Şimdi Ara

Huawei P20 Pro mu, S9+ mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halen Galaxy S8 kullancısıyım. Fotoğraf benim için çok önemli. Samsung'un kavisli ekranı, yeni telefon alınca tüm ayarların cloud dan aktraılması benim için büyük avantaj.
    Şimdi telefon değiştireceğim. Bu iki model arasında kaldım.
    Oldukça okudum aslında ama yine de tavsiye ye ihtiyacım var. 40+20 megapiksel ve 3 kamera olmasa P20 pro direk s9+ alırdım ama bu kamera olayı yüzünden arada kaldım arkadaşlar.



  • P20 pro kamera tarafında övülse de s9 plus'a göre bazı dezavantajları var.Bunlar sıkıntı değilse elbette batarya performansı ve kamera tarafında ekstraları için tercih edilebilir...

    1. Ön kamerası s9 plus'a göre geride.
    2. Video kalitesi ve ois konusunda geride s9 plus'a göre.4k çekim sırasında sabitleme yapamıyor bu yüzden 1080p çekmeniz gerekiyor.
    3. 18:9 formatında sadece 7mp olarak fotoğraf çekiyor.Diğer yüksek çözünürlüklü çekimler 4:3 formatında...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    P20 pro kamera tarafında övülse de s9 plus'a göre bazı dezavantajları var.Bunlar sıkıntı değilse elbette batarya performansı ve kamera tarafında ekstraları için tercih edilebilir...

    1. Ön kamerası s9 plus'a göre geride.
    2. Video kalitesi ve ois konusunda geride s9 plus'a göre.4k çekim sırasında sabitleme yapamıyor bu yüzden 1080p çekmeniz gerekiyor.
    3. 18:9 formatında sadece 7mp olarak fotoğraf çekiyor.Diğer yüksek çözünürlüklü çekimler 4:3 formatında...
    Teşekürler mantıklı. Bir de kavisli ekranı seviyorum. Çözünürlükte S9 da daha yüksek.
  • p20 pro alman daha mantıklı
  • Arkadaşın da dediği gibi bazı formatlarda yüksek çözünürlüklü çekim özelliği yok huawei de ama bu yazılımla giderilebilir bunu da hesaba katmakda fayda var ve tartışmasız en iyi fotoğraf performansına sahip tfn. Ama video konusu da önemli ise senin için s9+ ezer geçer. Ben tercih edecek olsam huwaei olurdu bu kesinlikle ama bu parmak izi okuyucu konumundan ve kullanıcı deneyiminden ötürü olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enda86

    Arkadaşın da dediği gibi bazı formatlarda yüksek çözünürlüklü çekim özelliği yok huawei de ama bu yazılımla giderilebilir bunu da hesaba katmakda fayda var ve tartışmasız en iyi fotoğraf performansına sahip tfn. Ama video konusu da önemli ise senin için s9+ ezer geçer. Ben tercih edecek olsam huwaei olurdu bu kesinlikle ama bu parmak izi okuyucu konumundan ve kullanıcı deneyiminden ötürü olurdu.
    Video da çok çok önemli benim için. Bir de Samsung Cloud avantajı yüzünden S9+ benim için avantajlı gibi duruyor. Pil 3.500 mah olmasaydı iyiydi.
  • Tasarım, batarya ve donanım gücünü bir kenara bırakırsak çünkü direk konuya fotoğraf benim için çok önemli demişsiniz. Ham arka kamera performansında maalesef s9 ailesi p20 pronun rakibi olamaz velakin iş genel anlamda kamera paketine gelirse tartışılır s9 ailesinin videosu ciddi anlamda başarılıdır keza ön kamerası da bir tık iyidir. Yani sözün kısası s8 kullanıcısı olarak s9 ailesinden devam edin yada bekleyin note 9 alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    Tasarım, batarya ve donanım gücünü bir kenara bırakırsak çünkü direk konuya fotoğraf benim için çok önemli demişsiniz. Ham arka kamera performansında maalesef s9 ailesi p20 pronun rakibi olamaz velakin iş genel anlamda kamera paketine gelirse tartışılır s9 ailesinin videosu ciddi anlamda başarılıdır keza ön kamerası da bir tık iyidir. Yani sözün kısası s8 kullanıcısı olarak s9 ailesinden devam edin yada bekleyin note 9 alın.
    Mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.