Şimdi Ara

Netflix mi xiaomi Android tv box 5.1 ses.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
19.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Donanım 3D desteklemiyorki …

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elime Logitech z5500 var. TV'nin optik çıkışı var ama 5.1 değil. 5.1 ses almak için hangi TV boxu önerirsiniz. Doğrudan digital çıkışı olup ses sistemine bağlanabilen bişey olmali

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bende de 5500 var toslink ile 5+1 ses alamıyorum bir şey açtığımda acayip şekilde cızırtılı ses geliyor

  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Sizinle ayni konumdayım, bir çözüm bulabildiniz mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kubilay06 K kullanıcısına yanıt
    Mi box olan arkadaşta yapmış olduğum denemelerde dd+ sıkıntılıydi. Bu sebepten geçiş yapmadım açıkçası. Halen PS4 wd digital mkv player ikilisi ile devam ediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, tv box yok ancak Samsung AU7100 serisi tv aldım, samsung ht-e6750w ses sistemine sahibim. HDMI ARC üzerinden bağlı.Netflix 5.1 logosu çıkıyor ama ses ayarları otomatikte ve 5.1 vermiyor. Bilgisayar üzerinden ses sistemi hdmi ile bağlı ve bilgisayardan 5.1 ses veriyor netflix uygulaması. Bu durumda TV ile Ses sistemi uyumsuz mu diyebiliriz?

  • uygaragyu U kullanıcısına yanıt
    Hocam günlerdir uğraşıyorum bu ses konusuna takıntılıyım sayende çözüldü sorun. Bilgini paylaştığın için ne kadar teşekkür etsem azdır :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stoll S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bende sunny prime tv 4K cihaz var. Dolbly audio uu destekliyor. Tv de destekliyor. Cihazı hdmi üzerinden tv ye bağlıyorum, optik kablo ile de ses sistemine (z906) bağlıyorum ama 5.1 ses alamıyorum. Aynı uygulamayı tv nin kendisinden açınca otomatik olarak 5.1 oluyor. Tek sorun acaba tv nin hdmi girişleri sadece stereo sesi mi destekliyor diye düşünüyorum. Bir diğer durumda yazılımsal olarak cihazda bir problem olabileceği. Çünkü cihazdaki netflix uygulamasında 5.1 seçebiliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım. Bugun mi box s aldım. Hdmi kablo ile hdmi swich aracılığı ile Philips tv ye bağlı. Ps4 digiturk ve wd media ile 4 cihaz birden tv ye bağlı. Swich in optik cikişida mevcu. O da sesi ayırıp sony ev sinema sistemine yolluyor. Yillardir bu sekilde hem ps4 den hemde media playerden tum dts 5.1 sesleri keyifle alıyorum.
    Ancak ne tuhaf ki bugun aldığım mi box cihazimda hdd takıp filmlerden dts ve dd 5.1 sesleri aynı şekilde alabilme.e rağmen amazon prime disney plus ve yoube dan 5.1 alamıyorum. Cihazı ilk kurduğumda YouTube tan dts demo test videosu açtım sorunsuz harika bir şekilde dts ses aldım. Ancak nedense daha sonra bir turlu olmadı. Sanirim bir guncelleme gelmisti ondan sonra gitti herhalde. Ama usb den hdd takınca sorun yok çok ilginç.
    Urasillarima devam ediyorum. Cozum bulabilirsem mesajı editlerim.
    EDİT . Arkadaşlar az önce çok saçma birşey keşfettim. Box cihazımda YouTube tan hiç bir videoyu 5.1 açamıyordum ama telefonun youtubundan açınca mi boxtan oynat diyince tüm 5.1 dolby atmos dts vs hepsini 5.1 olarak ses sistemimden alıyorum. Çok ilginç box ın uygulamasindan alamiyorum.
    Şimdi disney ve amazon vs den de bir şekilde deneyeceğim bakalım.
    EDİT2 . Cihazda yüklü YouTube uygulamasını güncelledim. Şu an direkt uygulamadan da 5.1 destekleyen videolar ses sistemimden aynı şekilde alıyorum.
    Ama tabii YouTube un 5.1 olması pek birşey ifade etmiyor. Disney vb platformlardan 5.1 ses hiç bir şekilde olmuyor. Büyük hayal kırıklığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 19 Şubat 2023; 15:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.