Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
54
Favori
182.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bende T5 modeli ile aranıza katıldım ancak malesef eşleştirme problemi mevcut. Kulaklıkları sıfırladım, kutusundan ilk sağı çıkartıp tele sonra sol kulaklığı çıkarıp sağa bağladım olmadı. İlk kulaklıkları çıkarıp birbirleri ile eşleştirip sonra telefona bağladım yine olmadı. Sol kulaklık sürekli olarak kendisini kapatıyor, tekrardan bağlantı arıyor. İnternette bulabildiğim her yöntemi denediğimi düşünüyorum. Malesef iki kulaklığı ayna anda kullanmayı başaramadım :D A101'den almıştım göndersem iade kabul ederler mi acaba ?

  • Arkadaşlar sağ kulaklıktan sesin az gelmesi kulaklığın ucundaki siyah banttan kaynaklanıyormuş. Çıkarınca düzeldi. Youtube da videosu var oradan yaptım.
    Daha önce paylaştığım baslar çok az mesajı uygulama güncellemesi ile giderilmiş şu anda silikonlu kulaklık kadar güzel bas veriyor. Kulaklığa yeniden ısındım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu sabah hepsiburadanın kendisinden aldım, başta resetlenmiyordu bile kutuda anca resetlendi ama sürekli bir kopup kopup bağlanma sorunu var bir şeyi yanlış mı yaptım ürün mü iyi değil bilmiyorum. Sorgulayınca orjinal çıkıyor, uygulamasını da indirdim, orada da kopup bağlandığı görülüyor ve cidden sinir hastası etti kulağım ağrıyor şu an bunun bir yolu yok mu, bilgisayarda falan da aynı.

  • Arkadaşlar selam. Qcy t1 kullanıcısıyım. Ben en son geçen sene kullanmıştım kulaklığı.

    Çekmecede öylece duruyordu. Bugün alıp kullanayım dedim.

    Doğal olarak ilkte çalışmadı şarja taktım şarj kablosu giren yerdeki iki yeşil ışık yandı bi süre dolsun diye bekledim sonra o yeşil ışıklar söndü.

    Kulaklıkları çıkarttım ama hiçbir tepki vermedi.

    Şarj istasyonu mu bozuldu acaba?

    Bilgisi olan var mı?

  • Merhaba arkadaşlar. Qcy T7 aldım ama sol kulaktıktan hafif bir cızırtı geliyor genel bir problem mi iade mi edeyim kararsız kaldım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

  • Herkese merhabalar 1 yıla yakındır kullanmakta olduğum t7 kulaklarım telefon görüşmesi esnasında sıkıntı çıkarmaz iken müzik dinlediğinde sadece sağ kulaklıktan ses vermekte sebebi nedir acaba bilen var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    T7 model kullanmaktayım. Sağ kulaklıktan ses azaldı. Reset işlemi vs denedim düzelmedi.

    Temizleme vs yazılmış. Maalesef çözemedim. Öneriniz nedir. Karşılaşanlar yardımcı olabilirmi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    Resimde işaretli yerdeki siyah bantları çıkarın. Öyle deneyin ses düzelmez ise kürdanla deliğin içine çok derine inmeden yapışkan malzemeyi (derby, bally) çıkarın. Tozdan korunma ıçın siyah bantları yapıştırıcı ile yapıştırmışlar. Hoparlörü tıkıyor küçük kulak kiri gibi bir parça.  QCY Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam deneyeyim bakalım. Çok azaldı nerdeyse %50 kayıp var sol taraf ile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu. Bu şekilde yaptım düzeldi. Kıt içindeyse dikkatli çıkarın. Benimki siyah banta yapışıktı kolay çıktı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qcy t5 aldım hepsiburada üzerinden. renkli kutuda geldi. bu yeni üretim midir? bir de sağ kulaklık şarj olurken led sönük yanıyor. normal midir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qcy t5 veya T7 almak istiyorum ses kalitesi biraz iyi olsa güzel olur öneriniz nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kingy23 kullanıcısına yanıt
    T5 silikonlu olduğu için baslar daha derin ama T7 görüntü olarak premium bir his veriyor ve T5 'den daha kaliteli. T5 kadar olmasa da son güncelleme ile T7 de baslar bayağı arttı, T5 uygulamada yoktu ilk başlarda şu an var mı bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 22 Temmuz 2021; 20:38:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarda kullanmak için almıştım tam bir fiyat performans tanrıçası.


    345kbps SBC desteklemiyor. yani aslında sbc yok. Anladığım kadarıyla qcy qualcomla özel anlaşma yapıyor daha ucuza malediyor ama qualcomun sitesinde çip sayfasında yazan özelliklerin hepsini taşımıyor. Eski versiyon qcy qy19da da aynısı başıma gelmişti. windows veya iphona bağlayınca ses korkunç boğuklaşıyordu aptx olmadığından ve düşük bitrateli sbcden. Halbuki şu ürünlerin tamamından aacyi aptxi silseler hepsini 345kbps SBC yapsalar çok daha ucuza malolacak üstelik 345kbps SBC mükemmel ses veriyor özellikle iphonelarda. aptx vs gereksizlik abidesi pazarlama taktiği aptal saptal işler. Philips amiral ANC kulaküstü kulaklığında böyle yaptı kimseye lisans parası vermedi gayet de keskin ayrıntılı kayıpsız tizler veriyor.



    Ben bunun bkuna windows insider tuşuna tıkladım bi ton şey yüklendi yeniden başlattım hop AAC desteği geldi. ORICO BTA-508 adaptörü de aldım. Şimdiye kadar gördüğüm bağlantı stabilitesi en iyi kulaklık. Kutudan çıkarırken kulağınıza götürene kadar çoktan bağlanmış oluyor. Ama bunun bana faturası haberim olmadan bilgisayar windows 11 olmuş ve tam bir facia, geri dönüşü de isldim yanlışlıkla, mal gibi kaldım 11de ve bi ton bug var. Bir AAC bkuna ya rab ne bilgisayarlar felç oluyor.



    Sennheiser momentum tws 2 / Sony xm4 kulaküstü var. Özellikle momentum 2 bilgisayarda çok sıkıntılı windows için firmware çıkardılar yine aynı xm4 biraz daha iyi ama yine t5 kadar stabil değil sadece çekim mesafesi çok daha uzak büyük antneden dolayı. Bilgisayarda bunu kullanıyorum çoğu zaman artık.





  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün kontrol için qcy uygulamasına girdim en altta t5 gözüküyordu henüz daha satın almadım ama hem basslardan hemde dışarı kaçan ses düzeyi t5 te daha az olduğundan onu tercih edeceğim yardımlarınız için teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kingy23 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, t5 ilk çıktığında uygulamada yoktu, geldiği iyi olmuş çok kullanıcısı var t5 in. Memnun kalırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kingy23 kullanıcısına yanıt

    Ben t5 kulaklıklarımı bir türlü bağlayamadim. Yani telefon bağlanıyor ama uygulamada bağlanmadı olarak uyarı veriyor. İlginç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 aydır t12 kullanıyorum. 20 defa düşürmeme rağmen hiçbiryer olmadı. Çok memnunum. Sağlık gerekçesi ile silikonsuz kulaklığa yönelmek zorunda kaldım. Kulağımda durmuyorlar ama yapacak çok birşey yok…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar qcy t5 sol kulaklik bozuk, sarj almiyor. A101 den almistim. İstanbulda servisi nerede bilen var mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar t7 nasıldır? Ya da önereceğiniz başka model var mı? Kulakiçi pek sevmiyorum o yüzden t7 bakmıştım. Ses çok alır ya da verir mi? Ve en önemlisi mikrofonu nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.