Şimdi Ara

Asus'tan LED ışıklı ve Qi kablosuz şarj özellikli mouse pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus, Qi kablosuz şarj özelliği sunan bir mousepad tanıttı. ROG Balteus olarak lanse edilen aksesuar, oyuncular için sadece bir fare yüzeyi görevi görüyor ancak açıldığında yanan LED ışıkları var. Ayrıca, akıllı telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmenize olanak sağlayan entegre Qi şarj ünitesi ile donatılmış durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Asus'tan Touch Bar'lı Macbook Pro'ya rakip: ZenBook Pro 15
    Asus ROG Balteus, 37 santimetre uzunluğa ve 32 santimetre genişliğe sahip. Yani bu da fareyi hareket ettirmek için yeterli yüzey alanı sağladığını gösteriyor. Yakında resmen piyasaya sürülecek mouse pad'in iki versiyonu olacak.

     


    LED ışıklar ve Qi kablosuz şarj bir arada


    Standart versiyon 15 LED ışık ile birlikte geliyor. Diğer versiyonda ise telefonunuzu şarj etmenize olanak sağlayan Qi kablosuz şarj alanı mevcut. Her iki mouse pad de USB Type-A bağlantı noktası aracılığı ile bilgisayara bağlanıyor.

     

    ROG Balteus ve Balteus Qi yakında satışa sunulacak. Piyasaya çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgilerinin ise önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: spencermila

    XİAOMİDE var zaten benzer ürünhttps://tr.aliexpress.com/item/Orijinal-Xiaomi-MIIIW-Ak-ll-Pad-Destek-Mi-Mix2S-Kablosuz-arj-Al-minyum-Ala-m-D/32870598287.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.319.12953c00i6v192
    Hocam, diğer markalarda var diye yapmasınlar mı adamlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yok hocam yapsınlar bakarsın o ürün pahalı olur almak isteyen bunu alır ucuz olur diye ceşitlilik cokluk herzaman alana yarar ucuz olur cok ürün olunca
  • Şahsen mouse klavye ürünlerinde bloody ürünlere aşığım, fan boy gibiyim. Hakkaten şu makro yazılımları beni benden alıyor. Bir sürü mouse denedim hiçbirinde böyle makro yok

  • kablosuz şarj alan mause yapsana bu nedir ya

  • Ben de mouse'a qi entegre ettiler, zirt pirt biten pil derdinden kurtardilar sanmistim. Bunun uzerine telefon koyacagiz da sarj olacak. O mouse'u kullanirken ayni dakika icinde carpip masadan firlatirim telefonu. Gereksiz bir sey olmus. Bosa heyecanlandim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 20 Haziran 2018; 0:32:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.