Şimdi Ara

Flaş Haber: Ankara Kulislerini Sallayan İddia ! Erdogan Mhp'den Beklenen Oyu Bulamadı Vazgeçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir kapılar ardında devam eden ittifakla beraber, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin önerisiyle erken seçim sürecini başlatan Erdoğan , AKP hem anket sonuçlarından, hem tabandan gelen tepkilerden hem de MHP ile son zamanlarda iyice belirginleşen anlaşmazlıklardan rahatsızlık duymaya başladı



    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, son dönemlerde özellikle Bahçeli'nin af çıkışından sonra ,Devlet Bahçeli yerine başka bir partnerle yola devam kararı verebileceği kaydediliyor.



    "MHP İLE AYRILIK YAKIN"

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve MHP örgütlerinin son dönemde hükümet ortağı gibi davranması, Bahçeli’nin yaptığı çıkışlar partide rahatsızlığa sebep oluyor.



    Bahçeli’nin çıkışıyla erken seçim kararı alındı, şimdi de Erdoğan başta olmak üzere parti yöneticilerinin açıklamalarına rağmen af konusunu ısrarla gündemde tutuyor. Bahçeli’nin bu tarzını seçimden sonra da sürdürmesi durumunda Erdoğan, kendisine başka bir ortak bulabilir.



    TEK AMAÇ SEÇİMİ KAZANMAK

    24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı’nın kazanılıp Meclis'te çoğunluğu yitirme olasılığına karşı şimdiden önlem alma stratejisi uyguluyor.



    1 Kasım seçimleri anımsatılarak "istikrar" vurgusuyla partiye oy veren yüzde 49’luk kesimin kaçışı önlenmeye çalışılıyor.



    Ancak görünen o ki, hem Bahçeli tarafında hem de Erdoğan tarafında 24 Haziran'a kadar bastırılmaya çalışılan bir kriz var. MHP'li isimlerin kulislerde konuştukları iddialara göre, MHP tabanından oy kaybı yaşanması, ittifakı bozan bir diğer neden.







  • Kaynak yok mu kaynak ?

    Mhp'den vazgeçerse gideceği yer belli bu arada.

    ''megri megri''
  • Ümmet hazırlansın yine dönecekler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.