Şimdi Ara

182 milyona özelleştir özelleştirdiğin şirket sadece arazisini 2 milyara satsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 182 milyona özelleştir özelleştirdiğin şirket sadece arazisini 2 milyara satsın.

    2013 yılında 182 milyon liraya Yıldız Holdinge satılan Şeker Fabrikası'nın Afyon'a taşınabileceği konuşulmaya başlanmıştı. Taşınma ile ilgili süreç belirsizliğini korurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya mitinginde, eski stadyum arazisinin Millet Bahçesi olacağını açıklaması bu sefer de Şeker Fabrikası'nın şehir merkezinde kalan 500 dönümlük arazisini gündeme getirdi.

    İlimizde siyaset ve iş dünyasından da tanınan bir ismin Şeker Fabrikaları'nın arazisini satın alabilmek için Yıldız Holding ile görüşme yaptığı belirtiliyor.
    Şeker Fabrikası konum itibariyle şehrin göbeğinde kalması, yeni yapılacak Millet Bahçesi ve iki büyük alışveriş merkezi ile Serdivan ilçesinde yapımı süren Cadde54'e de yürüme mesafesi olması sebebiyle iştah kabartıyor.
    Bir çok iş adamının hayallerini süsleyen arazi değerinin konumundan dolayı 1,5 milyar ile 2 milyar lira arasında değişebileceği ifade ediliyor.
    Kaynak:http://www.medyabar.com/haber/145368/seker-arazisi-istah-kabartiyor.aspx
    Sakarya'ya sözü verilen millet bahçesi sadece 70 dönüm. Maksat hizmetse yap burayı 500 dönüm alan. Özelleştirmelerden halk ne kadar zararlı çıkıyor görün adamlar bütün aletleri de söküp götürüyor satıyor arsayı ayrı satıyor. Yüz milyonlarca kar ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 11 Haziran 2018; 20:33:53 >







  • 80 milyonun parasını keyfince dağıtıyorlar. Bunun günahı oy veren herkesin boynuna...
  • özelleştire özelleştire yediler memleketi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    80 milyonun parasını keyfince dağıtıyorlar. Bunun günahı oy veren herkesin boynuna...
    Yine merkezde yıkılan askeriye lojmanlarının yerine ne yapılacak tahmin edin camii ve imamhatip aynı cadde üzerinde 300 metre içinde 2 tane imamhatip var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

    Yine merkezde yıkılan askeriye lojmanlarının yerine ne yapılacak tahmin edin camii ve imamhatip aynı cadde üzerinde 300 metre içinde 2 tane imamhatip var.

    Alıntıları Göster
    Bir an önce bu kafa yapısının değişmesi lazım. Çok fazla israf var ve dışa çok bağımlıyız. Bugün ABD ambargo uygulasa 3 aya iç yavaş çıkar. Enerjimiz dışa bağlı olduğundan fabrikalar çalışmayacak, ürettiğimizi satamayacağız dolayısıyla işsiz kalıcaz. Doğalgaz dışarıdan geldiğinden kışın soğuktan donacağız, tarım ve hayvancılık dışa bağımlı olduğundan aç kalıcaz. Sürekli şikayet edilen tüp ve ekmek kuyruklarını özler duruma geleceğiz. İnsanlarımızı ayrıştırdılar, birbirine düşman ettiler. Hem etnik köken hemde yemek sıkıntısı kaynaklı iç isyanlar çıkacak. Politika değişmezse sonumuz böyle olacak.

    İkinci bir durumsa teknolojik gelişmelerin çok hızlı ilerlemesiyle en geç 10 içinde insan gücüne olan ihtiyaç çok çok azalacak. Ucuz iş gücümüz olduğu için çoğu firma bizi tercih ediyor. Fakat ileride insan gücüne ihtiyaç kalmayacağından bize ihtiyaç kalmayacak. Büyük ülkeler çalışmayanlara belli bir miktar maaş bağlarken bizim öyle bir ekonomik gücümüz olmadığından büyük ihtimal iç savaşa doğru sürükleneceğiz. Yaşadığımız çağa önce ayak uydurup sonrasında çağın ilerisine geçmeye çalışmalıyız. Yoksa sonumuz çok kötü olacak. Camiyle imamhatiple bu iş olmaz. 5

    Öğretmen atamalarında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden 2.143 kişilik kontenjan ayrılırken lise Matematikten sadece 343 kişilik kontenjan ayrılıyor. Bu sadece 1 senelik bir durum değil. Uzun zamandır böyle.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.