Şimdi Ara

HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Hitman 2 The Bank Expansion Pass ve Expansion Pack 1 sahipleri için yarından itibaren oynanabilir olacak.The Bank yeni lokasyon(New York),Golden Handshake isimli yeni bir ana görev ve elbette yeni challengelar içeriyor.




  • 11.5 Gb boyutunda güncelleme geldi.
  • Oyuna gelen yeni içeriklerle birlikte toplam boyutu 127 Gb a ulaştı.Oyun indirimdeyken almayı düşünenler için paylaşmak istedim.
  • arkadaşlar hitman 2 gold edition steam de 58tl. almaya değer mi ? gold edition olunca ne fark ediyor.almaya değer mi ? hitman absolution dan sonra hiç hitman oynamadım. değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  • Gold edition 2 tane ek harita içeriyor, birde birkaç silah ve ekipman var

    Bu haritalardan ilki şu anda oynanabilir, ikincisi ise kışa doğru gelecek diye hatırlıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frknkoca2

    merhaba arkadaşlar hitman 1 ve 2 nin ne amaçla cıkmış anlayamadım karmakarışık 1. oyunu sildim egitimden sonra parise girince fps 10u geçmiyordu sogudum

    2.oyundada aynı eğitim cıktı (hatta paris felanda vardı mevzuyu anlamadım) ondada fps dususleri yasadım ve hikaye nasıl baslıyor nasıl devam ediyor anlayamadım kafama gore bolum secebiliyorum galiba .

    fps düşüşleriyle alakalı ne yapabilirim. absolutiondan sonra facia gibi geldi bana

    sistem
    i5 3570k
    rtx 2060
    4 gb ram (4ü bozuldu eklenecek)
    1080 pmonıtor
    oyun yaklaşık 8 gb a yakın ram kullanıyor hatta bazen geçiyor bile

    senin sisteminden kat be kat daha düşük sisteme sahibim aldığım fps en düşük 50 civarı oldu ayarların çoğu en yüksekte

    bence sorunun ramden kaynaklı
  • evet yeniledim suanlık ramleri
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    10 fps ye düşme sorununu az önce bende fark ettim durmadan save yükleyip duruyordum başarısızlıklar yüzünden oyunu kapatıp açınca düzeldi
  • Üçüncü oyun yapım aşamasındaymış. İlk oyun gibi yine bölüm bölüm çıkartılması planlanıyormuş. Bunlardan umudu kesmek lazım anlaşıldı.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_3un_Gelistirildigi_Resmen_Dogrulandi-95219.htm
  • Oyuna daha önce duyurulan Eylül ayı içeriklerinin yer aldığı yeni bir güncelleme geldi.11 Gb lık güncelleme sonrasında oyunun toplam boyutu ise 148 Gb a ulaştı.
  • Oyuna 10 gün sonra Halloween güncellemesi gelecekmiş. Oyuna sahip olanlar yeter diye ağlıyordu, IO Interactive ise content manyağı yapacağım sizi diye durmuyordu. 200gb kadar yolu var.
  • Hitman 2 güzel bir oyun, ama sabır isteyen bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Ekim 2019; 21:29:56 >
  • Oyun güzel de seri giderek küçülmeye başladı. Süre olarak da kısa geldi. Kişiden kişiye değişiyor gizlilik oyunlarında süreler ama oynadığım sürede pek bir şey anlamadım. Türkçe yama gelince bir kez daha oynayacağım. Absolution da aldığım tadı alamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım güncellemesi ile birlikte HITMAN 2 için son güncelleme yayınlanmış oldu.Kasım ayı güncellemesi çeşitli hata düzeltmeleri,DX12 işlemci kullanımı-performans iyileştirmeleri ve AMD FidelityFX Contrast-Adaptive Sharpening grafik seçeneğini ekliyor.Bu özellik tüm ekran kartlarında kullanılabiliyor ve görsel açıdan elde edilen görüntünün daha keskin olmasını sağlıyor.

    Oyunun planlanan güncellemeleri son bulsada 2020 yılında desteklenmeye devam edilecek.Süreli olan Elusive Target görevleri dışında Featured Contract görevleri ve topluluk tarafından oluşturulmuş Contract görevleride kaçıranlar yada oynamamış olanlar için tekrardan aktif edilecek.Bir sonraki yeni oyun için çalışmalara başlandığı daha önceden duyurulmuştu.Bu nedenle yaklaşık 12 aydır içeriklerle güncellenen HITMAN 2 Kasım ayı içerik güncellemesiyle birlikte son güncellemesini almış oldu.

    Oyunun son güncellemesiyle birlikte tüm ek paketleri dahil olmak üzere yaklaşık 150 GB lık bir alana ihtiyaç duyduğunu belirtmek isterim.




  • Geliştirmekte olan üçüncü oyunla birlikte yine episode mantığına dönecekleri söyleniyor. Umarım öyle bir hata yapmazlar. Hali hazırda zaten görevler bölüm bölüm oynanıp ara sahnelerle hikaye anlatılıyor. Merak uyandırıcı bir hikayeyi sunumla mahvediyorlar.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    150 GB!? Hangi dosyalar bu kadar yer kaplıyor olabilir? Alacaktım ama vazgeçtim bunu duyunca. Hitman'da(1) bu kadar yer kaplıyor mu yoksa?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 31 Aralık 2019; 20:41:43 >
  • Gold sürümünde ilk oyunun mapleri de olduğu için bu kadar fazla yer kaplıyor. Ayrıca her özel güne etkinlik vs çıkartıyorlar. Halloween, Noel gibi. Ben 170 gb falan olur diyordum.
    İlk oyun ise 67 gb depolama alanı istiyor görünüyor. Ama bende Patient Zero bonus görevi yok.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    2 TB HDD alma zamanı gelmiş. Şu an toplamda 170 GB boş alan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4.5 yıl önce sistemi topladığımda 500 gb ayırmıştım Steam için. Şimdi en son RDR2 kurabilmek için GTA 5'i sildim. GTA, RDR falan anlarım bu boyutları fakat Hitman gerçekten çok mantıksız.
  • Beni oyundan atmaya başladı. Hata vermeden masaüstüne atıp oyun kapanıyor. Başka yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.