Şimdi Ara

Asus ZenBook S ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dizüstü bilgisayar pazarında ZenBook ailesi ile genelde Apple’a rakip olacak ürünler karşımıza çıkaran Asus, Computex 2018 fuarında yeni bir seriye başladı. Asus ZenBook S ince ve dikkat çekici tasarıma sahip.


     


    Asus ZenBook S özellikleri ve fiyatı


     


    13.3 inçlik ekranında Full HD veya 4K çözünürlük sunan Asus ZenBook S, 5.9mm ekran çerçeveleri sayesinde yüzde 85 ekran-kasa oranına ulaşıyor. Kasa yaklaşık 12.9mm inceliğe ve 1.2Kg civarında ağırlığa sahip.


     


    Ayrıca Bkz.Çift ekranlı Asus Project Precog tablet bilgisayar geleceği yansıtıyor

    Yeni seride ErgoLift adında yeni bir menteşe sistemi geliyor. Ekranı açtığınız zaman alt kısma 5.5 derecelik açıyla bir fazlalık uzanıyor ve stand desteği sağlıyor. Böylece hem yazım kolaylığı oluyor hem de verimli bir soğutma sağlanıyor.


     


    Donanım tarafında Intel Core i7-8550U’ya kadar işlemci, 16GB’a kadar 2133MHz LPDDR3 RAM ve 1TB’a kadar PCIe x4 SSD seçenekleri sunuluyor. USB Tip-C portları Thunderbolt 3 desteği ile donatılmış. Harmon Kardon hoparlörler en iyi ses kalitesini sunuyor.


     


    Asus ZenBook S soğutma tarafında da iddialı. Yenilikçi bir sıvı kristal polimer fan, 71 adet pervanesi ile soğutma performansını yüzde 40 arttırıyor. Ayrıca gelişmiş bir kavisli aerodinamik kaplama sayesinde hava akışı da yüzde 13.4 artıyor. Yeni sistem Asus ZenBook S modelini diğer ZenBook modellerine göre 5 derece daha soğuk tutuyor.


     


    Çift bant WiFi AC modem ile 1700Mbps değerlerinin yakalandığı Asus ZenBook S fuarda tasarım ödülüne de layık görüldü. Yeni seri 1199$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.


     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.