Şimdi Ara

FIFA 19 [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
11
Favori
69.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • FIFA 19 [PC ANA KONU]

    FIFA 19 [PC ANA KONU]


    ___________________________________


    Resmi Site
    https://www.ea.com/tr-tr/games/fifa/fifa-19/champions-league-features
    https://www.ea.com/tr-tr/games/fifa/fifa-19/buy

    Origin Sayfası
    https://www.origin.com/irl/en-us/store/fifa/fifa-19


    FIFA 19 UEFA Şampiyonlar Ligi Tanıtım Fragmanı, Çıkış Tarihi, Ön Sipariş Fiyatları
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_19_UEFA_Sampiyonlar_Ligi_Tanitim_Fragmani_Cikis_Tarihi_On_Siparis_Fiyatlari-91170.htm

    EA Sports EA Play 2018 basın konferansı esnasında, FIFA 19 için ilk tanıtım fragmanını yayınladı ve bu fragman ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nin FIFA 19'da olacağı doğrulandı.

    FIFA 19, 28 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    UEFA CHAMPIONS LEAGUE, FIFA 19’A GELİYOR

    Kulüp futbolunda UEFA Champions League’den daha büyük bir seviye yok. Hayallerin peşinden koşulan ve efsanelerin doğduğu bu tarihi turnuvada dünyanın en iyi kulüpleri karşı karşıya geliyor. FIFA 19’un PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch sürümlerindeki UEFA Champions League, resmi maç sunumu, Europa League ve Super Cup gibi çeşitli turnuva deneyimleri ve Derek Rae ile Lee Dixon’ın yepyeni maç anlatımı ile oyunun her bölümünde yer alıyor.

    YEPYENİ MODLAR

    Yepyeni özel UEFA Champions League modunda ünlü turnuvayı grup aşamasından Madrid’deki Wanda Metropolitano stadyumunda yapılacak finale kadar oynayın. Hem Santra’da hem de Kariyer Modu’nda devasa kulüp müsabakasını tüm ayrıntılarıyla keşfedin. FIFA 19 Ultimate Team’deki canlı UEFA Champions League ve Europa League içerik güncellemeleriyle hayalinizdeki kadroyu kurun. FIFA 19’u nerede ve nasıl oynarsanız oynayın dünyanın en büyük futbol müsabakasını tecrübe etme imkanına sahipsiniz.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    FIFA 19’DA DİNAMİK TAKTİKLER
    https://www.ea.com/tr-tr/games/fifa/fifa-19/news/fifa-19-gameplay-dynamic-tactics

    FIFA 19 [PC ANA KONU]


    FIFA takımınızın taktiklerini daha fazla kontrol edebilmek ve gerçek hayattaki teknik direktörler gibi en ince taktiksel ayrıntıları kullanabilmek istiyorsanız FIFA’daki maç hazırlığına gelen Dinamik Taktikler güncellemesini çok seveceksiniz. FIFA 19’daki bu yeni özellik, maç öncesinde ve maç sırasında takımınızın taktiklerini daha ayrıntılı ve gelişmiş bir şekilde kontrol etmenizi sağlıyor. Sahada oynarken oyuncularınızın uygulayacağı küçük büyük tüm değişikliklere ve düzenlemelere göz atın.

    Her Şeye Hazır

    Maç öncesi hazırlık; ayrıntılı, bildiğiniz ve sevdiğiniz özelliklerle birlikte karşınızda. Oyuncuları seçebilir, dizilişi ayarlayabilir, rol atayabilir, talimat verebilir ve taktiklerinizi özelleştirebilirsiniz. FIFA 19’daki Dinamik Taktikler sayesinde maç sırasında değiştirebileceğiniz birden fazla oyun planı oluşturabilirsiniz.

    Maç öncesi planınızı oluştururken sahip olduğunuz tüm seçenekleri özel oyun planlarınızdan birine atayabileceğiniz için takımınızın farklı şekilde oynamasını istediğinizde duraklatma menüsüne girmenize gerek kalmayacak. Dinamik Taktikler, ofansif ve defansif oyununuzun çeşitli yönlerini düzenleyecek kaydırıcılı çubuklarla birlikte ayrıntılı taktiksel özelleştirmeye de imkan tanıyor. Özel oyun planlarınız yön düğmeleriyle eşleştirilir (konsollarda) ve bu sayede maç sırasında planlar arasında hızlıca değişiklik yapabilirsiniz.

    Satranç Gibi

    FIFA serisinin en önemli parçalarından biri olan taktik sistemi, Dinamik Taktikler ile birlikte tamamen baştan yaratıldı ve takımınızı kurmanız her zamankinden daha önemli bir ayrıntı hâline geldi. Takımınız oyun yaklaşımınızı tamamen yansıtacak ve böylece sahadaki uygulanışını görebileceksiniz. Örneğin, topla oynama üzerine kurulu bir taktik seçerseniz oyuncularınız topa sahip olan takım arkadaşlarını destekleyecek ve daha güvenli pas imkanları oluşturacak. Daha hızlı oyun kurmayı seçerseniz oyuncularınız sahada hızlıca ilerleyecek ve anında fırsat yaratmak adına daha riskli koşular yapacak.

    Tüm oyuncular bu özellikten avantaj sağlayabilir. Taktikler kusursuz bir biçimde dengelendiği için her oyun yaklaşımının karşı bir taktiği var. Rakibinizin hangi yaklaşımı kullandığını anlayabilirseniz maç sırasında hızlıca taktik değiştirerek karşı hamle yapabilirsiniz.

    Etten Duvarı Yıkın

    Bazı popüler ve zorlu taktiklere karşı koymak adına oyuncu geri bildirimlerini göz önünde bulundurarak yeni taktik seçenekleri ekledik. “Arkaya Yaslan” taktiğini kullanan bir takımla karşı karşıyaysanız “Sert Kontrolden Sonra Baskı” seçeneğini kullanarak oyuncularınızın rakipleri yakından takip etmesini ve hataya zorlamasını sağlayabilirsiniz.

    Takımınızın taktikleri üzerinde daha fazla kontrol sağlamak, her olasılığa karşı oyun planı hazırlamak ve maç sırasında akıcı bir şekilde düzenleme yapmak istiyorsanız FIFA 19’daki yeni Dinamik Taktikler çok işinize yarayacak.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    FIFA 19’DA ZAMANLAMALI BİTİRİCİLİK
    https://www.ea.com/tr-tr/games/fifa/fifa-19/news/fifa-19-gameplay-timed-finishing

    FIFA 19 [PC ANA KONU]


    FIFA 19’daki en heyecan verici ve kullanışlı oyun mekaniği yeniliklerinden biri olan Zamanlamalı Bitiricilik mekaniği, iyi zamanlamalı ekstra bir dokunuşla çok klas şutlar çekmenizi sağlıyor. Adından da anlayabileceğiniz üzere bu özellikte zamanlama kilit öneme sahip ve FIFA 19’daki şut sisteminde yeni bir ödül/kazanç katmanı oluşturuyor.

    Temel şut çekme prensibinde herhangi bir değişiklik yok, ancak bu isabet ve güç desteğiyle durdurulması imkansız şutlar çekmek istiyorsanız “şut” düğmesine birinci basışınızın ardından bir kez daha basmalısınız.

    Tabii bu işin kolay kısmı; bu mekaniğin asıl zorluğu, ikinci sefer basarken zamanlamayı kusursuz yapmak. Düğmeye çok erken veya çok geç basarsanız daha kötü bir şut çekersiniz. FIFA Antrenör açıkken oyuncunuzun kafasının üzerinde kaydırıcı bulunan renkli bir çubuk göreceksiniz. Kaydırıcılar ortadaki yeşil bölgeye geldiği anda düğmeye ikinci kez basmalısınız. Zamanlamalı Bitiriciliği başarıyla açarsanız çubuğun üzerinde “Harika Zamanlama!” şeklinde bir mesaj göreceksiniz.

    Zamanlamalı Bitiricilik Ustası Olma

    Bu işlemi kavradıktan sonra Antrenörü kapatabilirsiniz. Zamanlamalı Bitiricilik sırasında çubuk ve mesajı göremeyeceksiniz fakat denemenizin başarılı olup olmadığını oyuncu gösterge üçgeninden takip edebilirsiniz. Zamanlamalı Bitiricilikte başarılı olursanız üçgenin çizgileri yeşil olarak parlayacak.

    Zamanlamalı Bitiricilik, duran toplar haricinde maç sırasındaki tüm kafa vuruşu, vole, plase şut ve hatta röveşatalarda kullanılabilir. Ancak şut denemesi ne kadar zor ve hızlı olursa hata payı o kadar artar. Bu özellikte ustalaşmak için tüm şut türlerinde zamanlama çalışması yapın ve FIFA becerilerinizi bir üst seviyeye çıkarın.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    FIFA 19’DA AKTİF TEMAS
    https://www.ea.com/tr-tr/games/fifa/fifa-19/news/fifa-19-gameplay-active-touch-system

    FIFA 19’daki Aktif Temas sistemi, top ayağınızdayken yapabileceklerinizi zenginleştiriyor ve daha önce hiç kullanılmayan oynanış özellikleri sunuyor.

    FIFA 19 [PC ANA KONU]


    Topu alma, topa vurma ve topla birlikte hareket etme konularında geçerli olan bu yeni yöntem doğal ve akıcı bir his vererek yeni ve yaratıcı yollarla oynamanıza imkan tanıyor. Yakın kontrol sağlayın, her hareketinize daha fazla oyuncu kişiliği katın ve çeşitli beceriler, topuk hareketleri, çalımlar ve şaşırtma hareketleriyle sahada topa her dokunduğunuz an sorunsuz ve daha akıcı bir his yaşayın.

    AKTİF TEMAS İLE YARATICILIĞINIZI KULLANIN
    Topla birlikte daha çeşitli hareketler yapabilmeniz için top kontrolü sistemine çeşitli araçlar ve animasyonlar eklendi. Özellikle çok hafif bir ilk dokunuş hareketiyle defans oyuncularını yanlış yöne gönderen “gizli tuzak” adlı top saklama hareketi gibi çeşitli top saklama teknikleri eklendi. Toni Kroos gibi profesyonel oyuncuların kendilerine has hareketleriyle alan yaratarak, defans oyuncularını ekarte ederek ve takımınız için boş alan açarak gerçek hayattaki futbola daha da yaklaşın.

    Yeni top saklama yöntemlerine benzer şekilde, hücum sırasında daha çok yaratıcılık sağlamak adına çeşitli top teması animasyonları eklendi. Oyuncular kafa, göğüs, diz ve ayaklarını kullanarak topa dokunup yön değiştirebilir, defans oyuncularını şaşırtabilir ve alan açabilirler. FIFA 19’da çeşitli şaşırtma hareketleriyle defans oyuncularının başını döndüren Kylian Mbappé gibi top hareketleri yapabilir ve daha önce mümkün olmadığını düşündüğünüz çalımlarla rakibinizi sahadan silebilirsiniz.

    Topa temasla ilgili yenilikçi yöntemleri kullanarak her harekette daha zengin kontrol imkanı sağlayan Aktif Temas, FIFA 19’un seri tarihindeki en gerçekçi hissi vermesini sağlıyor.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    FIFA 19 | Official Reveal Trailer with UEFA Champions League


    FIFA 19 | New Gameplay Features | Active Touch System


    FIFA 19 | New Gameplay Features | Timed Finishing


    FIFA 19 | New Gameplay Features | Dynamic Tactics


    FIFA 19 Oynadık! Oynanıştaki Önemli Değişiklikler!


    FIFA 19 İÇİN YENİ ÖZELLİKLER AÇIKLANDI!




    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Champions League için bekliyorum, ilk satın alanlardan olurum herhalde o kadar pusudayım. Yalnız, CL'yi kariyer moduna entegre edecekler, öyle ayrı gayrı yok.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Haziran 2018; 23:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin güney koreden sipariş vermiştim iptal ettim biraz bekleyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 13 Haziran 2018; 2:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş için droyun ve **** fiyatlarını bekliyorum. Duruma göre sipariş gireceğim ben de. Şampiyonlar ligi gerçekten büyük heyecan getirecek.
  • İlk sayfadan yerimizi alalım.
  • rez. fm'den sonra fifaya 2007'den sonraki ilk adımım olacak... hayırlısı.
  • Şimdi standart sürüm ile CL sürümü arasındaki fark nedir?
  • salak saçma nedenlerle insanları banlayan dolandırıcı bir firmadır EA.

    uyanık olun keriz yerine düşmeyin bu dolandırıcılara paranızı kaptırmayın.

    şimdi baktım fifa 18 15 euroya düşmüş;

    nedeni belli;

    artık kimse bu oyunu oynamıyor,müşterilerini resmen bıktırdılar yaklaşık 15-20 gün evvelde 20 euroya düşürmüşlerdi fiyatı.

    EA,bu fiyat indirimi ve reklamları daha çok yaparsın sen ama iş işten geçti millet soğudu artık sizden.

    bu da benden size hediye olsun

  • (((TeAcHeR))) kullanıcısına yanıt
    Dünya Kupası güncellemesi için oldukça iyi bir fiyat ama ülkemizdeki döviz kurundan dolayı bize hesaplı gelmiyor. Avrupa'daki biri için günde çay, kahve için harcayacağı miktar kadar. Bunun için EA'ya kızmak yerine kendimize kızmamız daha doğru olur. Bizden başka kimse fiyat konusunda problem yaşamıyor. Tekrarlıyorum, fiyatları Avrupa için oldukça uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 12 Haziran 2018; 9:21:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden yerimizi alalım fırsatlar için bir konu var mı oyun indirimsiz alınacak gibi değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fut oynamak için alıyorsanız bu oyun pc de oynanmaz arkadaşlar hayvan gibi hileler var overall hilesinden tut fizik ayarlamasına wl de eşleşme hilesine kadar 100 kere düşünsün fut oynayacaklar
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Key satan sitelerde biraz daha uygun fiyatlar mevcut. Oyunfor da 229,Kinguinde ise 235 liraya mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durma play de 210 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taketer v2 -- 12 Haziran 2018; 22:59:46 >
  • 15 ten beri ps4 teydim. uzun bir aradan sonra pc ye alacağım. fiyatlar beklediğimden azmış key sitelerinde. demoya kadar bekleyeceğim ama. belki 200 tl nin altında yakalarız. zaten fut oynamıyorum sadece online seasons ve kariyer oynuyorum
  • CD keyd te Facebook sayfasından %5 indirim kuponu ile 201 liraya geliyor

    44.89$ https://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-19-pc-origin-cd-key



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 14 Haziran 2018; 1:23:32 >
  • Yıllık origin access premier daha ucuza geliyor.
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Standart kaça geliyor koreden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    218 tl ama türkçe dil yok ingilizce olarak oynanabiliyor. Durmaplayde vs daha ucuz ama originin avantaji pre load veya ek icerikleri vs kacirmiyorsun bir de parayı senden hemen almiyor oyunun cikmasina 1 hafta kala falan cekiyor 3. Parti sitelerde bazen gec dagitma sıkintisi oluyor oynanişla ilgili pek bi bilgi olmadigindan ben iptal ettim simdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Durma üzerinden alınca ön sipariş hediye paketleri gelmiyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.