Şimdi Ara

4 gün + 6 farklı şehir + 10 larca şerefsiz halsiyetsiz namussuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracımı bir ay önce sattım, Satmış olduğum aracı alırken aceleye geldi, bir nevi almak zorunda kaldım, içime sinmeyerek aracı aldım.
    Bu aracı satıp rahat rahat araç bakmak ve içime sinen en iyi aracı almak için 4 gün ayırdım.

    yeni araç arayışı içinde kriterlerime uyan, galerilerde, şahıslarda çok sayıda araç vardı.

    Bunların hepsi farklı farklı şehirlerde, kendimce bir plan yaptım.

    Rota, izmir - manisa - balıkesir - bursa - istanbul - Ankara


    İzmir : İzmirli arkadaşlar kusura bakmasın alınmasın her insan bir değil elbette ama araba konusunda ben hayatımda izmir insanı kadar sorumsuz, vurdum duymaz kaypak, insan görmedim.

    İlk durak izmir, sabah 7 de izmir garajındayım. Bir gün öncesinden ilgilendiğim tüm ilan sahipleri ile telefonda görüştüm nerede ne zaman buluşacağımızı kararlaştırdık.

    ilk araca baktım, araç şahısda galeride değil, bana telefonda söylenen aracı bayiye götür yanındaki sıfır araç ile arasında fark yok, kaza boya vs geç toplu iğne başı kadar iz leke yok, '' sıfır araç alma bunu al '' araca baktım, direksiyon komple soyulmuş, koltuklar aşınmış, arka tamponlarda ezikler var, ön tampon sürtük, kapıları aç kapat kapılar dökülüyor. Sen bana telefonda ne dedin, ne çıktı bunlar ne ??? oooo abi sen o kadar takıntılıysan iknci el almıyacaksın git sıfır al, sen demedin mi sıfırdan farksız, bunlar hata kusur sayılmaz her arabada olur dedi. Senin satacağın arabayı dedim,

    ikinci araba, daha doğrusu sıradaki 3 araba, bu arablar gaziemir tarafındaki galericeler sitesinde, galeriden araba alınmaz denir ama bunların alayı mı dolandırıcı, hiç mi iyisi yok bunların gideyim bakayım, bakmak parayla değil dedim ve gittim. Hakketten alayı dolandırıcı şerefsiz at hırsızı tipli adamlar. Gelmeden önce bunlarla telefonda görüştüm. abi çamurlukta iki cm lik çizik var başka bir şey yok denen arabanın sol arka kapıdan çamurluk arkasına kadar duvara sürtmüş, hani iki cm çizik vardı sadece, bu ne, ee nolacaktı, bunu yaptırsam boyanacak boyalı araba mı satayım birader ( serseri itin teki ) sonraki araçlarda onlardan farklı değil, sonraki satıcılar onlardan farklı değil.

    sondan bir önceki araç, izmir buca, satıcı şahıs galeri değil, saat 1 de buluşmak için sözleştik, saat 12.45 de buluşma yerindeyim aradım ben geldim dedim. cevaba bakarmısın, ya bu saatte aranır mı bi insan daha öğle olmamış yatıyorum ben, kendime gelmem lazım 2-3 saat sonra ara kapat telefonu, senin ananı dedim kapattım.

    son araba : satıcı şahıs, dükkanının önünde araba, içi dışı temiz, satıcı boya yok diyor ama experde belli olacak, neyse araç temiz, şunu çalıştırın bi binelim bakalım dedim, ben arabamı çalıştırmam içine tanımadığım insan oturtmam, sağda solda arabayı expermiş kontrolmüş kurcalatmam, aha araba burda bak hoşuna gittiyse notere gideriz alırsın, anahtarı veririm nere istiyorsan götürürsün.


    İzmir özeti : yukarda yazdığım gibi, muhattab olduğum herkes kaypak, sözünde durmayan vurdum duymaz insanlar, gerek şahıs olsun gerek galeri olsun, ne nezaket var, ne saygı var. Sen ne kadar uzun yoldan gelmişsin, izmirde ordan oraya dolaşırken yorulmuşsun vs umrunda değilller, sanki tek araba onlarda var ve bulunmaz hint kumaşı, aracını satacak adam, alıcı geldiğinde ilgilenir, sorularına cevab verir, ama bunlar sanki silah zoru ile arabalarını satıyorlar.

    Manisa, Balıkesir, Bursa, buralardakilerde hep galericiydi şahıs denk gelmedi, arabalar çok hor kullanılmış, ilan fotolarında hataları kusurları gizlenmiş, türden arabalar.

    İstanbul, burada sadece bakacağım iki araç vardı, ilk aracı satan galeri Büyük bir galeri yani isim vermek istemiyorum ama İstanbul ünlülerinin alış veriş ettiği, benim alacağım arabanın diğer araçlar yanında değil çerez, çerezin kabuğu kadar değeri olmayan bir galeri. Meğer bu galeri satıştaki ikinci el araçları aynı zamanda kiralıyormuş, burada yatacağına kiralayalım ordanda bir gelir olsun demişler, ve benim ilgilendiğim araç üç haftalığına ünlü birinin eşine verilmiş. Galeri aracı zaten alınmaz denir üstüne birde galeri bu araçları kiralıyor, üstüne üstelik çok ünlü bir galeri.

    Sonraki araçda galeride, aynı şekilde benzer tablo klasik galeri ayakları.


    Son durak Ankara, kriterlerime uyan tek araç var, aradım, durumu anlattım 3 gündür araç bakıyorum durum bu, senin arabandada gelince aynı şeyleri göreceksem beni yorma, istanbuldan direkt eve döneyim. Yok abi sen bakma her insan bir değil, buyur gel çayımızı iç, bizde neyse o, arabada çizik bile yok, ilk sahibinden aldık, arabanın garantisi bile bitmedi daha, iki yaşında 18.000 km de kız gibi araba. Tekrar soruyorum, bak çok yoruldum uçakla geliyorum beni masrafa sokma. herşeye tamam tamam

    Gittik aracı gördük, daha galerinin kapısından girer girmez seninde ananı dedim içimden.

    ön tampon altı komple sürtük ve bazı yerleri kopmuş, muhtemelen yoldan çıktı taşa bi yere sürttü altını.
    arka kapıda dört karış uzunluğunda bir karış genişliğinde çamurluğa kadar sağlam sürtük var, sanırım az daha derin olsa kaporta yırtılacak. arka tamponu nereye nasıl vurmuş anlamadım, ilk defa bir tamponu öyle gördüm, sol arka stop bildiğin kırık.

    Soruyorum bu ne? ne ne diyor ? ben sana ne sordum sen ne söyledin ? ne var ya kız gibi araba bunun daha garantisi bitmedi, çizkler vuruklar kırıklar ne, alınca yaptırırsın önemsiz şeyler. Uzatmayalım uçak paramı ver gideyim, ne vercem sana para, bilmem ne, bildiğin itin teki adam.

    Ankarada galericiler sitesini biraz dolaştım, sanki nerede serseri neydiği belirsiz adam var buraya toplanmış.


    sonuç, olan benim 4 günüme oldu, 1.000 lira civarı masrafım oldu.



    Edit: Bazı arkadaşlar 50-60 binlik ucuz kupon araba bakıyorum sanmış.

    170-180 bin liralık bmw 520 ve bmw 320 bakıyorum. Bırakında 170-180 bin vermişken kazası boyası vuruğu çiziği olmayan mekaniği düzgün araba bakayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 4 Haziran 2018; 18:1:41 >







  • Kendime kategorilendirme yaptim.



    "Piyasa arabasi" diye bir terim vardir. Bu terime uyan genellikle arabalar al-bin-sat arabalaridir. En cok rastlanan markalardan bazilari VW -Renault - fiat- audi



    "Binicisinin arabası" vardir bu terime uyan arabalar genellikle bakimlidir.

    Aklima gelen markalar Mazda- Subaru- Volvo - Jaguar- Honda -Discovery - alfaromeo -peugeot ust serileri



    Bir de "sürpriz araba"lar vardir.

    Benz - BMW - rangeRover



    Bu bir genelleme, demek değildir ki herkese uysun, istisnalar olabilir.



    Bu kategorilerin benim gözümde kullanici kitlesi de farklidir.



    En az bakimina - suruşune -kullanimina dikkat edenler, Genellikle piyasa arabasi kullananlardir. Bu arabalarin kullanıcıları arabalarini bir değere almışlardır ve mal olarak bakarlar, cok kiymet vermezler. Her turden sosyal statudeki insanlar bu arabalari kullaniyor olsa da genellikle orta bir sosyal statüsü olan, esnaf veya filo araclari olabilir. Yakit depolari genelde bostur, bakimlari aksar uzar. Valelere cekinmeden verir.



    En çok bakimli bulabileceğiniz araclar genelde binicisinin arabasi markalaridir, telefon da konusma seklinden, hitabindan , belli bir kalite ifade ediyorsa, yaşam şekillerinde bir disiplin var ise bunlar arabalari, alet-arac-silah olarak görürler. Nasil temizlenmemis yaglanmamis bir silah tasimazsin. Araba da oyledir, kontaga tik dedin mi ulkenin bir ucundan ucuna gider. Valeye falan da vermez.Park etmesi bile düzgündür.



    Bir de sürpriz arabalar vardir. Elbette ki arabalar Ekonomik ömürlü araclardir. uretildigi gunden itibaren üreticinin ön gördüğü bir yaşlanma donemine girerler. Sürpriz arabalar Genellikle üst seviye marka ve modellerde rastlanir. Kimi binicisinin arabasidir, kimi kalitesine güvenip irgat gibi biner (merso lan bu ne olacak ha?) kimi de kolleksiyonluk gibi bakar. Arabaya bindiginden fazla hizmet eder.



    Bu nedenle, ne kadar ekmek o kadar köfte derken, her at binicisine göre kişler sozlerini hatirlamak lazim.
    Bence araç bakmak için il il gezmenize gerek yok, neden gezenadamı denemiyorsunuz? Bu sanki reklam girişi gibi oldu :) Ama gerçekten adamlar hakkını veriyor, expertiz yaptırıyorlar ve yaklaşık olarak 20-30 fotoğrafı size mesaj yoluyla gönderiyorlar,facebook sayfalarına bakarsanız daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
    Geçmiş olsun. İzmir'deyim araç satışı konusunda sonuna kadar haklısın. Otokentte 2 dürüst galeri tanırım gerisini bilmem.



    Geçen hafta Lada Samara bakmaya gittim adam diyor ki arabanin kaporta motor on numara sorunsuz yeni vizeli. Neyse gittik baktık motor kaputu koptu bildiğin elimizde kaldı çürümüş kapı içlerine alçı yapmışlar araba kadayıf olmuş. Tamam bizde hatasız araba aramiyoruz ama neden söylemiyorsun kardeşim.
    Benimde arkadaşım taa muğladan istanbula araba bakmaya geldi.Dedim ki oğlum gelme burada kilerin alayı galericidir dedim çıktı geldi .Adamların tertemiz dediği arabalar vuruklu kırıklı çıkmış almadan döndü

    sıfır arabalar bu kadar pahalı olduğu ülkede bu arabalara mahkumsunuz arkadaşlar

    Niye bu arabalar bu kadar pahalı ? nedenini biliyorsunuz .Eğer bu fiyatlardan gayet memnunsanız neye, memnun değilseniz 24 haziranda neye oy vereceğinizi biliyorsunuz.
    Konu sahibi benim,

    Yapılan yorumlara bakıyorumda farazi lüzsumsuz,

    Ucuz araba bakarsan öyle olur

    3-5 beş fazla ver temizini al vs vs

    ilk mesajımı okumadıkları ortada.

    Bir kaç kişi hariç forumunda galerici zihniyetinden farkı kalmamış,

    Eşşeklik bende burda başımdan geçen olayı anlatıyorum.

    Sıfır 3 serisi alabilsek alırız, bütçemin 50 bin civarı üzerinde kalıyor

    Sıfır 3 serileri artık 1.5 motor üç silindir 136 beygir, ben 1.6 bakıyorum

    Piyasa fiyatının altına araç bakıyormuşum, şuan 2015 model zibille 140 bin civarına 3 serisi var ben 170 binleri gözden çıkarmışım, 30 bin fazla eriyorum ve hala piyasa altı diyen üstün zekalılar var.

    Bulunduğum şehirde olsa burdan bakarız, salak değiliz başka yere gidecek

    ikinci el arabada boya çizik bakılmazmış, kendiniz araç alırken zaten hiç bakmaz gözünüz kapalı alır geçersiziniz.

    Ben aracımı satarken alacak kişi neden satıyorsun dedi, benim gözümde beş para etmiyor dandik dedim, şaşırdı, arabada sorun mu var, yok sorun yok, gel bak dediğim dışında bir şey çıkarsa istersen sülalen uçakla gelsin parasını veririm dedim. Aracın sevmediğim her şeyini söyledim, en son alacak kişi siz aracı satmamak için mi uğraşıyorsunuz dedi. Yok dedim herşeyi bil ona göre gel sonra arkamdan küfretme dedim, geldi aracı aldı gitti,

    Ben satarken araç neyse hepsini söyledim,

    Benim gibi satıcıların olduğuna hala inanıyorum, inanmak istiyorum, mesele onları bulmak


    Admin bakıyorsa kapatsın konuyu,
    Galerci yalan söylemezsem araba satamam kafasında oluyor. Hiç bir koşulda galeriden araba bakılmaz. Alınmaz bile demiyorum bakılmaz... Sinir stres sahibi oluyor insan.



    Araba aileden alınır. Düzgün bir muhitte oturan aile olduğuna inanılan ilanlara bakmak en iyisi. Belki 5 ben lira yukardadır fiyatı ama arabayı beğenmeseniz bile el sıkışıp giderseniz. Galerici beğenmedim diyince kavga edecek moda girer .
  • Hocam birincisi galeriden araba alınmaz klişe bir laf ama genede doğru, galerideki araba için uçaga atlayıp gidilmez kanatimce, ben 4 ay araba aradım bu iş sabır işi. Bence en güzeli şehrinizde sürekli ilanları güncellemek içinize sinen bir ilan gördügünüzdede gidip incelemek. Biraz uzun sürüyor ama en güzeli bu oluyor. İlk sahibinden veya geçmişini bilen titiz birinden almak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modifix06

    Hocam birincisi galeriden araba alınmaz klişe bir laf ama genede doğru, galerideki araba için uçaga atlayıp gidilmez kanatimce, ben 4 ay araba aradım bu iş sabır işi. Bence en güzeli şehrinizde sürekli ilanları güncellemek içinize sinen bir ilan gördügünüzdede gidip incelemek. Biraz uzun sürüyor ama en güzeli bu oluyor. İlk sahibinden veya geçmişini bilen titiz birinden almak lazım.
    Malesef bulunduğum şehir çok küçük, mecbur farklı şehirlere yöneliyorum.
  • Bence araç bakmak için il il gezmenize gerek yok, neden gezenadamı denemiyorsunuz? Bu sanki reklam girişi gibi oldu :) Ama gerçekten adamlar hakkını veriyor, expertiz yaptırıyorlar ve yaklaşık olarak 20-30 fotoğrafı size mesaj yoluyla gönderiyorlar,facebook sayfalarına bakarsanız daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
  • Geçmiş olsun. İzmir'deyim araç satışı konusunda sonuna kadar haklısın. Otokentte 2 dürüst galeri tanırım gerisini bilmem.



    Geçen hafta Lada Samara bakmaya gittim adam diyor ki arabanin kaporta motor on numara sorunsuz yeni vizeli. Neyse gittik baktık motor kaputu koptu bildiğin elimizde kaldı çürümüş kapı içlerine alçı yapmışlar araba kadayıf olmuş. Tamam bizde hatasız araba aramiyoruz ama neden söylemiyorsun kardeşim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendime kategorilendirme yaptim.



    "Piyasa arabasi" diye bir terim vardir. Bu terime uyan genellikle arabalar al-bin-sat arabalaridir. En cok rastlanan markalardan bazilari VW -Renault - fiat- audi



    "Binicisinin arabası" vardir bu terime uyan arabalar genellikle bakimlidir.

    Aklima gelen markalar Mazda- Subaru- Volvo - Jaguar- Honda -Discovery - alfaromeo -peugeot ust serileri



    Bir de "sürpriz araba"lar vardir.

    Benz - BMW - rangeRover



    Bu bir genelleme, demek değildir ki herkese uysun, istisnalar olabilir.



    Bu kategorilerin benim gözümde kullanici kitlesi de farklidir.



    En az bakimina - suruşune -kullanimina dikkat edenler, Genellikle piyasa arabasi kullananlardir. Bu arabalarin kullanıcıları arabalarini bir değere almışlardır ve mal olarak bakarlar, cok kiymet vermezler. Her turden sosyal statudeki insanlar bu arabalari kullaniyor olsa da genellikle orta bir sosyal statüsü olan, esnaf veya filo araclari olabilir. Yakit depolari genelde bostur, bakimlari aksar uzar. Valelere cekinmeden verir.



    En çok bakimli bulabileceğiniz araclar genelde binicisinin arabasi markalaridir, telefon da konusma seklinden, hitabindan , belli bir kalite ifade ediyorsa, yaşam şekillerinde bir disiplin var ise bunlar arabalari, alet-arac-silah olarak görürler. Nasil temizlenmemis yaglanmamis bir silah tasimazsin. Araba da oyledir, kontaga tik dedin mi ulkenin bir ucundan ucuna gider. Valeye falan da vermez.Park etmesi bile düzgündür.



    Bir de sürpriz arabalar vardir. Elbette ki arabalar Ekonomik ömürlü araclardir. uretildigi gunden itibaren üreticinin ön gördüğü bir yaşlanma donemine girerler. Sürpriz arabalar Genellikle üst seviye marka ve modellerde rastlanir. Kimi binicisinin arabasidir, kimi kalitesine güvenip irgat gibi biner (merso lan bu ne olacak ha?) kimi de kolleksiyonluk gibi bakar. Arabaya bindiginden fazla hizmet eder.



    Bu nedenle, ne kadar ekmek o kadar köfte derken, her at binicisine göre kişler sozlerini hatirlamak lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 4 Haziran 2018; 12:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    Gezenadam ile alakalı 2 olay yazayım şuraya.

    1. si Balıkesir'de vuku buluyor. Araca ekspertiz yaptırıyor gezen adam; kilometre düşük gösteriliyor alıcı alıyor sonradan öğreniyor durumu ve muhatap bulamıyor.

    2. si İzmir'de araca gezen adam baktırıyor; alıcı 2 gün müsaade isteyip alacağım diye görüşüyor satıcıyla fakat acil satacağım diyen satıcı gezen adama satıyor aracı.

    İyi yaptıkları iş var mıdır, vardır.

    Ama galericilere ne kadar dolandırıcı vs deniyorsa bu gezen adama da söylenebilir sanırım. Çok dikkatli olmak lazım.
  • gecmis olsun.daha gecen hafta 300 km lik mesafeye arac almaya gittim eziyet oldu sadece yol bile muhtemelen yaslandik artik.bu isler yorucu geliyor
    1-baska ilden arac almak eziyetli is.mumkunse kendi yasadigin yerden alacaksin
    2-piyasasindan ucuzsa vardir bi derdi ucuz mali sana yedirmez piyasadaki galeri alsatci vs tayfasi
    3-galeriden arac alinmaz


    son 2 yilda 5 arac aldim 3 u sifir 2 si 2.el
    2.elin birisi kurumsal firmadandi hem islemlerde cok yardimci oldular hemde cok duzgun durust bir is oldu yoksa zaten isim olmazdi(2017 model megane)
    digeri gecen yil aldigim 97 grand cherokee ki onlarca arac baktim alayi tursu idi piyasasindan ucuz olanlar zaten hasat.en son baktigim arac piyasanin ustunde sayilabilecek fiyattaydi ancak bu yastaki bir arac icin ufak tefekleri olsada cok temizdi pazarlik bile yapmadan aldik.ha onda bile sonradan bir suru sorun cikti ancak 20 yillik amerikan icin cokta dert edilecek seyler degildi
    bu arada aldim 3 sifir araci piyasa ortalama fiyatinin 3 ila 10 bin fazlasina sattim (kurlarin son geldigi nokta haric) ancak araclar boyasiz ciziksiz gercekten sifir gibilerdi zaten 2 si 3 ve 7 bin km de idiler depolari dolu vaziyette sattim gitti hicbir aksesuar vs sokmeden verdim araclari alanlarda arayip birkac kez tesekkur ettiler sonradan
    yani demem o ki ucuz ise vardir bir derdi(pahaliysa da olabilir) baska sehre gitmek ayri dert, galeriden arac alinmaz duzgun adamdan 3 -5 fazla ver al basin agrimasin




  • Valla ben de yakında zamanda bir ihtiyaçtan ötürü arabamı satıp daha düşük bir şey alayım demiştim. Oturduğum yer ve işim itibari ile arabasız kalmam beni baya sıkıntıya sokacağı için ilk önce bir kaç arabaya bakayım dedim. Baktığım arabalardan sonra yeminle 2. elden soğudum. Valla uğraşılmaz, biraz idare eder, arabama binmeye devam ederim dedim ve vazgeçtim.
  • Gecmis olsun. Baktiginiz arabalar neydi merak ettim. Galerilerden uzak durulmali. Emlakci, galerici kolay para kazanilabilen, sahtekarliga cok acik meslekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradiginiz araci merak ettim dogrusu jetta falan mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de baktığınız araçları merak ettim. Ben de hatasız aracıma müşteri bulamıyorum sanırım fiyatım yüksek diye. Piyasa araçlarının alıcısı çok olunca fiyatları şişik de olsa bi şekilde müşterisi çıkıyor.
  • Ne arıyorsunuz ki bu kadar şehir şehir geziyorsunuz? Forumda ikinci el tavsiye edilen araç ilan konusu var ayrıca,şehir şehir bir de otobüs ile gezerek araç alınmaz,zor iş.
  • Demekki ucuz araba alamaya çalışıyorsunuz.
  • 1. Galeriden
    2. Şehir dışından

    araba alınmaz. Yaptım bu hatayı. Tövbe bi daha yapmam.. Özellikle şehir dışı kısmı..
  • Sırf aynı şehirden olsun, boşu boşuna işten izin almayayım, hüsran olmasın diye aynı şehirden piyasaya göre 1000 TL daha pahalı araba almıştım. Şimdi 400 km uzaktaki yere gitsem;

    100 TL uçak
    20-30 şehir içi ulaşım
    100-150 dönüş yakıtı veya uçak bileti
    Gerekirse bir gece konaklama 100-150

    Daha bir de elim boş dönmesi var, bir gün izin alması var. En iyisi biraz pahalı da olsa şehrinizden araç almak.
  • Hocam yazdıklarını okuyunca sana aracımı satasım geldi:) Dediğin gibi araç almak da satmak da meşakkatli iş. Değişik değişik tipler var. Ben de bir kaç araç aldım sattım. Öncelikle karşımdakinin konuşma tarzı çok önemli. Alacağım araç emsallerinden önemli miktarda ucuzsa ve temiz deniyorsa aramam bile. Eskiden sadece boya değişene bakardım; şimdi lastiklerin durumu, son bakımı, ağır bakım durumu, akünün durumu vss gibi şeyleri de göz önünde bulundurmaya çalışıyorum. Elinizde araçla ilgili yapılan işlemlerin belgeleri varsa araç cok daha kolay satılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160.000 km de aracım var. İkinci sahibiyim. Araç full bakımlı ve bu kilometreye kadar hiçbir bakımı es geçilmedi.
    Sıfır araç almak için takasta fiyat aldım. Piyasanın 4-5 bin altını verdiler.
    Kendim satayım desem ölücüsü, alsatçısı, galericisi vs. üşüşecek. Eli yüzü düzgün alıcıya ulaşmak da zor ve sabır işi.
    Sıfır araç fiyatları da malum. En az 25-30 kredi çekmek gerekecekti.
    Bu sebeple aracıma binmeye kadar verdim.
    Ortalık insanların gözü gibi bakıp, titizlikle kullandığı arabasından para kazanmaya çalışan insanlarla dolu.
    Bayisi de aynı. Alsatçısı da aynı. Galericisi de aynı. Ayaklı galeriler de aynı.
  • Peki benim gibi aracın her vuruk noktasını ekspertiz raporu ile birlikte koyup, aracın ilk çalışma videosunu atıp, arabanın bütün bakım kağıtlarını atan biri olarak arabayı almaya gelen tipleri saysam derdim dert demezsin. İlana tavan hariç her yeri boyalı yazdım. Kapılar ve 2 kaporta boyasız aslında. Oooo bunun tampon değişmiş diye gelenler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar gezip parayı yolda yiyeceğine, ben olsam kendi ilimden biraz daha pahalı olanı alırım hiç olmazsa daha düzgün bir araca da binmiş olurum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.