Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.601
Cevap
117
Favori
162.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Starfield [Ana Konu]

    Steam



    Starfield [Ana Konu]

    Starfield - E3 2018 Teaser


    Starfield - Story Trailer | Xbox Games Showcase 2023


    Starfield – Gameplay Deep Dive






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 12 Eylül 2023; 13:28:44 >







  • Nihayetinde 3-5 oyun influenceri 1-2 ay önce oyunlara türkçe gelmemesinin satış rakamlarıyla alakası yok deyip bir bilinç başlatmasıyla rahatladım ne yalan söyleyeyim.


    bir oyun çıkıyor, türkçe yok altyazı yok, türkçe isteyince hemen saldıranlar ;


    - ingilizce öğren yea

    -ingilizce bilmiyosan yaşama yea

    - türkiyede oyun satılmıyor yea


    diye saçma sapan firmayı savunuyordu.


    sonra disco elysium çıktı, cyberpunk çıktı, şimdi baldurs gate 3 çıktı, dublajlı sony oyunlarını katmıyorum bile. ama savunma hala aynı. ingilişçe öğren yea


    öğrenmeyeceğim kardeşim zoruna gidiyorsa, emin ol senden daha iyi ingilizcem, türkçe isteyenlerin de bir çoğunun ingilizcesi senden daha iyi emin ol. ama ben oyunu ana dilimde oynamak istiyorum ve içinde öküz gibi içerik olan bir oyunu keyif almak için oynarken bir de ingilizce ile kafamı yormak istemiyorum. herkes senin gibi 17-18 yaşında değil. 30 lu yaşlarını geçmiş, işten eve gelip keyif almak için oyun oynayacak kesim için türkçe seçenek kadar iyisi yok.



    birincisi, türkçe çıkmamasının satış rakamıyla ciddi alakası yok, tamamen şirket politikası, hatta yüksek ihtimalle ırkçılık.

    olm almanların, fransızların neredeyse tamamı ingilizce biliyor, o zaman bu şirketler oyunları sadece ingilizce bassın, almana da desin ki ' ee knk sen zaten ingilizce biliyon, fransız da biliyo, gerek duymadık'' desin bakalım ne oluyor? :D

    Yıllardır işten ev sorumluluklarından kaçıp girmem gereken bir oyun olduğu olmamıştı. Dedim büyüdükçe sıkıldık oyunlardan heralde. Dün akşam ev halkını uyutup ses yapmadan Starfield'a girmeye çalışırken buldum kendimi. Bugün de bikaç saat uykuyla işe gelmeler. En son kaaaç sene önce olmuştur bu bilmem. diablo 3 çıkışındaydı sanırım.


    Meğerse oyunlardan sıkılmamışım, ortada bana bunu yaptıracak bir oyun yokmuş.


    Ben bunları tekrar hatırlayıp bir oyunu oynamaya tekrar tutku duyduğumu farkettiysem, oyunu linçleyen veya sevmeyenlerin köküne kibrit suyu bana ne. Kimsenin ne düşündüğüyle ilgilenmezseniz çok rahat edersiniz.

    2015'te çıksa bu oyuna 9/10 verirdim; şu gün bu grafikler ve teknolojiyle 7/10 bile iyimser... Grafik budalası bi adam değilim ama 2023'te bu grafik kalitesiyle Bethesda gibi bir firmanın utanması lazım oyuncuların karşısına çıkarken.


    Abartısız en az 8-10 sene geriden geliyor oyun teknoloji olarak. Baldur's Gate'in yüz animasyonları vs. sonrası şu oyunu oynamak işkenceden başka bir şey değil. Zırt pırt giren yükleme ekranları kafayı yedirtiyor. Uzay aracına bin loading, gezegene in loading, gezegenden çık loading... Loading'ler arasında oyun oynatıyor resmen.


    Bethesda yine yanıltmadı.



    ---


    Son olarak çatışmalara ve combat için düşündüklerimi buraya yazsam heralde bayağı bir süre banlanırım. Videolarda göründüğünden bile berbat bir combat var oyunda. Vuruş hissi yok. Düşman çeşitliliği yok. Yapay zeka yok. Buna paralel olarak NPC'ler geri zekalı.


    Kimsenin hevesini kırmak istemem ama ön siparişle alanların iade edip indirim beklemesini öneriyorum. IGN'in 7/10'luk notuna kızmış herkes ama bence tam hakkını vermişler.

    Bu oyunu neden Spiderman ile kıyaslıyorlar? Starfield’da yükleme ekranı baya eleştriliyor haklı olarak ama tek haritada bi ton random event çıkan, adım başı görev ve etkileşime geçilecek nesne olan bir açık dünya oyunuyla Spiderman kıyaslamakta çok mantıklı değil gibi.

    Bu konu Starfield ana konusu, bilindiği gibi forumda oyunların ana konuları oyun hakkında bilgi alışverişi gibi muhabbetler için kullanılıyor. İki günde bir buraya gelip “oyun b*k gibi” demek yerine oyunu silip oynamayabilirsiniz. Emin olun kimse size neden sildiniz demez oyunu beğenmediğiniz kimsenin umrunda olmadığı gibi, oyunu neden sildiğiniz de kimsenin umrunda olmaz beğenenler gayet zevk alarak oynuyorlar oyunu.

    Yahu konuya bir şey sormak için giriyorum, sürekli “oyun kötü, meta score yerlerde, Bethesda b*k gibi firma” vs… yorumları var bi salmadınız konuyu. Hater’lık yapmak için Xbox vs PS konusu var forumda gidin orada atın gazınızı Allah için salın konuyu ya.

    Artifact ararken uzay şerifi oldum haberim yokken o gezegen senin bu gezegen benim insanların sorunlarını çözüyoruz. Bir de arma verdiler tak bunu diye. Noluyoruz diyemedim. Yığdılar üzerime görevleri. Ha öyle git yap bitti gitti değil hiçbir görev. Hepsinin arka planı var hikayesi var adım adım ilerleyen konunun ortaya çıktığı bambaşka yerlere bağlandığı görevler. Başka bir yıldız sistemine atlıyorum derken uzay gemisi yardım istiyor olaylar gelişiyor. Bir gemi 2023'ten dünyadan gelmiş kendilerini uyutmuşlar pandemi mandemide kalmışlar en son. Bize şu gezegeni vaadetmişlerdi ona yerleşmeye geldik, baktık millet doluşmuş o gezegeni geri istiyoruz!! diye benden yardım istiyor.


    Yerde bi not buluyorsun dallı budaklı görev çıkıyor verdiği koordinatlarda. Rastgele ha denk gelmesen bulamazsın notu. Oyunlarda completionist takıntım olduğu için sırf şu yüzden oyunda kaçırdığım neler var ve neler kaçıracağım acaba stresi çöktü üzerime İmkanı yok tek oynayışta her göreve denk gelebilmenin. Bütün galaksiye görevler serpmişler çok merak ediyorum oyunda yapılacak şeylerin (görev aktivite misc vs.) toplam sayısı kaç acaba


    Oyuna her oturuşumda tamam bu sefer şu aklımdaki görevi takip edicem kesinlikle başka şeylerle dikkatimi dağıtmıycam diye giriyorum, her seferinde farklı göreve koştururken buluyorum kendimi. O kadar merak ettiriyorlar ki çünkü "lan dur ya adamın dedikleri nereye bağlanacak bi bakayım da diğerine öyle geçerim" derken onla konuş bunla konuş hop 2354031 görev daha eklenmiş. Daha ana görevde 2. görevdeyim sanırım en son 3 gün önce ana görevi yapmıştım. It's been 84 years olacak diye korkuyorum  


    Witcher 3 bu konuda mesela muhteşemdi ama Starfield bu işi çok ileriye taşımış.


    Combat desem o da Bethesda'nın kendini aştığı bir konu olmuş. Fizikler harika, vuruş hissi harika. Hele bir görevde benden epey yüksek level robotla 20 dakika uğraşmışımdır, daha başlarda bir iki tane mayın atmıştım yere ama ilerleye ilerleye geride kaldı. Mermim bitti robot üstüme koşuyor ben geri kaçıyorum tam bir pençe koyacak öleceğim derken o mayınlara denk gelip havaya uçması ve böyle random bir sahnenin bu kadar heyecanlı olması müthişti. Oyun dünyası için büyük nimet bu oyun. Her platformda oynarım Switch'ten Ps5'e. Mesela Ps5'in ilerle ilerle ara sahne izle oyunlarından baygınlık gelmişti. Tamam teknik olarak grafik olarak çok iyiler ama kafa aynı. Starfield ilaç gibi geldi sonunda oyun oynadığımı hatırladım. Xbox ekosisteminde şimdiye kadar çıkmış en iyi exclusive (konsol exclusive) oyun net olarak Starfield oldu benim için.

  • Geliştiricilere dağıtılmak üzere olan sürümü hazırmış. Kimse konuşmasada bence güzel bir oyun olacak.
  • Takibe alalım
  • Microsoft'un Betheshda yı satın alımının ardından Tom Howard Starfield ve Elder Scrolls 6 için Obvilion dan bu yana oyun motorundaki en büyük geliştirme olacağını belirtti.
  • Todd Howard, Starfield'tan Yeni Detaylar Paylaştı


    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Todd_Howard_Starfieldtan_Yeni_Detaylar_Paylasti-106085.htm


    Develop Brighton konferansına katılan Bethesda Game Studios'tan Todd Howard, merakla beklenen uzay RPG oyunu Starfield'tan yeni detaylar paylaştı.

     

    Oyun tamamen tek oyuncu odaklı. Herhangi bir çok oyunculu mod içermeyecek. Oyunun haritası stüdyonun şimdiye kadar oluşturmuş olduğu en büyük harita. Skyrim'in dört katı olan Fallout 76'dan da büyük.

     

    Creation Engine oyun motoru büyük oranda elden geçiriliyor. Render, animasyon ve yapay zeka dahil olmak üzere birçok alanda geliştirmeler yapılacak. Todd Howard, oyun motorundaki gelişimin Morrowind'ten Oblivion'a geçişten daha büyük bir sıçrama olacağını söylüyor. Oyun motorundaki geliştirmelerden biri de prosedürel içerik üretimi. Açık dünya oyunlarında sıkça kullanılan bu teknik büyük bölgeleri hızlıca oluşturmak için iyi bir araç. Oluşturulan bu bölgeler yine el yapımı. Starfield ve Bethesda'nın gelecekteki diğer oyunlarında kullanılacak.

     

    Starfield ve Bethesda'nın gelecekteki diğer oyunları, stüdyonun önceki oyunlarına kıyasla daha büyük ve canlı dünyalara sahip olacak ve NPC'ler çok önemli rol oynayacak. Mod desteğine de devam edilecek.

     

    Starfield üzerinde çalışan geliştirici sayısı Skyrim ve Fallout 4'ten dört beş kat daha fazla. Oyundan bir şeyler görmemiz için daha beklememiz gerekecek. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çıkış tarihi ve trailer sızdı. 11 Kasım 2022'de çıkacak.


  • 11.11.2022





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Haziran 2021; 20:15:4 >
  • Bu oyunla beraber Bethesda da Creation Engine 2'e geçecek ve açıkçası özellikle savaş mekaniklerini geliştirilmesini bekliyorum. Ellerinin altında idTech 6 var bir şeyler kapsınlar artık. Starfield ise yine bir No Man's Sky mı yoksa uzayda geçen bir Skyrim mi sorusuna cevap veremedi yeni fragmanla. Bakalım nasıl bir oyun olacak...

  • Starfield [Ana Konu]Bethesda Softworksyoutube
    Following the recent in-engine teaser trailer, Bethesda Game Studios released a behind-the-scenes video that shed light on their processes and inspirations for Starfield. In that video, we gave a brief look at three very distinct Starfield locations – the United Colonies capital city, New Atlantis; the pleasure city of Neon; and the capital of the Freestar Collective, Akila. Design Director Emil Pagliarulo adds a little more insight into these three locales you can expect to visit. Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on 11.11.22. Play it day one with Xbox Game Pass. See also: New Atlantis: https://youtu.be/KoZAAebhnxs Neon: https://youtu.be/E2io6xFD1VY Join Constellation  now and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You can also join our Bethesda Game Studios Discord for access to exclusive AMAs and community conversations.
    https://youtu.be/F_wrs9NlEfI
    Starfield [Ana Konu]Bethesda Softworksyoutube
    Following the recent in-engine teaser trailer, Bethesda Game Studios released a behind-the-scenes video that shed light on their processes and inspirations for Starfield. In that video, we gave a brief look at three very distinct Starfield locations – the United Colonies capital city, New Atlantis; the pleasure city of Neon; and the capital of the Freestar Collective, Akila. Design Director Emil Pagliarulo adds a little more insight into these three locales you can expect to visit. Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on 11.11.22. Play it day one with Xbox Game Pass. See also: New Atlantis: https://youtu.be/KoZAAebhnxs Akila: https://youtu.be/F_wrs9NlEfI Join Constellation now and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You can also join our Bethesda Game Studios Discord for access to exclusive AMAs and community conversations.
    https://youtu.be/E2io6xFD1VY
    Starfield [Ana Konu]Bethesda Softworksyoutube
    Following the recent in-engine teaser trailer, Bethesda Game Studios released a behind-the-scenes video that shed light on their processes and inspirations for Starfield. In that video, we gave a brief look at three very distinct Starfield locations – the United Colonies capital city, New Atlantis; the pleasure city of Neon; and the capital of the Freestar Collective, Akila. Design Director Emil Pagliarulo adds a little more insight into these three locales you can expect to visit. Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on 11.11.22. Play it day one with Xbox Game Pass. See also: Neon: https://youtu.be/E2io6xFD1VY Akila: https://youtu.be/F_wrs9NlEfI Join Constellation  now and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You can also join our Bethesda Game Studios Discord for access to exclusive AMAs and community conversations.
    https://youtu.be/KoZAAebhnxs
  • Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]Shinobi602twitter
    “#Starfield is fully playable from start to finish; there's still much to do but November 11, 2022 release date is set in stone, says director Todd Howard. More: https://t.co/hYIO5ekq0Z”
    https://twitter.com/shinobi602/status/1458171408387805186
  • Ms bir kıyak yapsada Türkçe eklese keşke şu oyuna. Yoksa oyun çıktıktan sonra en az 1 yıl beklemek lazım. Normalde ingilizce bilirim fakat bu tarz rpg'lerdeki dil çok ağır oluyor bilmediğim kelimler mutlaka çıkıyor o da konuyu tam anlamamaya ve oyunun zevkini kaçırmaya sebep oluyor.

  • Starfield [Ana Konu]Bethesda Softworksyoutube
    Join Game Director Todd Howard, Studio Director Angela Browder and Art Director Matt Carofano as they discuss how Bethesda Game Studios’ ambitions, passions and history have shaped the studio and how they are looking to the future with Starfield . Keep an eye out in the coming months for more episodes of ‘Into the Starfield.’ Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on 11.11.22. Play it day one with Xbox Game Pass. Join Constellation  now and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You can also join our Bethesda Game Studios Discord for access to exclusive AMAs and community conversations. -- Visit http://starfieldgame.com/ and follow Starfield on social media: Official Site – http://starfieldgame.com/ Discord – http://discord.gg/bethesdastudios Facebook – https://www.facebook.com/StarfieldGame/ Twitter – http://twitter.com/starfieldgame Instagram – http://instagram.com/starfieldgame Twitch – https://www.twitch.tv/bethesda
    https://www.youtube.com/watch?v=bgSr9tuJS18
  • Oyunun Steam sayfası açıldı.


    Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]store.steampowered.com
    Starfield on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1716740/Starfield
  • Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]Starfieldtwitter
    “Inside the walls of Akila City, you'll find a diverse populace bonded by a belief in personal freedom. Outside the walls... that's another story. https://t.co/xasYfCnpre https://t.co/EGuLhVpepl”
    https://twitter.com/StarfieldGame/status/1491094593567404037?s=20&t=W_vuettCjavPjLfnek_0aA
  • Yazın gameplay gösterilecek.


    Starfield [Ana Konu]Bethesda Softworksyoutube
    How is the team at Bethesda Game Studios approaching their latest rich, immersive and compelling RPG experience? How are they bringing their core DNA to the next generation of consoles with Starfield? Get fresh insights from Game Director Todd Howard, Design Director Emil Pagliarulo, Lead Quest Designer Will Shen and Lead Artist Istvan Pely in ‘Into the Starfield: Made for Wanderers’ and keep an eye out for future episodes. Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on 11.11.22. Play it day one with Xbox Game Pass. Into the Starfield Ep. 1: The Endless Pursuit - https://beth.games/3CI4LpN Join Constellation  now and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You can also join our Bethesda Game Studios Discord for access to exclusive AMAs and community conversations. -- Visit http://starfieldgame.com/ and follow Starfield on social media: Official Site – http://starfieldgame.com/ Discord – http://discord.gg/bethesdastudios Facebook – https://www.facebook.com/StarfieldGame/ Twitter – http://twitter.com/starfieldgame Instagram – http://instagram.com/starfieldgame Twitch – https://www.twitch.tv/bethesda
    https://www.youtube.com/watch?v=X8_JG48it7s
  • Bu oyundan oldukça ümitliyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesda single oyunlar için her zaman umut verir. İyi bir oyun olacağını düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.