Şimdi Ara

RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
3
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)

    Tür:FPS
    Yapımcı:Avalanche Studios ve Id Software
    Dağıtımcı:Bethesda Softworks
    Platform:PC,Xbox One,PS4
    Çıkış tarihi:2019
    Web:TIKLA
    Engine:Id Tech 6
    Kapak Tarasırımı:TIKLA
    Fiyat:60$

    2011 yılında çıkan post-apocalyptic open world FPS oyunu Rage’in yeni oyunu Rage 2 resmi olarak tanıtıldı. Toplum, hukuk ve düzenden yoksun bir distopya dünyasında geçecek Rage 2 her yere gidebileceğiniz, her şeye ateş edebileceğiniz ve her şeyi patlatabileceğiniz gerçek açık dünya first person shooter deneyimini bir araya getiriyor. Detaylar E3 2018 de Bethesa konferansında...

     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 15 Mayıs 2018; 19:48:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Oyunu ilk çıktığı vakit oynayıp bitirmiştim, bir daha da açmadım ve pek bir şey hatırlamıyorum. Hafızayı tazelemek adına hikayesine bakındım tekrardan, bu vesile ile ilk oyunu oynamamış kişiler için de özetlemek istedim.

    Oyun, "99942 Apophis" adında gerçekte de var olan ve 2029 yılında Dünya'nın çok yakınından, 2036 yılında ise çok daha yakından geçecek hatta 250.000'de 1 ihtimalle de çarpma olasılığı olan gök taşının 2029'da çarptığını varsaydığı alternatif bir hikaye anlatıyor. Bilim adamları gök taşının çarptıktan sonra insanoğlunun hayatını devam ettirebilmesi için Eden Projesini başlatıyor. Bu projede çok sayıda Ark (Nuh'un gemisi) mevcut ve belli başlı insanları bu gemilere koyarak uzun bir uykuya daldırmayı planlıyorlar. Bu sayede küçük de olsa bir nesli hayatta tutup geleceğin tekrar inşa edilebileceğine inanıyorlar. Ark'lar yer altına gömülerek gök taşının yaratacağı darbeden korunacaktır. Aradan 106 yıl geçer, ana karakter Nicholas Raine'nin içinde bulunduğu Ark'da bazı arızalar yaşanmış ve bu yüzden uyanmıştır. İçerideki diğer insanlar ise ölmüştür. Nicholas bir süre sonra Wellspring adında bir kasabaya gelir, buradakilere yardım etmeye başlar aynı zamanda da içinde bulunduğu dünya hakkında bilgiler öğrenir. Yeni dünyayı Authority adında despot bir grup kontrol ediyordur. Zırhlı askerlere ve güçlü silahlara sahip bu grubun başında da General Martin Cross adında biri vardır. General aslında Eden Projesinin başındaki insanlardan biridir, kendisi uyandıktan sonra bir grup diğer asker ile Super Ark denilen gemiyi ele geçirip, projeyi sabote etmiştir ve diğer Ark'ların sonsuza dek yer altında kalmasını sağlamıştır. Sadece sistemlerinde arızalar meydana geldiği için yüzeye çıkış yapan Ark'ları engelleyemez ama o tip durumda da hayatta kalmayı başaran insanları yakalamaya çalışmaktadır. General her şeye rağmen yeni dünyanın korkulan efendisi haline gelmiştir. Nicholas gibi Ark'dan kurtulmuş bir diğer kişi Albay John Marshall, General Cross'un durdurmak istemektedir, bunun için de derme çatma bir plan yapmıştır. Eğer yer altındaki Ark'ları aktifleştirip yüzeye çıkabilirlerse oradaki insanlardan bir ordu kurarak bu zulme son verilebileceğini umut eder. Ancak bu planı hayata geçirmek o kadar da kolay değildir zira Ark'ları tekrar aktifleştirmek için Capital Prime denilen bölgeye gitmek gerekmektedir, Capital Prime'da Authority'nin merkezidir. Nicholos tüm zorluklara rağmen Capital Prime'dan uyduya iletiyi gönderir ve yer altındaki tüm Ark'lar bir bir yüzeye çıkmaya başlar.

    Rage 2, bu noktanın 30 yıl sonrasında başlıyor. Ark'ların açılması ile birlikte ortaya çıkan Ark'dan hayatta kalanlar (Ark Survivors ya da Arkists) yeni düzenin bir parçası olmuştur. Dünyayı geliştirmeye, iyileştirmeye başlarlar. Çorak bir gezegenden eskisi gibi ormanların, denizlerin olduğu bir gezegene dönüşmüştür. Fakat eski düzeni devam ettirmek isteyen Authority hala varlığını sürdürmektedir ve kendi kurallarına uymayanları ortadan kaldırmaktadır. Oyunda Walker adında çorak topraklarda doğmuş, anne ve babası öldürüldüğü için teyzesi tarafından büyütülen yetim bir karakteri kontrol ediyoruz. Kendisi Ranger of Vinelands adındaki birliğin son üyesi yani bilinen son Ranger. Bu birlik ilk oyunda da var olan Nanotrite teknolojisini çeşitli silah ve yeteneklerde kullanabiliyor. (Tabii ilk oyunda daha sınırlıydı, ikinci oyunda yetenekler epey bir çoşmuş.)

    Ek olarak, ilk oyundan bazı mekan ve karakterler ikinci oyunda da mevcut.

    -Wellspring bölgesi yine olacak ve ilk oyunda bir tamirci olan Loosum Hagar şimdi oranın başkanı.
    -Yaşlı Antonin Kvasir yine bilgi kaynağı görevini üstleniyor.
    -İlk oyundaki ana karakterimiz Nicholas Raine'nin Wellspring'ee heykeli dikildi.
    -General Cross hala Authoriy'nin lideri.
    Oyunu 4-5 saat deneyimledim mad Max in daha dolusu gibi geldi optimizasyon sorunu yok yağ gibi akıyor oynanış çok rahat ve eğlenceli artistlik patinajlar güzel oluyor öldürürken felan.. Benim gibi kolsuz bile zevk alıyor düşünün

    Araba kullanımı mad Max oyunun makyajlı hâli gibi yani iyi
    Atmosfer ve tekinsizlik gerçekten hissettiriyor
    Yüklemeler çok çok hızlı heleki son oyunlardan sonra
    Ortam çeşitliliği tatmin edici ve kapalı ortamlar geriyor.
    Karakter çok hızlı ve tepkileri çok hassas olması gerektiği gibi bana göre

    İyi oyunlar..
    Aslında diğer açık dünya oyunlarından farklı bir şey sunmuyor, onlar ne kadar sıkıcıysa teknik olarak bu da o kadar sıkıcı. Fakat arada minik bir sunum farkı var, Days Gone olsun RDR2 olsun başta ne yapıldıysa sonlarda da aynı şeyler yapıldı ama bazı içerik ve mekanlar kademe kademe sunuldu o oyunlarda, böylece kısmi olarak tazeliğini sürdürmeye devam etti. Rage 2'de ise oyuna girdiğiniz andan itibaren tüm harita ve içerik açık büfe şeklinde oyuncuya sunuluyor, iki saatin ardından ne yapacağınızı tamamen öğreniyorsunuz bu da ister istemez motivasyonu düşürüyor.
    Oynanış ve çatışma mekaniğinin türünün en iyilerinden olduğu söylenmiş genel olarak, silahların ve yeteneklerin yaratılan dünya ile olan fiziksel etkileşimi muhteşemmiş, bilhassa yetenekleri kullanmanın çok keyifli olduğu belirtilmiş. Doom ve FarCry kırması bir oyun olarak nitelendirilebilir deniyor. Fakat ana hikaye kısaymış, ilk oyunun süresi 10 saatti bundan daha kısa değildir diye düşünüyorum, yalnız büyük bir haritaya sahip olmasına rağmen hikaye tüm haritayı kapsamıyormuş, hali ile karakteri geliştirmek için yan görevler yapılması gerekiyormuş.
    Oyun gömüldüğü kadar kötü değil. Old School fps sevenler zevkle oynayacaktır. Post apokaliptik atmosferde geçen oyunları her zaman sevmişimdir. Ayrıca açık dünya olup da yan görevleri iyi olan oyunlar bir elin parmaklarını geçmez. Vuruş hissi, akıcılık, kaos ve yetenekler oyunun önemli yanlarını oluşturuyor.
  • atmosfer mad max, gameplay doom u andırdı bana güzel olucak gibi geliyor
  • Olmamıs
  • Rage çıktığı zaman o nesılın o grafikleri nasıl 60 FPS de oynattığını bi türlü anlayamamıştım... Sahi o oyun nasıl 60 FPS çıktı arkadaş hala düşünürüm
  • KaanTam35 kullanıcısına yanıt
    İd tech grafik motorunun marifeti olsa gerek:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • efsane oyun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox da ilk dl dvd oyundu sanirim. O zamana gore efsane grafikleri vardi muhtemelen bu nesilde cosacaklardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ID'den babam çıksa yerim tayfasındanım. adamlara te 90 lı yıllardan sempatim var. kredileri bende çok yüksek vr bu yüksek krediyi ara ara kırpa kırpa azalttılar. Bakalım rage 2 deki bethesda dokunuşu ne kadar fayda sağlayacak. Ben ümitliyim aslında. ilk rage inanılmaz bir potansiyelin çöpe atılışıydı. bu kesinlikle öyle görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videosu yayınlandı.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dingin ve ağır fps'ler daha çok hoşuma gidiyor. Atmosfere daha rahat kapılıyorsun, oyuna odaklanmak daha kolay oluyor. Son Doom ve bu oyun bir önceki oyunlarını arattı şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni game play video


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rage 2 - The Game Awards Teaser Trailer 2018



  • Çıkış tarihi açıklanmış 14 Mayıs 2019

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik olarak ilkine göre farklı bir yapıya bürünmüş olsa da hikayesi ilk oyunun devamı, oynamamış olanlar hazır vakit varken oynasın derim. Wasteland türünün en iyi örneklerinden biridir.
  • işin mutfagında avalanche studios da var.ellerine yüzlerine bulaştırmasalar bari
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Bence bu oyuna odaklandıkları için Just Cause 4'ü baştan savma yaptılar biraz. Yoksa open world oyunlardaki başarıları ortada adamların. Mad Max oldukça kaliteli bir oyundu apokaliptik temayı iyi işleyebiliyor Avalanche.
  • Exploring Rage 2's Wasteland of Opportunity (Hands-On)



  • Oyunda multiplayer veya co-op olmayacakmış bu bile para verip oynamak için bir sebep benim için
  • Oyuna microtransaction eklemek için çalışma yapıyorlarmış. Herhalde açılmasını beklemeden almak isteyenler için tüm silah, yetenek vs. her şeyi satışa sunacaklar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.