Şimdi Ara

Asus'un çılgın oyun telefonunu kullandık l ROG Phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Asus'un oyuncu telefonu ROG Phone, sahip olduğu özelliklerle aynı zamanda dünyanın en hızlı Android telefonu. Saat hızları yükseltmiş Snapdragon 845, 8GB RAM ve heyecan verici aksesuar seçeneklerine sahip olan telefon hakkında merak ettiğiniz her şey videomuzda. 



  • Eline emeğine sağlık Erdi Hocam.

  • Güçlü bir cihaz yapmışlar. Soğutucunun cihazdan ayrı olması kullanıcıya biraz külfet olacaktır, cihazı biraz daha kalın yapıp içerisine ekleyebilirlerdi. Masaüstü istasyonun düşünülmesi iyi olmuş. En ilgi çekici olan ikinci ekrana sahip olan aksesuar olmuş, tabii ne kadar destek verirlerse.

    Razer Phone bunun yanında çıtır çerez düz bir telefon kalmış.

  • Cihaz güzel ama videoki aparatlar cihaz içinde gelmezse çokta al benisi olmaz

  • Aksesuar olayini cozmus Asus adamlarda ne ararsan var. Ancak nedendir anlamamakla beraber oyuncu telefonlari ruzgar gibi esip gececeklerini dusunuyorum.

  • 6000 tl fiyat konuşuluyor. İstesekte alamayız.

  • Aksesuar için bile alınabilir. Güzel tasarımlar özellikle ekrana yansıtma kısmı çok iyi , online oyunları mouse fare ile oynayabilir isteyen.

    Bilgisayar varken neden telefona mouse klavye bağlayıp online oyun oynar bi insan demeyin orda telefonla oynayanlara üstünlük kuracağınız için kendinizi birşey zannedersiniz . herhalde o yüzden :) Çünkü bilgisayarda bu arkadaşlar kolsuz gibi oynuyor genelde

  • Oyun telefonları ilgimi çekmese de oldukça güzel bir inceleme olmuş. Ellerinize sağlık Erdi Hocam.

  • asus gerçekten dersine iyi çalışıp güzel ürünler üretmiş. ancak şunu da unutmamak gerekir... zamanında ps vita çok iyi bir cihazdı ve ilk çıktığı dönemde ilk alanlardan biriydim. daha sonra bu konsola yakışır yeterli oyun çıkmayınca herkesin gözünden düştü ve hiç oyun gelmemeye başladı. şuan için mobilde bu telefonun alınmasını gerektirecek özelliklerde grafik, sürekli oynanabilirlik, hikaye ve derin oyun yapısı vs. olan bir oyun göremiyorum. uzman oyun yapımcısı şirketlerin mobil oyunlara yeteri kadar yatırımı yok. mobil oyunların genel yapısı kullan at ve gelişebilmek için bolca para harca mantığında oyunlar, bir nevi 1 ayda çekilen türk filmi misali oyunlar. işinde uzman firmalar mobile iyi oyunlar çıkarmaya başladığı anda belki de şu zamanın konsol oyunları bu platforma kayar. bir zamanlar psp dönemini hatırlayalım. pek çok kaliteli oyun çıktığı gibi anında aynı oyun psp ye de çıkıyordu.





  • öncelikle Erdi Bey iyi güzel ve canlı bir inceleme yaptığı için tebrik ediyorum. Konu ile alakasız ama videoda 3:20 den sonrası arkada duran insanların hepsinde numaralı gözlük olması çok dikkatimi çekti asyalı arkadaşların gözleri gerçekten bu kadar bozuk mu acaba çok ilginç geldi belirtmek istedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achilles01

    asus gerçekten dersine iyi çalışıp güzel ürünler üretmiş. ancak şunu da unutmamak gerekir... zamanında ps vita çok iyi bir cihazdı ve ilk çıktığı dönemde ilk alanlardan biriydim. daha sonra bu konsola yakışır yeterli oyun çıkmayınca herkesin gözünden düştü ve hiç oyun gelmemeye başladı. şuan için mobilde bu telefonun alınmasını gerektirecek özelliklerde grafik, sürekli oynanabilirlik, hikaye ve derin oyun yapısı vs. olan bir oyun göremiyorum. uzman oyun yapımcısı şirketlerin mobil oyunlara yeteri kadar yatırımı yok. mobil oyunların genel yapısı kullan at ve gelişebilmek için bolca para harca mantığında oyunlar, bir nevi 1 ayda çekilen türk filmi misali oyunlar. işinde uzman firmalar mobile iyi oyunlar çıkarmaya başladığı anda belki de şu zamanın konsol oyunları bu platforma kayar. bir zamanlar psp dönemini hatırlayalım. pek çok kaliteli oyun çıktığı gibi anında aynı oyun psp ye de çıkıyordu.
    Ustam hikaye odaklı çok oyun var aslında oddworlds serisi gibi gameloft oyunları da iş görür çoğu paralı oyun fakat psp emulatorü ile çok rahat gow Uncharced oynanır bunda tabi psp de oynamayanlar için söylüyorum



    Asıl olay ise çift ekran ile drastic emulatörünü yükleyip pokemon veya Nintendo ds oyunlarını çift ekran oynamak mükemmel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihaz gerçekten güzel ama ben bu tür hareketleri Sony'den beklerdim. Geçmişte yaptılar ama zamansız yaptılar. Konsoldaki deneyimlerini aktarıp pazarda yeniden güçlü konuma gelebilirler aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir telefonun tanıtımı ve Asphalt :(

  • O kadar mantıksız bir cihaz ki mobilde ki dandik dastik veya pc konsol clone oyunlarını oynamak için bu cihazı kim alacak. Al mis gibi Nintendo Switch mobillik istiyorsan daha konsol 1 yaşına yeni girdi, bir dünya oyun çıkar daha o cihaza bari oyun oynadığına değer hemde daha ucuz bir cihaz. 900-1000 Dolar vb olacaksa bu cihaz zaten Switch 300-400 dolar 400-500 dolarlıkta bir cep telefonu alırsın daha ne yani.

    Donanım firmaları önce oyun firmalarına destek versin mobile, mobil için tasarlanmış kendine özgü oyunlar çıkarmayı akıl etsinler nasıl zamanında Nintendo GameBoy için Pocket Monster(Pokemon) markasını uydurduysa ama şuan ne yapılıyor ya eski pc oyunlarının portları yapılıyor ya moba battleroyal gibi pc de tadı çıkan oyunları kaktırmaya çalışıyorlar garip yani. Bu tip oyunlardan da grind vb temelli adamın cebine hücum eden mobile kendini adapte etmiş oyunlara bile daha çok saygı duyuyorum.
  • Cihaz mükemmel olmuş bence.

  • Donanım olarak gerçekten muazzam. Eyvallah! Fakat Asus'un marka değeriyle beraber belirleyeceği fiyata kesinlikle değmeyecektir. Tasarım da bence inanılmaz derecede kötü. Kameranın yeri ve duruşu, sağ taraftaki dandik çentikler, mat değil de Ferhat Göçer'in takım elbisesi gibi parlayan yüzey... Çok kaba duruyor. Ekran oranının artırılması için sanal tuş kullanılması da "bence" çok kullanışsız ve estetik değil.

  • black shark için mükemmel diyordum bu muazzam olmus tek kelime ile hiç bir eksigi yok fazlası var bir laf var herkes konusur asus yapar bunu ben uydurdum :D ama hakikatten suan öyle olmus tüm oyun telefonları içinden dolu dolu en muazzamı bu bunun üstüne daha iyisi gelmez diye umuyorum bir gercekte varki fiyatı hakikatten pahalı olur genel itibari ile zaten asus ürünleri pahalı oluyor su cihazı 3000 3500 bandında satsalar mükemmel olur ama umut fakirin ekmegi misali 5 binden aşşaga satmaz diye umuyorun asus un inşallah yanılırımda bir xiaomi black shark fiyatlarında satılır aksesuarlarıda ona göre alınabiliteli fiyattan gelir haber için teşekkürler.

  • Gerekli bişey mi gerçekten ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.