Şimdi Ara

Monster Hunter Filminin Başrolünde Milla Jovovich Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       2016 yılında duyurulan live-action Monster Hunter filmi ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.
     
       Variety'nin haberine göre, filmin başrol oyuncusu Milla Jovovich olacak. Filmin hem yönetmeni hem de yazarı ise Paul W.S. Anderson olacak. Milla Jovovich ve Paul W.S. Anderson daha öncesinde live-action Resident Evil filmlerinde de beraber çalışmıştı.
     
       Filmin çekimlerine eylül ayında Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da başlanacak. Prodüksiyon şirketi Constantin Film tarafından yapımının üstleneceği Monster Hunter filminin bütçesi 60 milyon dolar civarında.

       Vizyona gireceği tarih ve Milla Jovovich dışındaki diğer oyuncular henüz belli değil.
     
       Aksiyon rol yapma oyunu serisi Monster Hunter'ın en yeni oyunu Monster Hunter: World 26 Ocak'ta PlayStation 4 ile Xbox One için çıkış yaptı ve Capcom tarafından duyurulduğu üzere, 7.9 milyon adet ile şirket tarihinin en çok satan oyunu olmayı başardı. 








  • Paul W.S. Anderson, Milla'nın kocası oluyor.
  • Paul W.S. Anderson, Milla'nın kocası oluyor aynı zamanda... Adam normal olarak eşini her yönetmenliğini yaptığı filmde de oynatıyor. Ayrıca kendisi ve eşi de video oyunlarının filmleri konusunda, bu dünyanın kanseri gibidirler. Bütün RE filmlerini sırf bu kadını oynatacağım diye rezil ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 14 Mayıs 2018; 10:3:11 >
  • Capcom da niye gidip illa bu herife verir anlamıyorum arkadaş :D Gerçi Monster Hunter ın ne konusu varda işleyeceksin o da ayrı bir konu :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Paul W.S. Anderson, Milla'nın kocası oluyor aynı zamanda... Adam normal olarak eşini her yönetmenliğini yaptığı filmde de oynatıyor. Ayrıca kendisi ve eşi de video oyunlarının filmleri konusunda, bu dünyanın kanseri gibidirler. Bütün RE filmlerini sırf bu kadını oynatacağım diye rezil ettiler.


    O filmlerin tek iyi noktası Alice karakteri ve canlandıran Milla yalnız.Kadın harika bir oyuncu.Ayrıca yeni Hellboy filminde baş rollerden birini oynayacak.Ayrıca hangi oyun filmi güzel olmuş ki?Milla bu dünyanın kanseri değil fakat eşi kanseri.
  • Paul W.S. Anderson emin olun %100 rezil bir film geliyor.adım gibi eminim.
    bu adamın filmleri 5 para etmez.film çıkarsa görürsünüz nasıl bir rezalet çıkacak ortaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.