Şimdi Ara

Blockchain derecelendirme sistemi kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Cuma günü, Çin Elektronik Bilgi Endüstrisi Gelişimi (CCID) tarafından verilen bir seminerde açıklanan girişimin, Blockchain dünyasında Moody’s veya Standard & Poor gibi bir işlev göreceği ve bağımsız bir derecelendirme sistemi olacağı belirtildi.
     
    Global Public Chain Assesment Index” adıyla anılan sistem, ilk olarak 28 büyük Blockchain çalışmasına odaklanacak ve bunların teknolojik potansiyellerine ve kullanılabilirliklerine bakacak.
    1995 yılında kurulan CCID, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı için bilimsel araştırma enstitüsü olarak çalışan ve farklı farklı sektörler için yazılım testleri yapmaktan ve teknoloji araştırmalarından sorumlu olan bir devlet kurumu.
     
     
     
    Ağustos 2017’de CCID, Çin‘in Qingdao şehrinde Blockchain araştırmaları yapması için bir grup oluşturdu. Bu grup, geleceğe dönük Blockchain değerlendirme çalışmalarını yürütecek. Yetkililerce, çalışmaların ilk bölümü ile ilgili ayrıntılı bir rapor da yakın bir zamanda açıklanacak.
     
    Gelişmenin, ulusal Blockchain düzenleme çalışmalarına hız verildiği zamanda meydana gelmesi, Çin’deki 26 bakanlık kabinesi arasından özellikle Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı için önemli bir hareket.
     
    MIIT, bu yılın mart ayında, Çin’deki Blockchain gelişimini için araştırmalar yapması amacıyla bir komite kurmayı planlıyordu. Bakanlık, daha sonra bu girişimin önceliğini arttırıp bunun, 2018’deki en büyük amaçlarından birisi olduğunu belirtmişti.
     







  • Çin başta dijital para birimlerine karşı çıkıp,sonrasında bu tür atılımlarla bu işin öncüsü olma sinyalleri vermesi şaşırtıcı.
  • Blockchain teknolojisi ile Kripto paraları aynı Mantık ve kefe de değerlendirmek bence daha da şaşırtıcı.

  • Hybride araçlar yakıt ekonomisinde dizelden daha iyi durumdalar. Aynı zamanda batarya fiyatları sürekli olarak düşüyor. Dolayısıyla hybride fiyatları dizel ile eşitlenecek. Böyle bir durumda dizele gerek kalmıyor. Elektrik motorunun tork değeri dizelden daha iyi. Dizelin tek artısı daha gürültülü ve sarsıntılı çalışması ve daha yüksek bakım masrafları. Onlarda artı sayılır ise.

  • İçinde 500 XT (şu an 500*0,06=30 dolar) olan WCX.ico hesaplarından isteyen varsa bana özelden mesaj atabilir. Sadece aktivasyon yapacaksınız ve 500 XT sizin olacak.
  • 2000 model ve öncesi benzinli araçlarla 2010 sonrası yeni nesil dizel araçların emisyon değerleri kıyaslandığında hangisi daha zararlı acaba.bi dizel düşmanlığıdır gidiyo ne olduysa

  • Haydi şu tarihte yasaklayalim demeyle yasak olmaz zaten böyle birşey adaletli de olmaz. Üreticiler dizel imalatını durduracak olması gereken de bu zamanla fosil yakıt yakanların hepsi bitecek ve elektrige geçilecek. Bu bir süreç neticede. Yasakla olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gksl2424 -- 21 Ağustos 2018; 16:52:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.