Şimdi Ara

silinsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam protein tozu, bcaa, kreatin vb. şeyler besin takviyeleridir kullanabilirsiniz.İlaçlar ve besin takviyeleri çok ayrı şeyler.
  • Üstad deca dick ten bahsetmek isterim demişsin bi değinsen bildiklerini aktarsan çok güzel olur
    Hortlamış oldu ama..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim salona steroid kullanan kisiler geliyor 1 hafta hayvan gibi geziyorlar sonraki gün sönmüş gibi eriyorlar ve gördügüm kadariyla söndükleri zaman çok depresif oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    steroid kullanan kişi 1 haftada sönmez ama :D hangi şehirdesin hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M4jeste

    steroid kullanan kişi 1 haftada sönmez ama :D hangi şehirdesin hocam
    Istanbul da. 2 hafta gordum toplamda öyleydi. Belki uzun zaman dedigin gibi pumpliydi bilmiyorum. Sonra arkadas olduk onunla acayip depresifti supplement alamamaktan sikayetciydi vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steroid kullanmak için öncelikle sporcu yaşamını benimsemiş olmanız gerekiyor, günlük kalori alımınız, beslenme kaliteniz disiplinli olmak zorunda, yıllardır hep söylerler 'ne yersen o olursun'. Bunların yanında düzenli spor yapıyor olmalı ve doğal olarak ulaşabileceğiniz maksimum seviyeye ulaşmanız gerekmekte steroid kullanımı için. Steroidlerin Yan etkileri konusunda yazılanların çoğu doğru çıkabilir, çıkabilir diyorum çünkü bu yan etki konusu kişiden kişiye değişiklik göstermekte steroidlerin yan etkileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weirdo -- 10 Ekim 2019; 20:31:31 >
  • Türkiye'de bu ilaclara temiz duzgun profesyonel ulasmak mümkün değil

    Yurt disinda olacaksin daa paran olacak daaa anca alacan da basacan

    Burda yaparsan jinekomasti olursun cocugun olmaz sacin gider sirtin sivilce dolar bilmem ne bilmen ne

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu konuya iyi rastladım, saç dökülmem olduğu için DHT %70 baskılayan Finasteride içerikli propecia 1mg ilaç kullandım 13 ay boyunca. Bu süre içerisinde bir kaç kez 15-20 günlük aralarım oldu son 3 haftadır topikal olarak kullanıyordum ama yaklaşık 1 haftadır kullanmıyorum. İlacı bıraktım ama yan etkilerini şimdi hissetmeye başladım. bu süreç içerisinde sağlıklı beslendim hep sporumu da yaptım. Kısacası DHT baskılayınca hormonlarla oynamış olduk sanırım Post Finasteride Syndrome denilen olayla birçok kişi karşılaşmış ama benimkinin o olup olmadığına eminim değilim. Sadece penis hassasiyetinde azalma ereksiyonda zorlaşma ve spermde azalma var. Burada değerli bilgiler gördüm henüz bir doktora görünmedim ama yarın görüneceğim. 2 gündür L Arginine ve Kreatin kullanmaya başladım DHT ve Kan basıncı düzelirse iyileşme görebilirim diye. Siz kür uygularken böyle sorunlarla karşılaşıp sonra düzelen var mı? Yarın test sonucu eğer östrojen ve testosteron değerlerime baktıracağım. Gerekiyorsa Proviron ve Arimedex kullanmayı düşünüyorm ama bu sendromu yaşayan kişilerde ne yazık ki bunlar da pek çözüm olmamış gibi, sizler ne düşünüyorsunuz?




  • Arkadaşlar herkese merhaba. İlk kurum yeni başladım 2. Haftadayim haftalık 2 kere testo enat ve boldenon alıyorum.toplamda 400 testo 400 boldenon ve haftada tek sefer Tren enant alıyorum. Bu treni aldiktan sonra vücudumda aşırı derecede yorgunluk halsizlik vücut kas ağrıları güçsüzlük oluyor sanki vücudum iflas etmiş gibi hissediyorum böyle etkiler hisseden varmı acaba. Boldenon ve testo da yaşamıyorum.bu sıkıntıyı. Ayrica treni kalçadan enjekte ediyoruz ilaç aşırı bir ağrı yapıyor o bölgede yuruyemiyorum. Acil yardım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasa01

    Merhabalar bu konuya iyi rastladım, saç dökülmem olduğu için DHT %70 baskılayan Finasteride içerikli propecia 1mg ilaç kullandım 13 ay boyunca. Bu süre içerisinde bir kaç kez 15-20 günlük aralarım oldu son 3 haftadır topikal olarak kullanıyordum ama yaklaşık 1 haftadır kullanmıyorum. İlacı bıraktım ama yan etkilerini şimdi hissetmeye başladım. bu süreç içerisinde sağlıklı beslendim hep sporumu da yaptım. Kısacası DHT baskılayınca hormonlarla oynamış olduk sanırım Post Finasteride Syndrome denilen olayla birçok kişi karşılaşmış ama benimkinin o olup olmadığına eminim değilim. Sadece penis hassasiyetinde azalma ereksiyonda zorlaşma ve spermde azalma var. Burada değerli bilgiler gördüm henüz bir doktora görünmedim ama yarın görüneceğim. 2 gündür L Arginine ve Kreatin kullanmaya başladım DHT ve Kan basıncı düzelirse iyileşme görebilirim diye. Siz kür uygularken böyle sorunlarla karşılaşıp sonra düzelen var mı? Yarın test sonucu eğer östrojen ve testosteron değerlerime baktıracağım. Gerekiyorsa Proviron ve Arimedex kullanmayı düşünüyorm ama bu sendromu yaşayan kişilerde ne yazık ki bunlar da pek çözüm olmamış gibi, sizler ne düşünüyorsunuz?

    sorunun düzeldi mi ?





  • Meraba hocam senin kaç sene sürdü decadick, şunu biliyorum decadick olanlar bidaha eskisi gibi olamıyormuş. Kaç senesinde kullandın kaç kür geçmişin var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.