Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • negredo takımdaki tek forvet hatta 10 numarada bile oynar.
  • Zorya bragayı elemiş vay vay.
  • Turgay Demir şayet Vida satılırsa bu sezon sadece 1 transfer olabileceğini söyledi. O da orta saha olur sanırım.



    Ben artık Talisca gibi yıldız isimlerin gelmesini hiç beklemiyorum. Daha alt kalitede ucuz isimlere yönelecek yönetim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su mactan sonra kaleci alinmazsa artik daha da bisey olmaz bu yonetimden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman’a cidden hala güvenen var mı ? Talisca’nın gideceği madem devre arasında belliydi, anlaşsaydın ya biriyle şimdiye kadar naptın ? Gene az buz oyuncu sattın hala transfer yok , döviz möviz geçin bu işleri. Bugünkü maçtan sonra inşallah kına yakar Fikret Orman. Partizan bizi eler, ligde de en fazla 3. oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş'in Negredo'dan önceki 2 değişikliği de hataydı, kral geçen sene derbilerin çoğunda olduğu gibi burda da totomuzu kurtardı.

    Şenol Güneş Negredo'yu oynatmadığı her dakika tepkiyi yiyecek twitter'dan gözüküyor ki belli kesim ufak ufak uyanmaya başladı.

    Geldiği günden beri cahil kitleyle mücadele ediyor 5 dakika bile olsa formanın hakkını veriyor efendiliğinle, mücadelenle büyüksün Negredo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 17 Ağustos 2018; 1:5:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu berbat takımda ciddiyim negredoya da kızamıyorum.Gomez olsa o bile şu takımda hiçbir şey yapamaz.Oğuzhan'a hayalet diyoruz oyundan çıkınca da gördük yerine giren adam kornerden ortalıyor öbür taraftan auta gidiyor top,sistem desen yok,2.yarı kaleye sadece orta ve uzun top ile gitmeye çalışıyoruz.6 tane forvet var ama bu forvetleri oynatacak adam yok ki takımda.Negredo gitsin gitsin diyoruz 4.5 milyon maaş ciddi bir rakam orası da ayrı mevzu ama en iyi seçenek ciddi anlamda o.Forvet alma takıntılarını takımı oynatabilecek bi hücum orta sahasına çevirebilseler rahatlıycaz ama forvet takıntısı var koleksiyon yapıcaz heralde.
  • Salı ve bugünün özeti, 1 kaleci takımını eletti, bir tanesi elenmesi için elinden geleni yaptı başaramadı.
  • Yıllardır oğuzhan vitaminsizi ve beceriksiz tolgayı övdünüz durdunuz sonuç ne?
    Kaç senedir böyle dandik bir beşiktaş izlemedim. Takımda hızlı koşacak adam yok. Onu boşver rakibin 100 bin euroya oynayan forvetinin kaleyi ıskalayan şutu gibi şut çekecek adam yok.
    Bir negredo adamların tüm takımından daha değerli. 100 bine oyuncu bulup çatır çatır oynatıyorlar. Beceriksiz bir takım ama çok iyi pres yaptılar, sahada çok iyi yer tuttular.
    Utandım beşiktaştan. Koşamayan takım mı olur?
  • Yalnız Şenol Güneş'in ne kadar sinsi ve içten pazarlıklı olduğunu kameralara yansıyan görüntülerinde görmüşsünüzdür umarım. Basının karşısında filozof ve ağırbaşlı takılır sözüm ona sağ duyulu laflar eder ama böyle zamanlarda gerçek kişiliği ortaya çıkar
  • Söyleyecek çok şey var da Negredo-Vida transferlerini bekliyorum. O zaman göreceğiz transfer yapacaklar mı yapmayacaklar mı. Başkan, taraftara şirin gözükmek için transfer yapmayacağız diyor; satışa rağmen yine yapmazsa taraftarın şirinliğini görür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaRinn GenÇÇ yETenEKK moruqqq ŞEnol bİ oYNatMIyor,OynATSA uÇar Gİderr


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazildi mi gormedim ama Adriano'da fena bir dusus var bana kalirsa. Defansif orta saha olarak idare eder ama artik kanat olarak cok kotu geliyor bana. Kaptirdigimiz pozisyonlarda geri bile gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tur golünün Negredo'dan gelmesine ekstra sevindim, çok net ve güzel bir tek vuruş yaptı, Pepe de güzel bıraktı kral. Herkesi tebrik ediyorum.

    Roco kaldıramadı bu maçı, hatadan sonra iyice koptu. Dikkatli olmak lazım, ilk maçlardan kaybetmeyelim. Şaşkınlığını atması lazım kısa sürede.

    İSMİ LAZIM DEĞİL, adını bile anmak istemediğim ekşi suratlı; kalecilik-futbolculuk mesleğini bırak, "sporculuk" ile hiçbir ilgi alaka veyahut bağı bulunmayan bu ZAT'ı hala bu takımda tutandan tut, destek veren taraftarına kadar hepsi Beşiktaş düşmanıdır, aksi mümkün olmamak ile birlikte bu konu da tartışmaya kapalıdır.





  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 17 Ağustos 2018; 1:28:29 >




  • caner'in uzun oynaması beni de delirtiyor fakat saha içerisinde artık herkesin yenilgiyi kabullenmiş gibi davrandığı, motivasyonun yerlerde olduğu her dakikada bir şeyler başarmak için çırpınan yine caner oluyor.

    bugün son 10dk saha içerisinde "ulan bu böyle bitemez" diyen tek insan caner'di. caner o topu mümkün olduğunca çabuk kaleye ulaştırma niyetiyle ortalamasa ne pepe'de ne negredo'da ne de bi başkasında maçı çevirmek için gerekli hırs vardı.

    bir de orta konusunda; yaptığı şey her ne kadar görmek istediğimiz estetik oyunu zedelese de yaptığı şeyi çok iyi yapıyor. bir açık oyuncusunun daima orta düşünmesindense bir bek oyuncunun orta düşünmesi gayet kabul edilebilir. çünkü ideal olanı açık/kenar forvet oynayan adamın çizgiye hapsolmayıp gezgin olmasıdır. çizgi bek oyuncusunundur. quaresma'nın çizgiye hapsolup orta yapmasından daha normal, daha olağandır caner'in orta yapması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 17 Ağustos 2018; 1:24:7 >




  • Bursa, senelik 1,5 milyon euroya Doumbia transferini bitirmiş sanırım.

    Ligde bayağı gol bulur bu adam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 17 Ağustos 2018; 1:20:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız tolga ne güzel yedi golü değil mi ikinciyi demek defans bir hata yapsa direk golü yedin değişme yok.
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.