Şimdi Ara

Garantisi bitmiş tv yi paralı tamir ettirdik ama hala aynı sorun oluyor yasal olarak haklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 2013 yılında lg 47la640s model tv aldık mart sonuna doğru ses var görüntü yok sorunuyla karşılaştık. lg yi aradım bize en yakın servisi yönlendirdi tv nin garantisi bittiği için ücretli tamir olacağını söylediler. kabul ettik. servis geldi tv nin ledlerinde arıza olduğunu bunun 600 tl fiyatının olduğunu söylediler. 6 ayda garantili vereceklerini söylediler.bizde kabul ettik. tv yi 1 ay sonra getirdiler ilk başta sorun yoktu ama 3 gün sonra aynı sorunu tekrar vermeye başladı ama tv kapanıp saatlerce dinlenince yapmıyordu bu sorunu ama bi kaç gün sonra aynı sorunları tekrar yapmaya başladı böyle bi kısır döngüde gidiyor. onarımı yapan lg nin taşeron servisi bu servisteki elemanları aradık iyice gitsin abi öyle çağırın bizi diyor. şimdi bizim bu durumda ne gibi haklarımız var ürünün faturasınıda garantisi bittiği için atmıştık. sadece servis formu var ama lg sisteminde satın alma tarihimiz vs herşey var, aldığımız teknosa mağazasıda kapandı. biraz uzun oldu ama yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

    Ekleme: servis bide bize 90 tl ye akım korumalı priz sattı. ben lg nin kendi orjinal ürünü sanıyordum ama gelen priz çin malı bi priz piyasada 40-50 tl değerinde. ben çalışıyordum evde yoktum evdekilerde anlamadığı için kabul etmiş.







  • of kim okucak o kadar yazıyı yaw
  • SATANIST kullanıcısına yanıt
    bide beni düşün bunları yazdım şuanda başım ağrıyor
  • iyice gitsin = 6 ay bitsin
  • 6 ay garantisi var demişsiniz ne hakkınız olduğunu biliyorsunuz işte gidip tamir ettireceksiniz 1 tl dahi vermeden iyice gitsin falan yok bi an önce yapılsın.

    Eğer yamuk yapmaya kalkarlarsa tüketici haklarına gideceğini söyle yinede yapmazlarda git 0 tv bile alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.