Şimdi Ara

Hangi telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4000 tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum.

    En temel koşul telefonun ısınmaması olacak.

    Bunun dışında güncelleme vs olarak firmanın da iyi olması gerekli.

    Garanti olayı en son konu ama tüketiciye yardımcı olacak bir firma olması önemli.

    Pil kullanımı olarak da günü çıkaracak bir telefon istiyorum.

    Araştırmalarım sonucunda

    Samsung s9
    Lg v30+
    Huawei P20
    Huawei Mate 10 Pro
    Htc u ultra

    Kullananlar (mümkünse en az ikisini kullanan) yorumlarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 10 Haziran 2018; 4:10:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • (Kullananlar (mümkünse en az ikisini kullanan) yorumlarsa sevinirim.)

    Bu 5 cihazı eşit koşullarda ve sürelerde kullanmak pek mümkün değil ama mate10 pro kullanıcısı ve diğer 4 cihazı deneyimlemiş birisi olarak size genel bir kaç ışık tutacak bilgi verebilirim.

    En temel koşul ısınmaması demişsiniz... Çoğu amiral gemisi 10 nm üretim bandında üretiliyor ve güncel moda olan metal ve cam alaşımdan meydana geliyorlar yani bu cihazlar arasında maks 1-2 derece sıcaklık farkı olacaktır öncelikle bu konuda içiniz rahat olsun.

    Güncelleme desteğine gelirsek telefon kutudan 7 ile çıkarsa en az 2 güncelleme daha kesinlikle alacaktır 8 ile çıkıyorsa da aynı şekilde 2 güncelleme daha alacaktır o yüzden kutudan yüksek sürüm çıkmasını özen gösterin.

    Garanti köşelerine Rabbim kimseyi düşürmesin fakat bu konu biraz şans işi ithalat firma ürün alırsın sana kral gibi davranırlar yeri gelir TR garantili ürün alırsın perişan olursun.

    Bu seçeneğe sunduğunuz cihazların tamamı günü çıkarır fakat kullanım senaryosu çok önemli cihazı elinize alıp 5 saat oyun oynarsanız bu piller çoktan dibi görür ama genel kullanımda 5-6 saat ekran süreleri almak sizlere günü çıkartacaktır.

    Gelelim 4000 tl ye hangi cihaz alınır kısmına...

    Samsung s9 : Kendi işlemcisini kullanan 5.8 ekranda 64 depolama 4gb ram ile gelen cihaza 3000 mah batarya eşlik ediyor. Kamera özellikleri oldukça yetenekli olan cihaz pil konusunda 3. sıraya yerleşir..

    lg v30+ : Snapdragon 835 ile s9 ailesinin gerisinde bir performansa sahip iken pil konusunda öne geçmeyi başarır ve gün içinde sizi daha rahat ettirir kamera özellikleri başarılıdır zirveye oynayamaz fakat asla mutsuz etmez 6 inç ekran 4gb 64gb şeklindeki cihaza 3300 mah eşlik eder.

    p20: Kendi işlemcisini kullanan cihaz donanım yönünden s9 ailesinin gerisinde kalır fakat 835 ile baş edebilir performans sunar gpu yönünde biraz geride kalsa da genel paket olarak hala rekabetçidir. Yenilikçi kamera performansı ile s9 ile kıyasıya bir rekabete girecektir fakat videosu düşüktür. 5.8 ekranda 4gb ram 128gb depolama 3400mah ile isteklere yanıt verecektir. pil konusunda da s9 ile 3. lüğü paylaşacaktır.

    mate 10 pro: p20 de ki açıklamalar burda da geçerli sadece kamera olarak bi tık geride kalabilir oda gözle görülmez pil olarak listenin en iyisidir. 6 inç ekranda 6gb ram 128gb depolama 4000 mah ile isteklerinizi yanıt verecektir.

    U ultra demişsiniz ama sanırım u11+ demek istediniz müzik ve kamerası gayet başarılıdır pil konusunda kendisine ilk 2 de yer alır 6gb 128gb 3930 mah ile rekabetçidir 835 donanım ile tüm ihtiyaçlara karşılık verecektir...

    Bu açıklamalardan sonra s9 öneririm iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.