Şimdi Ara

Profimail Go ve diğer istemciler, uygulamalar ile Gmail bağlanma, hesap açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir hem arayüzünün anlaşılır ve kolaylığından hem de geliştiricisinin güvenilirliğinden dolayı profimail go programını gmail 'i ve hotmail 'İ yönetmek için çoklu hesapla kullanıyorum. Dün gmail 'den hesabınızın güvenliği için dışardan girişi engelledik diye mail geldi. Bir bakayım dedim ama bildiğiniz üzere google hesap ayarlarını, anlaşılmasın karışık olsun üzerine kurduğu için yanlış bir giriş yaparak bir şeyleri kapatmışım ki telefonumdan profimail üzerinden gmail 'e giriş yapamaz oldum. Tüm günümü google 'ın ayarlar menüsü labirentinde bu sıkıntıyı düzeltmek üzere geçtiğinden burda "şimdilik" olan çözümü yazmak istedim çünkü ilerde google bu menüleri daha anlaşılmaz olsun diye değiştirebilir.

    1. Herşeyden önce gmail ayarlarından IMAP erişimini etkinleştirmeniz gerekiyor. Şu anda bu menüye web mail arayüzünüz > ayarlar > Yönlendirme ve POP/IMAP > IMAP Erişimi menüsünden "IMAP'ı etkinleştir" işaretleyin ve değişiklikleri kaydet butonuna tıklayın.

    2. Google durmuş durmuş demişki; ben bu saatten sonra profimail 'i az güvenli uygulama kategorisine soktum. Profimail'den hesap ayarlarına gelince [Alert] Please log in via your web browser:https://support.google.com/mail/accounts/answer/78754 (Failure) hatası veriyor. WEB browserınızdan hesabınıza girin;
    linke tıklayın >https://support.google.com/mail/answer/7126229 > Sorun giderme > E-posta istemcimde oturum açamıyorum > daha az güvenli uygulamaların hesabınıza erişmesine izin vermeniz > Şüpheli etkinlik > Güvenliği daha düşük uygulamaların hesabınızı kullanmasına izin verme > Güvenliği düşük uygulamalar düğmesine tıklıyorsunuz ve anahtarı AÇIK hale getiriyorsunuz, veya kısa yol (google değiştirmezse) https://myaccount.google.com/lesssecureapps linkinden ulaşıyorsunuz.

    Profimail Go ve diğer istemciler, uygulamalar ile Gmail bağlanma, hesap açma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 1 Haziran 2018; 19:56:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.