Şimdi Ara

Fenerium Hareketi için Ne Yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdiye kadar görülmemiş satışlar için ne gibi stratejiler oluşturulabilir fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir? Mevcut önerilerinizi raporlayarak ve stratejik altyapısını kulübe sunacağım, saygılar sevgiler

    D.N=Bir firmada Plan ve Stratejiler Grup Müdürlüğünde görev yaptım ve aylık 200 Milyon Lira ciro yapan şirketin ana stratejik planlarının oluşturulmasında görev aldım. Artık taraftarından futbolcusuna herkes taşın altına elini koyacak maddi gücünüz olmasa da yaratıcı fikirleriniz bu kulübe değer katabilir.

    Saygılarımla,
    A.Ö



  • herhangi bir stratejiye gerek yok dostum. Kulübün gerçek sahibinin taraftarlar olduğunu hissettirsinler yeter. Fenerium o rekor satışları a.y ya da kiğılının stratejik dehasıyla ya da übersonik tasarımlarıyla falan yapmadı. Başarı olsa da olmasa da transfer yapılsa da yapılmasa da her fenerium önünden geçtiğinde 3 - 5 birşeyler satın alan bir karakteri vardı taraftarın. Paşamız kıymetlimiz ne zaman kulübün sahibinin kendisi olduğunu söyledi, ne zaman tribünde taraftarları dövdürdü ne zaman ben ne dersem o olur siz kimsiniz dedi, kafasına estiği futbolcuyu teknik direktörü sevdiğimiz halde egosu uğruna hiç gibi gönderdi; insanların kulüp için elini cebine atacak ne hevesi ne de iştahı kaldı. Stratejiye falan gerek yok futbolu tekrar sevelim yeter. Ligtv nin beinsport olduğunu ben 1 sene sonra öğrendim. Millet kaçak maç izliyor sanıyordum. O kadar uzaklaşmışım futboldan. Bugün pazartesi akşam satışlara baksınlar görürler zaten stratejiye gerek olmadığını ;)




  • Sonuçlar açıklanınca sevıncten hemen fenerıuma gıttım ufak bişiler aldım kendi bütceme göre .. Sızde gidin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra yeni bir forma almak için hazırım.Artık biliyorum ki yenilsekte gerek sahada gerek yönetimde doğru işler yaptığımız halde yenilmiş olacağız.Yenilsek bilr hep umudumuz olacak.



    Bundan önveki sezonlar ne umudum ne heyecanım vardı.Biliyordum ki her sene abuk sabuk topçulsr saçma sapan hocalsr(Sir Aykut kOcaman listenin başı)



    Taragtara küfürler bomboş bür ortam vardı.



    Artık her şeyden önce umudumuz var ve güvenimiz tam.İşte bu duyguyu özlemişiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Haziran 2018; 3:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da Egolas ve Salça'ya PM attım TT oluşturulması için. Fenerium'da yapılacak güzel bir kampanyayla kulübe katkı sağlayabiliriz. Bu kampanyaları gelenek haline getirirsek daha iyi olur.
  • Egolas cevap verdi. Yönetimle kampanya hakkında görüşmeler sürüyormuş, bekliyoruz dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Unforgiven

    Egolas cevap verdi. Yönetimle kampanya hakkında görüşmeler sürüyormuş, bekliyoruz dedi.
    Teşekkür ediyorum, zaten planlanmıştır her şey de ne yapsak ne düşünsek kardır o zaman konuyu şöyle değiştirelim

    Peki tahminleriniz nedir kaç forma satılır bu yıl?
    Kaç kombine satışı olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 4 Haziran 2018; 3:29:46 >
  • Forma satışı hakkında bir şey diyemem ama 3.formayı taraftar seçecek olayı büyük bir şey. Fiyatta indirime gidilir ve taraftarın istediği tasarım olursa rekor kırılabilir diye düşünüyorum. Fenerbahçe ruhu geri dönüyor.

    Bu sezon sadece Bursaspor maçına gittim. Maçı okul açık tribününde izledim. Kiminle konuştuysam Ali Koç seçilirse kombine alacağız diyordu. Bende bu kitleye dahilim Bugün stad çevresinde ve Twitter'da kombine muhabbeti çok fazla döndü. +35bin kombine olacağını düşünüyorum. Öğrencilere daha uygun fiyatlı kombine projesi hayata geçerse bu rakam iyice yükselir. Ali Koç röportajında kombinelerin hepsinin tükeneceğini söylüyor. Rüzgarı arkasına aldı bakalım neler olacak.




  • Formamızı kendimiz üretemez miyiz ? Bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

    Formamızı kendimiz üretemez miyiz ? Bilgisi olan var mı bu konuda?
    taraftar oylamasıyla forma yapılacak. Kendin üretmen aşırı pahalı olacağı için o topa hiç girmesek daha iyi
  • Hareket zaten Ali Koç'un başkan olmasıyla başladı, ekstra bir şey yapmaya gerek yok :)
  • Ben yeni seZonu bekleyeceğim, azizin emeği olan hiçbirşeyi üzerime giymem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerium projesindeki ürün kalitesi ve üretim altyapı desteği Abdullah Kığılı tarafından sağlanıyordu.O sebeple kalite en üst seviyede oldu her zaman diğer rakiplere göre.

    Ben de yüklü bir alışveriş yapacağım,hayırlara vesile olsun.
  • Plan, programa bu konuda gerek yok.

    3 temmuz sonrası Feneriumda ürün kalmayınca duvardaki klimayı sökün alayım diyen bir taraftar var yeterki beraber, yanında, arkasında yürüyeceği bir adam olsun. Yeni sezon forması çıktığı gün alıyorum, atkısı, beresi t-shirt ü ne varsa alacağım. 2 adet kombine alacağım. İki senedir feneriuma uğramamış bir insan olarak ben böyle davranıyorum, bu kulübü yeniden biz ayağa kaldıracağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 4 Haziran 2018; 23:11:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.