerinizde bulunan bütün Amrita geçici olarak öldüğünüz yerde, Guardian Spirit'iniz ile kalır. Eğer geri alamadan tekrar ölürseniz, kalıcı olarak bütün Amrita'yı kaybedersiniz, Guardian Spirit size boş olarak geri döner.
    * Öldüğünüz zaman bıraktığınız Amrita'yı kaybetmek istemiyorsanız, "Summoner's Candle" kullanarak geri kazanabilirsiniz. Bu item bölüm içinde bulunabilir yada satın alınabilir.

    YOKAI YETENEKLERI

    Yokai Shift
    - Öncelikle kullanabilmek için ekranın sol üst köşesinde bulunan Amrita sayacının dolması gerekiyor.
    - Yuvarlak+Üçgen tuş kombinasyonları ile yapılır.
    - Seçtiğiniz Guardian Spirit'e göre değişik formlar gösterir.
    - Amrita sayacı tükenene kadar kullanabilirsiniz, sonrasında aktif etmek için tekrar dolması gerekiyor.

    Yokai Form
    Oyuna yeni eklenen bu özellik, düşmanlardan elde ettiğimiz Soul Core'ları Guardian Spirit menüsünden ekleyerek kullanabiliyoruz. Her düşmanın kendine ait bir Soul Core'u var ve elde ettiğiniz düşmanın saldırılarını yapabilmenizi sağlıyor.

    Yokai Form Atak
    - R2+Kare veya R2+Üçgen tuş kombinasyonları ile yapılır.
    - Bosslardan elde ettiğimiz Soul Core'lar daha güçlü ve daha fazla slot kaplıyor.

    Yokai Form Defans
    - R2+Yuvarlak tuş kombinasyonları ile yapılır.
    - Düşmanlar güçlü atak yaparken kullanırsanız, Yokai Formuna geçip saldırıyı kesebilirsiniz. (Yokai Formunda Parry)
    - Seçtiğiniz Yokai Formuna göre farklı şekiller almaktadır.

    CO-OP

    - Öncelikle Online/Offline çok oyunculu oynamak için Ochoka'ya ihtiyacınız var.
    - Ochoco elde etmek için Revenant(Oyun içinde gördüğümüz kırmızı mezarlar) öldürebilirsiniz yada sandıklardan toplayabilirsiniz.
    - Yeni gelen Mavi Revenant'lar sayesinde ilk oyuna göre daha fazla Ochoko bulmanız mümkün.
    - Oyuna çağıracağınız her online oyuncu için 1 Ochoko yeterli olurken, oyuna yeni dahil edilen Mavi Revenant'ları çağırmak için seviyesine göre daha fazla Ochoko gerekmektedir.
    - Oyuncu çağırmak isteyen kişi Shrine noktalarından Summon Visitor sekmesine girmeli ve çağıracağı oyuncu sayısı kadar Ochoko kullanmalıdır.
    - Yardıma gidecek oyuncu ise Ana menüde Starting Point-> Shrine-> Tori Gate-> Random Encounters kısmında gerekli düzenlemeleri yaparak arkadaşına katılabilir.
    - Oyuna gelen bir yeni özellikte artık oyuncu buluşmasının dahada kolaylaşması. Secret Word yazmak yerine artık yeni eklenen Friend sekmesini kullanabilirsiniz.



    YETENEK AĞACI

    NIOH 2 [ANA KONU]





  • Nioh 2 - Story Trailer | Japanese



  • 28 Şubat - 1 Mart tarihleri arası son bir demo yayınlanacakmış.
    https://blog.eu.playstation.com/2020/02/13/hone-your-yokai-abilities-in-nioh-2s-last-chance-trial/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.