Şimdi Ara

Elektrikli DS 3 Crossback, Paris'teki fuarda sergilenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DS 7 Crossback modelinin küçük versiyonu olacak
     
    PSA Grubu çatısı altında bulunan DS, geçtiğimiz haftalarda 2025 yılından itibaren sadece elektrikli araç üreteceğini açıklamıştı. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına hız veren şirket, tamamen elektrikli DS 3 Crossback modelini eylül ayında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.
     

    Auto Express’in haberine göre eylül ayında tanıtılması beklenen DS 3 Crossback, PSA Grubu’nun e-CMP mimarisi üzerine inşa edilen ilk model olma özelliği taşıyacak. DS’in elektrikliye geçiş stratejisinde önemli bir role sahip olacak araç, 2025 yılı itibariyle sadece plug-in hybrid ve tamamen elektrikli araç satma fikrinin de temellerini oluşturacak.

    DS 3 Crossback ile ilgili detaylar henüz belirsizliğini koruyor. Ancak DS’in ürün departmanından sorumlu başkan yardımcısının açıklamasına göre, günümüz elektrikli araçları arasında oldukça rekabetçi bir konumda bulunacak DS 3 Crossback, elektrikli Hyundai Kona’nın doğrudan rakibi olacak.

     
     

    Elektrikli araçlarının temelini oluşturacak e-CMP platformunu 2016 yılında tanıtan PSA Grubu, 50 kWh’a kadar batarya kapasitesini destekleyeceğini ve 450 km civarında menzile imkan tanıyacağını belirtmişti. e-CMP, özellikle kompakt elektrikli araçların üretilmesinde kullanılan bir platform olacak. Tamamen elektrikli DS 3 Crossback'in 2019 yılında yollara çıkmasından sonra Peugeot 208 ve Opel Corsa'nın da elektrikli versiyonları aynı platform üzerinde yükselecek. 

     







  • Büyük ihtimalle 450 km NEDC testine goredir WLTP ye gore bakalim kac km olacak bence gerçek menzili sehir ici 300-330 km olacaktır.

    https://youtu.be/rlj944NM6YE

    Platform bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 23 Mayıs 2018; 2:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.