Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
25
Favori
111.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft her oyunuyla gozumde deger kazaniyor. Origins harika bir mimariye sahipti. Oyun siradanlassa bile mimarisi efsaneydi. Odyssey bundan da ote olmus. Oynamamak kayip olur. Ac serisi artik Altair zamanindaki kalitesinden, agirligindan uzaklasti artik kabullenmek gerek. Bu oyun da yapi olarak Origins e cok benzese de mimarisi bambaska yapilmis ve ubisoft bu konuya son zamanlarda asiri emek harciyor. Yine tarih dolu kesif dolu bir oyun olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metascore 87 olarak gözüküyor. Eğer böyleyse gerçekten çok başarılı bir oyun geliyor karşımıza. Ubisoft Origins'de yaptığı hataları da halletmiş gibi görünüyor. Bir an önce çıksada oynasak oyunu.

    GamesRadar+ 100
    Gaming Age 100
    We Got This Covered 100
    Digital Chumps 98
    PlayStation LifeStyle 95
    Critical Hit 95
    Playstation Universe 95
    Gaming Nexus 95
    Areajugones 94
    IGN 92
    XGN 90
    Hobby Consolas 90
    Meristation 90
    USgamer 90
    Twinfinite 90
    JeuxActu 90
    Softpedia 90
    GameSpace 90
    DarkStation 90
    Stevivor 90
    TrueGaming 90
    Gamers Heroes 90
    Multiplayer.it 88
    3DJuegos 85
    Everyeye.it 84
    Game Informer 83
    VideoGamer 80
    Digitally Downloaded 80
    Trusted Reviews 80
    God is a Geek 80
    TheSixthAxis 80
    Eurogamer Italy 80
    Gamer.no 80
    GameSpot 80
    COGconnected 78
    RPG Site 70
    Hardcore Gamer 70
    Digital Trends 60




  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar ezbere konuşmayı seven tayfa daha çok. Şu yeni eklenen RPG dinamikleri ile birlikte bizi yılın en kaliteli oyunlarından birisinin beklediği ortada. 2018 çok verimli bir oyun yılı oldu biz oyuncular için.
  • Origins'i alıp oynayan insan bu oyunu da alıp oynayacaktır çünkü origins güzeldi(bazı şeyler hariç). Diğer insanlara çok da takılmayın
  • Gelen kritikler epey iyi, ama ben ona buna saçma sapan puan kıran IGN'in 9.2 vermesini ne bileyim garip buldum, biraz torpil geçilmiş gibi geldi bana.

    Merlinin kazanı 78 vermiş.
  • Merlin 78 vermisse oyun gitmemistir belki. Sever oyle oyun falan gitmesini tanitima cagrilmayi onlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    Origins'ı seve seve platinledik. O yüzden bu oyunu düzgün bir fiyata indiği zaman gold olarak alacağım. Çok uzun dlcler çıkıyor üstüne DLC lerde eski oyunların bazılarının remasteredları da var sanırım. Red dead 2 , eskiden kalan oyunlar derken zaten zaman geçer. Origins 80 saat üzerinde platin oldu. Bunun çok daha fazla sürmesi güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Merlin 78 vermisse oyun gitmemistir belki. Sever oyle oyun falan gitmesini tanitima cagrilmayi onlar.
    Onlar tipik ezberci. Aynı oyun yaaa. Dlc bu yaaa diye dolanan tiplerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origins'de devasa ve gezmesi keyifli çok güzel bir Mısır vardı. Ubisoft'a birçok konuda güvenmem fakat dünya tasarımında gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. Ellerinde Antik Yunan gibi inanılmaz bir dünya vardı, anlaşılan bu dünyayı da en az Origins'deki kadar iyi yarattılar ve doldurdular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 1 Ekim 2018; 17:41:36 >
  • Valla Originsi bayıla bayıla oynadım bunun da çıkmasını 4 gözle bekliyorum oynamak için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Onlar tipik ezberci. Aynı oyun yaaa. Dlc bu yaaa diye dolanan tiplerden.

    Alıntıları Göster
    ersinle alkan ign nasıl 92 vermiş diye ağlıyorlar twitter da. kendileri çok uzman ya, milleti sorguluyorlar.
  • İndirmeler ne zaman açılacak bilen var mıdır?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna 92 veren zihniyet hangi kafayla inceleme yapmış acaba? Kesinlikle iyi oyun 85 puan ederi var ama daha fazlası klasiklere hakaret olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Bu oyuna 92 veren zihniyet hangi kafayla inceleme yapmış acaba? Kesinlikle iyi oyun 85 puan ederi var ama daha fazlası klasiklere hakaret olur.
    Hocam daha oyunu oynamadın etmedin nereden biliyorsun 92 puanlık olamayacağını nasıl bir kafa bu. Oyuna kaç gündür giydirmeye çabalıyorsun aynı mekanikleri kullanıyor vs. diye zaten tutmuş bir formül var ortada, adamlar o dinamikleri geliştirip sağlam RPG dinamikleri eklemiş kaliteli bir oyun ortaya çıkmış ki incelemelerin geneli bunun oldukça başarılı olduğunu söylüyor. 50 inceleme içinde 86 puan tutturmuş (Origins 81 idi)Bu mantık ile bakacak olursak Witcher 3 nasıl 97 puan almış demek gerek o kadar klasik arasında ki bu çok abes olur. Birçok kişi ve kuruluş beğendiyse ve çoğunluk olumlu olduğunu söylüyorsa ortada kaliteli bir yapım vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu alacağım zaman genellikle steam yorumlarına bakarım orada kullanıcı yorumları oluyor ve daha objektif geliyor bana.
    Diğer yandan çoğu site satılmış maalesef. Heleki ign gibi siteler tam bir fiyasko.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Tamam eklemişler ama niye eklemişler asıl sorun burada bence. Adamın boynuna bıçak saplıyorsun ama adam ölmüyor. Bir de karakter sözde assassin yani. Skillere lafım yok ama level olayı aşırı saçma. Kaldı ki skiller bile çok iyi değildi. Gizliliği kaldırsalar sadece combat gitse yine daha iyi. Son oyunda aşırı zorlama olmuştu ve yapay zekâ ile iyice tüy dikiyordu. Bu Ubisoft’un ilk yaptığı bir şey de değil, Splinter Cell’de de aynısı oldu ama öyle gizlilik vb kastı bazı ergenleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takmışsınız ign e

    GamesRadar+ 100
    Gaming Age 100
    We Got This Covered 100

    bunlarda çok iyi firmlardır 100 vermişler.aldım mükemmel olmuş
  • son dönemlerde oyunlara 100 veren siteler türedide birşey soracağım. bu oyunlarda hiç mi bug yok hiç mi tekrar eden görev yok. hiç mi sıkıcı görev yok. hiç mi oynanışta eksikler yok ta, tam 100 veriyorlar. tamamen saçmalık
  • 100 veren siteyi geciniz. Copluk gibi aksira tiksira para yemekten baska bir halt amaci olmayan sitelerdir. Bu siteler oyun siteleri degildir. Aksini iddia eden ve bunlara inananlar oyundan oyun sektorunden oyun tarihinden anlamayan saf insanlardir kiyamamdir. Gelmis gecmis en iyi oyun olan ve GOTY secilen Witcher 3 bile 100 degildir. Odyssey kimdir nereye varmak istemektedir. Ubisoft kurulusundan bu yana 100 luk oyun yapamamistir ve yapacak vasfa sahip bir sirket de degildir. Oyunu keyifle alip oynayip bitirecegim ama bazi dangalakliklara karsi da kör olmayin bir zahmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Ekim 2018; 11:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4'te Gold Edition aldigim için oyun dün gece 00.45 gibi açıldı. Arkadaşlar yarım saat bakayım diye oturdum 3 saate yakın oynadım anca kapattım. Oyuna başladığımız ada bile inanılmaz dolu. Yeni yetenek ağaçları mükemmel olmuş, Origins gibi boş skill yok. Origins'e göre vuruş hissi arttırılmış, yeni dodge ile dövüş sistemi daha hızlı hissettiriyor.



    Elimizde gerçekten süper bir ARPG var. Ilk adada karşıma çıkan bir side questte verdiğim karar sonucu 2 adet side quest daha açıldı.



    Yeni gear sistemi eskisine göre çok daha güzel olmuş. Artık silahlara ve zırh parçalarına ''Engraving'' denilen bir işlem uygulanıyor. Bu işlem sonucu islem gören parçada ek özellikler oluyor örneğin 'Engraving'' işlemi gören bir kılıç ''+%5 Warrior Damage'' alıyor.



    Bahsettiğim ''Engraving''ler ise oyun içi challenge yaparak açılıyor. Örneğin: 5 adam öldür, arka arkaya 3 düşmanı gizlilik kullanarak öldür vs...



    Son olarakta oyunun aşırı pozitif bir havası var. Gerek karşımıza çıkan karakterler olsun, gerek çalan müzikler olsun insani mutlu ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.