Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (2053. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20512052205320542055
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marutan

    Artık Brezilyalı dönemi kapandı diye düşünüyorum.

    Hee bu arada aklımdayken;

    Bu yönetim eski yönetimin aldığı hiç bir oyuncuyu tekrar geri almaz. Janssen, Nani bu oyuncular kalmak için elinden geleni yaptı. Nani video bile yayınladı ama fasa fiso.

    Taraftarın en çok istediği isim Kjaer, ama ben eminim ki, yukarıdaki tezim doğrultusunda tekrar takıma geri almazlar. Neden alsınlar ki zaten?
    Nani bizim sistemw uyacak bir oyuncu aslında pek takip etmiyorum ama gwlebilir gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H. Ali, şener ve alper için alabileceğimiz türk oyuncu önerileriniz var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu işte tek kazanan gomis olmuş

    gs den gecen sene imza parasını 3 yıllık diye peşin ilk yıl almış

    yıllıkta en büyük para kaldıran o olabilir ülke tarihinde..imza parası-prim-maç başı-maaş-bilet-ev-araba

    ama hiç değilse performans verdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    Şöyle bir gerçek var ki; bizim önümüzdeki yıl ve yıllarda satabileceğimiz yetenekler lazım

    eljifi 2 yıl içinde satalım ama o daha gitmeden şimdiden alternatifini de, onun gibi bi genci de tespit edip alalım
    yıllardır yapılması gereken bu

    aslında Hollanda Belçika 2.liglerinden bir takım satın alıp göz önünde yetiştirmek var bu oyuncuları bulup ama

    vizyon bu güne kadar bunu getirmedi..sadece arsa alma olayı düşünüldü

    sadece guiza-krasic bonservisi ile bu olay çok rahat yapılırdı
  • Brezilyalı işinden Shaktar anlıyor. Maliyeti düşük olsun da transfer tutmasın önemli değil , uzun vadeli hedefimiz bu olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marutan

    Galiba 4-3-3 sistemini uygulamaya başlayacak Cocu.

    Geçen yıl kaçan şampiyonluğun ligin ilk haftalarındaki puan kayıpları diye bir demeci var. Onun farkındaysa, yeni gelenleri bir an önce adapte etmeli takıma. Slimani ve Frey benzer yapıda oyunculara benziyor, soldado ise farklı yapısı ile rakip takıma göre uygulanabilir.

    Aatıf'ın kalması taraftarıyım. Zaten fazla bir maaşı yok, şu saatten sonra iyi bir yedek olarak kalır. Türkiye kupası falan derken yorucu ligde iyi bir alternatif olur. Valbuena da 2. yarı girip yorulan kanatları sağa sola yatırır diye ümit ediyorum. Geçen yıl ligin başlarında müthiş başlamıştı, nasıl olduysa Aykut değneği ile adam toparlayamadı hala.

    Şu aşamada her mevkiyi bırakıp, mutlaka sol ve sağ bek almamız gerekiyor. Sol bek anlatmaya gerek yok. Sağ bek olarak Şener yorulmayan yapıda ama yetersiz. Isla geçen yıl yaptığı pas hataları yüzünden gol-goller yedik hala dün gibi aklımda. Ortalama bir takım topçusu, kesinlikle ilk 11 olamaz. Şener'i yine de tercih ederim. Dirar ve Ozan için gidici diyorlar. Dirar kesinlikle doğru karar. Ne koşusu ne ortası kısaca bir kanat oyuncusu için çok vasat. Sivasspor, Kasımpaşa gibi takımlarda iş yapar ama Fenerbahçe için çok zor. 1 yıl oynamış bir adamdan bahsediyoruz, el insaf be kardeşim biraz iş gör.

    Yönetimin bu transferler ile sınırlı kalacağını zannetmiyorum. Kesinlikle transfer gelecek ama umarım sol ve sağ bek konusunda taraftar ile aynı düşünüyorlardır. Özellikle sol bek.
    "Aatıf'ın kalması taraftarıyım. Zaten fazla bir maaşı yok, şu saatten sonra iyi bir yedek olarak kalır. Türkiye kupası falan derken yorucu ligde iyi bir alternatif olur. Valbuena da 2. yarı girip yorulan kanatları sağa sola yatırır diye ümit ediyorum. Geçen yıl ligin başlarında müthiş başlamıştı, nasıl olduysa Aykut değneği ile adam toparlayamadı hala. "

    Allah razı olsun hocam ya. aatıf konusunda aynen benim gibi düşünen bir insan daha gördüm ya. Nasıl sevindim nasıl rahatladım bilemezsin. Gelen çöp diyor giden çöp diyor. üzülüyorum valla. Elimizdeki en gayretli ve uyumlu yedek oyuncu bence. taraftarın çoğu gerçek mevkisini bilmiyor.




  • juventusun şu 3. forması çok hoşuma gitti keşke bizimkide buna benzer olsaydı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thor10dor

    Hocam takım başarısızsa fatura Topal veya Josef'e mi keselim? Josef-Emre-Alex Şöyle bir orta saha sizce başarısız olabilir miydi?

    Josef üstüne düşen görevi gayette yerine getiriyordu.

    Bu adamdan 10 numaranın meziyetlerini göstermesini bekleyemezsin. Adam savaşçı orta saha. Rakibi karşılar, topa basar, rakip hücumlarına keser ve takımı atağa kaldırır. Josef bunların hepsini eksiksiz olmasa da başarıyla yerine getiriyordu.

    Göreceksiniz Josefin eksikliğinde orta saha direncimiz ne kadar düşecek. Umarım Appiah, Josef tarzı bir futbolcu bulabiliriz.

    Alıntıları Göster
    faturayı kime kesersin bilmem.. ben josef gibi bir adam 12 milyon euro ya iyi satıldı onu bilirim.. düşünceler görecelidir onun için birşeyler kanıtlamaya gerek yok.. benim fikrim o şekilde..senin fikrinede saygı duyuyorum renktaş.. velhasılkelam




  • arabistanda transfer kapandı mı?
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Kapandı.
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Kapandı.



    Kapanmadan Dirar’ı da itelesek iyiydi. Touluse olayı yalanmış. Dirar’ı zor satarız normal şartlar altında alan olur ama hiçbir Avrupa kulübü 3M maaşlı böyle bir oyuncuya yanaşmaz oyuncu da düşük maaşa zor gider. Büyük ihtimal bizde kaldı.



    Eğer Comolli gönderirse alnından öpmek gerek. Kameni de aynı şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illfeel

    Kapandı.



    Kapanmadan Dirar’ı da itelesek iyiydi. Touluse olayı yalanmış. Dirar’ı zor satarız normal şartlar altında alan olur ama hiçbir Avrupa kulübü 3M maaşlı böyle bir oyuncuya yanaşmaz oyuncu da düşük maaşa zor gider. Büyük ihtimal bizde kaldı.



    Eğer Comolli gönderirse alnından öpmek gerek. Kameni de aynı şekilde.
    dirar+kameni+ismail+atıf bunları bari 1-2 süper lig takımlarına itelesek.
  • Bu haber siteside Diego Reyes'in bu gece anlaşmayı tamamlamak için Türkiye'ye uçacağını yazmış.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    hocam herkesin gözü brezilyalılarda zaten mesela paquetayı muhtemelen 16 yaşından beri takip eden avrupalı kulüpler vardır.

    Ortasahada hem koşan hem teknik brezilyalı 30m den başlıyo..


    sadece teknik, koşmayan, temposuz oynayan, oyun zekası çok gelişmeyen ortasaha oyuncuları
    ya brezilyada kalıyo yıllarca talibini bekliyo, ya avrupada 3. sınıf takımlara gidip bi şansını deniyo

    Alıntıları Göster
    Hocam ben zaten Brezilyalı dönemi kapandı derken, Souza, Guilano gibi oyuncuların döneminin kapandığını düşünüyorum. Çünkü biraz ya tutarsa mantığı. Onun dışında genç yetenekler için tabii ki diyecek lafım yok. O tür adayların da yavaş yavaş takıma katılacağı düşüncesindeyim. Ama önce sistemi oturtmak gerekiyor, genç yetenekler avrupada iyi harmanlanıyor. Bu kaliteye ulaşmak gerek.

    Nani ile ilgili bir arkadaş bana alıntı yapmış. Şöyle ki, Nani bizden ses gelmeyince başka bir kulübe imza attı. Şu an dönmesi gibi bir durum söz konusu değil.

    Aatıf konusunda bir arkadaşı çok sevindirmişim valla mutlu oldum Ama ilk 11 değil, güzel bir alternatif olur. Bu konuda hem fikiriz.

    Bu arada, 2 yıldır ister istemez takibimizde olan Visca gelse ne güzel olur. Yabancı almaya gerek yok, hızlı, teknik Dirar'ın 5 gömlek üstünü. Üstelik en büyük artısı ligi tanıyor. Ayew şimdilik bekleneni veremedi gibi ama şu da gerçek ki, alternatif olarak Visca alınmaz. Bekleneni veremedi derken, tabii ki daha 2 maça çıktı, ilk maçtan sonra performansı ile ilgili öz eleştirisi bile var ama bakalım neler yapacak göreceğiz.

    Eklemeden geçmeyeyim; Cocu gerçekten gençlere önem veriyor. Valbuena, Ayew ya da kim olursa olsun, her an kesip yerine genç bir ismi oynatabilir. Kimsenin yeri garanti olmadığından, daha agresif oyuncular izleyebiliriz. Gerçekten tam bir FM mantığı gibi oynuyor şu an takım. Slimani geldi, hemen sonra maça çıktı. Ayew geldi yine aynı şekilde maça çıktı. Bakalım hayırlısı diyelim artık.




  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Aaatıf ve İsmail'i Konyaspor istiyor diye biliyorum. Ama Aaatıf gitmek istemiyor. İsmail'i de elimizde Hasan Ali'den başka sol bek olmadığı için şu an göndermiyoruz sanırım. Birde Akhisarsporlu Ömer Bayram ile ilgilendiğimiz haberleri dolanıyordu medyada. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış. Nasıl oyuncudur bilmiyorum doğrusu. Oyuncuyu bilen arkadaşlar varsa yorumlarsa sevinirim.

    Kadromuzda şu an 12 yabancı oyuncu mevcut. Diego Reyes'de gelirse 1 hakkımız kalacak. Öncelikli olarak Kameni ve Dirar'ı elden çıkarmalıyız. Sonrada duruma göre Aaatıf,İsmail ve Valbuena'da bu listeye eklenebilir. Diego Reyes geldi varsayıyorum. Transfer yapılması gereken bölgeler kale,sol bek ve 8 numara. Aaatıf ve Valbuena'dan biride giderse bir tanede kanat forvet almak gerekebilir. Transfer döneminin kapanmasına 8 gün kaldı. Bakalım neler olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Ağustos 2018; 3:7:22 >
  • Diego Reyes çok balon bi stoper gibi geliyo bana ama dur bakalım hayırlısı
  • Diego Reyes'i gerçekten izlemiş, bilen birisi var mı?Porto böyle bir adamı almışsa bir şeyler keşfetmiş olmalı sonra sakatlık vs. durumundan dolayı serbest bırakmış deniyor.Bu adam Skrtel'in yanında hızlı,ayağı nispeten iyi,sorumluluk alan bir adam mı?Yoksa tek hamleli,caydırıcı bir stoper mi hiç bir bilgim yok açıkçası.
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    2009-2010 arma formamız var aslında buna benzer, hatta elimde var, çubukludan sonra en iyisi bu arma forma bana göre

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Syntax 1907

    Beşiktaşın en iyi adamı babel gelecekmiş gelecekse. Güzel dilek gerçekten. Neyse 15 yaşında çocukla futbol tartışıyoruz. Sen yok mu bir iddaa ya daha gir. Futboldan anladığınız o kadar işte.
    Babelin gelmeyecegini biz de biliyoruz herhalde, vs Talisca, onlar sadece ornek.

    Souza anca Arabistana, Cine gider yazmisim zamaninda zaten.Bu forumda ciddi anlamda okudugunu anlama sorunu var, okuduklarinizi tane tane, iyi okuyun, oyle yazin, bos bos yazmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Ağustos 2018; 3:45:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    Takım çöp dolu gönder gönder bitmiyor yeminlen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20512052205320542055
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.