Şimdi Ara

sıfır garantili aldığım araç bir çok yerinden boya attı firma kabul etmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
16.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl önce sıfır aldığım Ford Fiesta aracımın 3 yıl boya garantisi bulunmaktadır. Şu an tavan, sağ kapı, kaput 16 yerinde boya atması oldu gün ve günde artmaktadır. Aracı garanti kapsamında servise götürdüm, servis boyaların kuruduğu ve attığının fotoğraflarını çekip Otosan'a gönderdiler ben araç değişim talep ettim. 444 3 673 no'lu Otosan tarafından arandım, araçtaki boya atmalarının dış etkenlerden kaynaklı olduğunu söylediler bu yüzden aracı garanti kapsamına sokamayacaklarını ve araç değişimi mi kabul etmediler. Bende tekrardan sordum geçen hafta 13 yerdi şu an nasıl 16 yerde atma oldu? kimsenin arabasında boya atma olmazken neden bu araçta oluyor? Cevaplarını yazılı olarak istedim iç yazışma olduğunu gönderemeyeceklerini söylediler. Aracın fabrikasyon hatası olarak boyandığı belli videoyuyu youtubea yükledim izlerseniz aracın ne hale geldiğini görecekseniz nekadar çok kişi izlerse okadar kişinin haberi olur video linki
    https://youtu.be/y8OonbsPcGY







  • arkadaşlar aracı az önce özel başka bir expere gösterdim. aracı detaylıca inceledi ve aracın her yerinde bu boya soyulmaları başlamış ve farklı farklı yerlerde ilk başlangıcı toplu iğneden biraz büyük bir şekilde başlıyor yavaş yavaş büyüyor ve dediğine göre aracın her yerinin boyası soyulacakmış çünkü astar boyayı tutmamış , fabrikada üretim esnasında ya astar hatalı dedi yada boya atılırken arac komple çevresel bir etki oluşmuş dedi kesinlikle ve kesinlikle imalat hatası dedi hakkını sonuna kadar ara dedi. asit hidrolik kuş pisliği felan değil dedi çünkü onlar bu şekilde olmaz dedi .
    destekleriniz teşekkür ederim
  • nadir olan bir durum fakat bu durum daha önce başına gelen arkadaşlardan destek bekliyorum
  • Oha küçük birşey sanmıştım videoyu açmadan gene ufacık incik boncuğa mı takılıyorlar diye düşünüyordum. THH ye başvurmak daha mantıklı alacağınız yazı ile onlar uraşssın .
  • yani hocam bildiğin gibi değil derdimi kimseye anlatamıyorum. otosan bildiğin sahiplenmek istemiyor aracı, tek çare video çekip attım youtubea
  • Geçmiş olsun. çok can sıkıcı bir durum. mutlaka bir avukatla anlaşıp dava açın forda. hakkınızı arayın.
  • sağolun hocam davada 2 3 yıl sürer diyorlar ama mecbur başka çare kalmadı cengaver bir avukat bulmak lazım. herşey arabayı satana kadar
  • Vizyon sahibi bir firma böyle münferit olayı derhal çözmesi lazım aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava açın varsın 2-3 yıl sürsün araç zaten sizde kullanırsınız dava boyunca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam işin garibi otosan yazılı bir cevapta veremiyor bana dünya çapında bir firma kurumsal olması lazımken bu olay yurtdışında olsa firma prestij meselesi yapardı bizde dalavereler..
  • Hocam ben cam silecek suyunuzdan şüphelendim açıkcası.Bir kere daha böyle bir olayla karşılaşmıştım ve cam silecek suyu boyayı bu hale getirmişti.Eğer dediğim sebepten değilse umarım hakkınızı alırsınız,size tavsiyem kaymakamlığa gidip hakem heyetinden fikir almanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 3 yil boya garantisini, 1993 model tempramizda gormustum.



    Firmanin verdigi garanti suresinden belli boyanin kalitesiz oldugu.



    Gecmis olsun.



    Uzun surer ama kazanirsiniz



    Hayirli gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler arkadaşlar cana değil mala gelsin ama yinede can sıkıcı insani affederseniz salak yerine koyup üste çıkmaya çalışmaları ben bu videoyuyu nasıl daha çok yayarım bir fikri olan varmıdır acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pendik05

    çok teşekkürler arkadaşlar cana değil mala gelsin ama yinede can sıkıcı insani affederseniz salak yerine koyup üste çıkmaya çalışmaları ben bu videoyuyu nasıl daha çok yayarım bir fikri olan varmıdır acaba
    Oncelikle gecmis olsun. Eksisozluk, facebook veya baska sitelerdeki otomobil sayfalarina, otomobil forumlarina gerekli aciklamalar ile birlikte yukleyin videonuzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle araç değişimi şansınız yok bu çok net. aracın boyası hiç 2senelik bir araç gibi durmuyor devamlı fırçayla yıkanmış belki çok yakından basınçlı su tutuluyor ya da güneşte yatıyor. tavandaki hareler içler acısı.

    ha bunlara rağmen garantiyr girip boyanmalıydı

    geçmiş olsun

    tüketici halem heyetine değil tüketici mahkemesine başvuracaksınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonuza yorum yazdım hocam. Böyle rezillik olmaz. Ford Genel Merkez'den birşey beklemeyin. İhtar + dava sürecini başlatın. Şimdiden Allah kolaylıklar versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Mayıs 2018; 10:40:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayyy Tekirdağ 'lı laaa buu.. :) Bizdensin.. Hakkını ara az buz değil dökülmeler..
  • Muhtemelen kuş pisliğinden atmış olabilir boyalar, bariz işçilik ya da malzeme hatası var. Tüketici mahkemesine gidin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VipLife

    Muhtemelen kuş pisliğinden atmış olabilir boyalar, bariz işçilik ya da malzeme hatası var. Tüketici mahkemesine gidin..
    Bende ayni seyi dusundum acikcasi cunku ayni bolgelerde ; genelde araclar evin altinda ayni yerlere park ediliyorsa kuslarin cok gezdigi bir yer ise ve arabada cila gibi bir koruma yoksa bu sekilde boya atmalari olabilir ama kaldi ki bu aracin hic yikanmiyor olmasi lazim bunun gerceklesmesi icin. Cok enteresan bir durum. Hic karsilasmadim daha once.
  • Daha önce ford aracım vardı.

    Servis anlayışları ve tüketici korumaları sıfır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası türkiye aldıktan sonra işin biter
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.