Şimdi Ara

Avansas! Aman diyorum! Aman!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdilerde bu firmanın çok reklamı görünüyor. Şimdiye kadar donanımhaber camiasının verdiği bilgiler çok işime yaradı. Ben de donanımhabercileri uyarmak için bir paylaşımda bulunmak istedim. İzmirdeki restoranımız için, yaklaşık bir ay önce bir mikro dalga fırın ihtiyacımız oldu. fFiyat araştırması yaptım o tarihte 249 tlye samsung fırının Avansas'ta satıldığını gördüm. Acil ihtiyacımız olduğu için arayıp stoklarında olup olmadığını sordum. Bana stoklarında olduğunu saat 5e kadar sipariş verdiğim takdirde kargi yapılacağı söylendi. Olayın ardından geçen 3 güne rağmen kargo yapılmadı. n11 den sipariş yaptık ve ürün elimize ertesi gün ulaştı. (istanbuldan izmire 1 günde kargo yapıldı) Avansası arayıp kargoyu iptal etmelerini söylememe rağmen kargo yaptılar. Ama kargo fırını getirmedi hernedense kargo kendi kendine geri gitti. O tarihten sonra avansası defalarca aradım ve para iadesi yapılmasını istedim. Yaklaşık bir buçuk ay önce yaptığım siparişin iadesini hala yapnadılar. Şikayetvar.com'a yazdım bir Allahın kulu aramadı. Belki on defa aradım geri dönüş yapılacağı söylendi kimse geri dönmedi. İade birimini arıyorsunuz bağlanmıyor. Aman diyorum. Aman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Avansas iyiydi ancak bu gibi yorumların artması da üzücü.fiyatlar güzel ürünlerde fena değil.ucuz uygun fiyatlı.inşallah bu gidişi düzeltirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemini -- 16 Mayıs 2018; 14:58:50 >
  • Bankanızla görüşüp harcama itirazı (chargeback) yapın.
  • bu firma isterse bedava ürün dağıtsın, ben asla almam. müşteri hizmetleri ayrı hava, dağıtım personeli ayrı bir hava. kimsenin bir birinden haberi yok.çok lakayt bir firma.
  • sihirli cümleyi iletecekseniz, "thh'ye veririm"
    o zaman çatır çutur ödemek zorundalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.