Şimdi Ara

“Aklı sıra 'Bay Muharrem' diyor. Bay Muharrem deme, Millet sana 'Bay Bay Erdoğan' der.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muharrem İnce Diyarbakır’da
    CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Diyarbakır’da halka sesleniyor.
    İnce’nin konuşmasından satır başları:

    Merhaba Diyarbakır… Cahit Sıtkı Tarancı’nın hemşehrileri, Ziya Gökalp’in torunları, Ahmet Arif’in kardeşleri… Ne diyordu Cahit Sıtkı Tarancı; ‘Memleket isterim… Gök mavi, dal yeşil, toprak sarı olsun… Olursa bir şikayet ölümden olsun… Kardeş kavgası son bulsun’ diyordu Cahit Sıtkı…

    Ne diyordu Ahmet Arif; ‘Haberin var mı taş duvar… Demir kapı kör pencere, yastığım ranzam zincirim… Uğruna ölümlere gidip geldiğim zulamdaki mahsun resim haberin var mı… Görüşmecim yeşil soğan göndermiş… Karanfil kokuyor cigaram… Dağlarına bahar gelmiş memleketimin’ diyordu…

    İşte ben 15 yaşında Yalova’da liseye giderken… Diyarbakırlı Ahmet Arif’in ‘hasretinden prangalar eskittim’ şiir kitabını o yaşımda ezberlemiştim. Yani 15 yaşında ezberlediğim şiiri, bir Diyarbakırlının yazdığı şiiri 40 yıl sonra, Diyarbakırlılara cumhurbaşkanı adayı olarak okudum.

    “Sizi kandırmaya gelmedim”
    Ben buraya sizi kandırmaya, aldatmaya gelmedim, Ramazan şerbeti içmeye geldim. Türkiye’nin çok ciddi sorunları var. 55 milyar dolarlık cari açık var. Gençlerin yüzde 20’si işsiz. Türkiye kuşatılmış durumda. Şu anda Türkiye’yi yönetenler Ankara’dan yönetmiyor Brüksel’den yönetiyor, Washington’dan yönetiyor.

    Başından beri söyledim 3B: bir barışacağız, iki büyüyeceğiz, üç bölüşeceğiz.
    Bedava kekle zaman dolmaz. Kıraathaneye gittik gündüz kek beleş, akşam evine gittin yemek ne olacak?

    Bu kardeşiniz ilkeli siyasetçidir. Zaman zaman kendi partisiyle de ters düşmüştür. Parti rozetini çıkardım. Artık Türk bayrağı taktım. Sonra, Sayın Akşener’e gittim. Sayın Karamollaoğlu’na gittim. Demirtaş’a gittim, başarılar diledim. Sonra Sayın Erdoğan’a gittim. (Meydandan yuh sesleri, İnce, yuhalama istemedi)

    Dört adayı da ziyaret ettikten sonra Hakkari’ye gittim. Ve dedim ki: Sevgili Hakkarıliler, Akşener’in, Karamollaoğlu’nun, Demirtaş’ın ve Erdoğan’ın selamları var dedim.

    (Meydandan yuhh sesleri gelince İnce ‘Ben bunu istemiyorum’ diyerek, “Sürekli yuhh yaparsanız derdimi anlatamam. Televizyonu izyleyenler beni yuhaladığınızı zanneder. Yapmayın böyle”)

    Saklım gizlim yok. Birini ziyaret ederken Erdoğan’dan izin alacak halim de yok. Seni bile ziyaret ettim. Daha ne istiyorsun?

    Adını koyalım Kürt sorunu

    Kürtler diyor ki: Kürtler onore edilmek istiyor. Kürtleri onore edeceğiz, Türklerin kaygılarını gidereceğiz.

    Gizli kapaklı görüşme yok çözüm yeri TBMM

    TRT’nin kanallarından birini bu işe ayıracağım. Zaten bir işe yaradığı yok. 24 saat yayın yapacak. Tartışacak insanlar. Dil meselesini tartışacak.

    Kendi aranızda da anlaşamıyorsunuz. Ama anlaştığınız yerlere beni de yazın. Ben oy değil sorunu çözmek istiyorum.

    “Kinder nesil istemem”

    Kinder nesil istemmem. Sizin çocuklarınıza matematik, kuantum, endüstri 4.0 öğretmek istiyorum.

    Gelelim dil meselesine. 2 bin dil 200 devlette kullanılıyor. Bunu korumak lazım.

    81 milyona resmi dilimiz Türkçe’yi öğreteceğiz. Anasıyla babasıyla konuştuğu bir dil var. Bu Kürtçe ise Kürtçe, Arapça ise Arapça, Çerkezce ise Çerkezçe. Evinde konuştuğu dili öğreteceğiz.

    Yetmez. Dünye dili öğreteceğiz… İngilizce, Fransızca, Japonca, İtalyanca… Bunları öğreteceğiz.

    Erdoğan, otomobilin kaportasına talip, ben beynine talibim. Dün şöyle konuşuyor: ‘Bana bak Muharrem diyor’ Bu usluba yanıt vermek istemiyorum ama… Eee sana baktım. Ya sana dedim, her kişin eti yenmez, ben senin yanındakilere benzemem dedim.


    Bakıştık bunları bırakalım. Diyarbakır ‘dan da sesleniyorum sayın Erdoğan’a: Bugün Bursa’da 15.30’da konuşacaktın. Toplayamadın milleti 18.00’a aldın. Ben o meydanda iftardan önce zımbazıp miting yaptım.

    Kekler bedava diyor, ustayım ben usta diyor. Kek isteyen Erdoğan’a, iş aş isteyen bana oy versin.

    Erdoğan, kilosu 4 bin 500 liraya beyaz çay içiyor. Ben siyah cay içiyorum. Ben sizin gibi bakkaldan aldığımız yumurtaları yiyorum. Erdoğan, 7 yıldızlı sarayında iftar yapıyor. Erdoğan, beyaz Türk, ben bu ülkenin zencisiyim.

    Ankara’da sarayı var yetmedi. İstanbul’da 5 sarayı var. Yetmedi. Marmaris’te yazlık yaptırıyor. Allah’ın izni, milletin isteğiyle Cumhurbaşkanı olduğumda o yazlık sarayı engelli çocuklara vereceğim
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-muharrem-ince-diyarbakirda-halka-hitap-ediyor-2462189/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotharbey21 -- 11 Haziran 2018; 18:10:9 >







  • Köylü milletin efendisi diyen kaliteli liderden, bay diyip aşağılayan liderlere kadar geldik. Efendi falan da demiştir muhtemelen o kadar çok vukuat varki hangi birini hatırlayalım. Ben apartmanda seyyar çalışana bile apartman görevlisi diye hitap ederim. Farklı kelime kullananlar zavallı gözümde. Millet biraz durumu kötü veya yaptığı iş kötü olunca aşağılamaya bayılıyor. Bu gibi insanlar ileride sakat kalır umarım fiziksel olarak, beyinleri zaten sakat. Bir de fiziksel olarak belli olmaları lazım.
    Kimyanı o kadar bozmuşum ki 4 kere arka arkaya mesaj yazmışsın ve hepsi de bozuk Türkçe ile önce şu saçma sapan iddiandan başlayım.Bunu bana en son diyecek sen ve senin gibi kültürsüz cahillerdir.Ben hava sıcak olduğu için genelde evde oturuyorum dedim ama dışarı çıktığım da oluyor hava serinlediğinde.Dikkat edersen bu aralar dedim Türkçe'de bu aralar denildiğinde belirli bir zaman aralığı anlaşılır yani kısa bir zaman dilimi.Türkçe'n bozuk olduğu için ve anladığım kadarıyla okuduğunu anlama problemin olduğun için açıklamak istedim.Yazdıklarından ne olduğun belli oluyor beynim yok olmuş ama ilk üniversitemi başarıyla bitirdim şu an 2. üniversitemi okuyorum.Türkiye'de ilk 10 bine bile girdim.Sen barajı bile geçememişsindir gelip burda bana beynin yok diyorsun hey gidi internet sen nelere kadirsin ya.Senin yazdığın bak aynen şu


    Şimdi sen hiç tanımadığın bir insana utanmadan CHP'den para alıyorsun diyeceksin mesai parası diye ahlaksızca çirkince iftirada bulunacaksın ama cevabını alınca da ciyak ciyaklayacaksın yok öyle yağma.Ben burda CHP'yi de eleştirdim İyi Parti'yi de eleştirdim merak etme sen.Ben senin gibi dogmatik düşünceye sahip belirli kişi ve kurumları peygamber yerine koyup onları asla eleştirilemez onlara oy vermeyenler vatan hainidir teröristtir müslüman değildir diyen insanlardan değilim.Ben her zaman özgürce yanlış bulduğum şeyleri eleştirebilme kudretine sahibim ama görüyorum ki sen sadece internet köşelerinde Türkçe'yi bile öğrenememiş gününü insanlara hakaret etmekle geçiren basit bir trollsün.



    Senin yazdıkların zaten ortada kalitesizliğin zaten ortada o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım.
  • kibir...
  • Adam her atakta kontratak yapıyor helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sözleri o mu söyledi açıp dinlemedim ama eğer buraya yazdıysanız onun sözleri herhalde yalnız onda da bilgi eksikliği var, Zenciyim demiş zenci demek ırkçılığa kadar gidiyor, Zenci değil siyahi deyin bize diye Dünya 'da eylemler yapılıyor adam cb adayı Zenciyim diyor lafın gelişi de dese yanlış söylüyor..

    Beyaz çay 4500 tl kilosu falan yeni algınız bu mu şimdi de birkaç gündür yazmaya başladınız ahaahahaha

    Altın varaklar yok altın klozetler her sarı gördükleri şeyi altın sanan kesim varsa ülkemizde durum çok vahim üstüne altın bardaklar aahahahaahha.. Saray 'a gitmezler altın maltın derler.. Ülkenin geldiği hal..

    Bir de demiyorlar mı saray 'a gittim tatlı ikram ettiler yemedim.. Niye gittin o zaman hani gitmiyorsun demesinler diye mi, nasıl kafa bunlar yaa ya saraya gidiyorsan milletin vergisi ile sana tatlı ikram edilmiş sen yemiyorsun neymiş akp nin rte nin tatlısı olarak görüyor diye esas sen oraya gidip milletin vergisi ile alınan tatlıyı yemiyorsan bana millete hakaret etmiş oluyorsun sonra da meydanlarda akp liler sizinde cb niz olacağım ben.. Yok aga yok nasıl bir siyasetçilik bu aklım almıyor..




  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Ya ben diyorum bunlar da Allah korkusu yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Kemal, Bay Muharrem. Bence Erdoğan kendi karakterini yansıtıyor.
  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Dostum akpartiliyim yazmismiyim bak bakiyim saga sola atip tutmakla olmuyo bu isler kim satilmis kim gururunu haysiyetini ortaya koymus belli ben para aldiginiza inanıyorum kelimeleri duzgun secin comarligin anlami yok gerci sizde istirak edicek akil varmi cozemedim birisi bisey soyleyin hemen holoholoholo klasik anti radikal zihniyetiniz iste comar seni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Ben senin anandan bacindan bahsediyormuyum hayirdir yarana bastim heralde aglamaya basladin ben bi girersem senin anandan bacindan icerde takilirim zor cikartirsin burdan yazmakla olmaz bu isler comar seni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Trolsun galiba haci cozemedim seni Allah kitapdan bahsediyosun konusmanin icerisinde ana bacidan giriyosun senin kitabinda Allah kitap yoktur ne o tevrat falan mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Belli disari cikmadigin beynin yok olmus kitap okuyomus senin hayattan haberin var mi acaba ordan burdan duyduklarinla kalkip yorum yapiyosun cik bakiyim biraz hayata karis ben akpli degilim tekrar soyluyorum ama m.ince adami yere goge sigdiramiyosun adam demistasi icirden cikarticam diye .icini yirtiyor cehalet diz boyu sizde o sehitlerin kani bir bir sizden ciksin insallah Allah kitap demeden once hakdan hukukdan bahset bana fosil seni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • togacemre kullanıcısına yanıt
    Kimyanı o kadar bozmuşum ki 4 kere arka arkaya mesaj yazmışsın ve hepsi de bozuk Türkçe ile önce şu saçma sapan iddiandan başlayım.Bunu bana en son diyecek sen ve senin gibi kültürsüz cahillerdir.Ben hava sıcak olduğu için genelde evde oturuyorum dedim ama dışarı çıktığım da oluyor hava serinlediğinde.Dikkat edersen bu aralar dedim Türkçe'de bu aralar denildiğinde belirli bir zaman aralığı anlaşılır yani kısa bir zaman dilimi.Türkçe'n bozuk olduğu için ve anladığım kadarıyla okuduğunu anlama problemin olduğun için açıklamak istedim.Yazdıklarından ne olduğun belli oluyor beynim yok olmuş ama ilk üniversitemi başarıyla bitirdim şu an 2. üniversitemi okuyorum.Türkiye'de ilk 10 bine bile girdim.Sen barajı bile geçememişsindir gelip burda bana beynin yok diyorsun hey gidi internet sen nelere kadirsin ya.Senin yazdığın bak aynen şu

    quote:

    Hacı arife günüde çalışıyormusun ben izinliyim çalışıyorsan cehapeden %300 mesai parası al bence


    Şimdi sen hiç tanımadığın bir insana utanmadan CHP'den para alıyorsun diyeceksin mesai parası diye ahlaksızca çirkince iftirada bulunacaksın ama cevabını alınca da ciyak ciyaklayacaksın yok öyle yağma.Ben burda CHP'yi de eleştirdim İyi Parti'yi de eleştirdim merak etme sen.Ben senin gibi dogmatik düşünceye sahip belirli kişi ve kurumları peygamber yerine koyup onları asla eleştirilemez onlara oy vermeyenler vatan hainidir teröristtir müslüman değildir diyen insanlardan değilim.Ben her zaman özgürce yanlış bulduğum şeyleri eleştirebilme kudretine sahibim ama görüyorum ki sen sadece internet köşelerinde Türkçe'yi bile öğrenememiş gününü insanlara hakaret etmekle geçiren basit bir trollsün.

    “Aklı sıra 'Bay Muharrem' diyor. Bay Muharrem deme, Millet sana 'Bay Bay Erdoğan' der.”


    Senin yazdıkların zaten ortada kalitesizliğin zaten ortada o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım.




  • Bu hitap seklini soyledigi kisiyi asagilamak icin kullaniyor.Ancak bilmiyorki kisi ancak kendi asailik kompleksine binaaen bu tarz bir uslup kullanir.



    Ne aci.Hangi gorevi icraa ediyor veya etmeye calisiyor.Hangi doneleri insanlara veriyor.Bir de ulkeyi temsil ediyor hesapta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bende görüyorum mesajlarını bozuk Türkçesiyle birşeyler anlatmaya çalışıyor, trolluk yapmaya çalışıyor ilginç kendisini anlamak için baya uğraşmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 13 Haziran 2018; 20:14:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın siz hala aktroll ler olarak adlandırılan insanlara cevap vererek onlara prim yaptırıp, konunun dağılmasına müsaade ederseniz troll ler sizi seviyelerine çeker. Cahillerle tartışma kazanamazsınız. Uzatmayın yazsınlar gitsinler. Anlayın şunu artık.
  • Adamlar kazanacak coktan baslamislar calmaya pardon calismaya ;)



    http://www.gazete2023.com/m/gundem/pariste-akp-muhurlu-oy-pusulasi-skandali-h77238.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur baktım recep ne var gibi birsey söylemişti, var mı videosu ¿

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bu sözleri o mu söyledi açıp dinlemedim ama eğer buraya yazdıysanız onun sözleri herhalde yalnız onda da bilgi eksikliği var, Zenciyim demiş zenci demek ırkçılığa kadar gidiyor, Zenci değil siyahi deyin bize diye Dünya 'da eylemler yapılıyor adam cb adayı Zenciyim diyor lafın gelişi de dese yanlış söylüyor..

    Beyaz çay 4500 tl kilosu falan yeni algınız bu mu şimdi de birkaç gündür yazmaya başladınız ahaahahaha

    Altın varaklar yok altın klozetler her sarı gördükleri şeyi altın sanan kesim varsa ülkemizde durum çok vahim üstüne altın bardaklar aahahahaahha.. Saray 'a gitmezler altın maltın derler.. Ülkenin geldiği hal..

    Bir de demiyorlar mı saray 'a gittim tatlı ikram ettiler yemedim.. Niye gittin o zaman hani gitmiyorsun demesinler diye mi, nasıl kafa bunlar yaa ya saraya gidiyorsan milletin vergisi ile sana tatlı ikram edilmiş sen yemiyorsun neymiş akp nin rte nin tatlısı olarak görüyor diye esas sen oraya gidip milletin vergisi ile alınan tatlıyı yemiyorsan bana millete hakaret etmiş oluyorsun sonra da meydanlarda akp liler sizinde cb niz olacağım ben.. Yok aga yok nasıl bir siyasetçilik bu aklım almıyor..
    ahaahahahahahahahahhahaahahhahaahhaahhaahhaahahahahha




  • ARTIK Bİ BİTİN BİTİN GERÇEK YÜZÜNÜZÜ KİMLİĞİNİZİ GİZLEMENİN BİR ANLAMI YOK MİLLET NE HALT OLDUĞUNUZU İYİ BİLİYOR. 24 SAAT İÇERİSİNDE 30 TANE FAKE HESAPLA 30 SAÇMA SAPAN BAŞLIK AÇANLAR 24 HAZİRAN GECESİ TERSTEN GÖRECEKSİNİZ.
  • Seçim ilk turda biter yola D E V A M

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.