Şimdi Ara

PSN farklı hesapta dlc almak????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese, psn le ilgili bir sorum olacaktı.

    Dh ps kardeşlikle bir oyun aldım pri olarak TR hesabı. Eğer bu oyunun almak istediğim bir DLC si çıkarsa ve standalone dlc deilse yani çalışmak için ana oyuna ihtiyaç duyan bir dlc ise , bu dlc yi kendi normalde kullandiğım psn hesabımla satın alıp kullanabilir miyim?

    Kafama takılan nokta ana oyun X hesabinda ama dlc Y hesabıyla almak istiyorum hesaplarin ikiside pri. Y hesabiyla alirken psn bana sen ana oyunu satin almamissin bunu tek başina alamazsin falan der mi?

    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar bekliyorum yardimizi malum oyun GOW oyunu bitirdim inanilmaz sevdim yan gorevleri falanda yaptım full o açılmayan 3 diyar kafama takildi olurda dlc olarak gelirse o içerik almak istiyorum eğer oluyorsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gowda büyük ihtimalle dlc gelmeyecek, o diğer diyarlara gidiş de sonraki oyunların senaryolarında olacaktır diye tahmin ediyorum.
    Fakat genel olarak dlc ile ilgili sorunu cevaplayacak olursam;
    Pri olarak aldığın hesabın bölgesi ile oyunu oynadığın ana hesabının bölgesi aynı ise ana hesabına oyunun dlcsini aldığında oynarsın, ha ben dlcyi pri olarak başka hesaptan almak istiyorum dersen o da bölge tutuyorsa genelde yapılabiliyor fakat bazı istisnai oyunlar da yok değil. Örneğin Ubisoft’un Rainbow Six, Crew, For Honor oyunları, Street Fighter 5 gibi oyunlarda dlc içeriği sadece sec hesap kullanabiliyor fakat olur da Gow’a dlc gelirse aynı bölgeden alınma farklı pri hesap ile oynanır diye tahmin ediyorum, diğer bir exclusive oyun olan Horizon: Zero Dawn’ın Frozen Wilds dlcsini ben bu şekilde ana oyun ve dlc ayrı pri hesaplardayken oynamıştım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.