Şimdi Ara

The Godsfall Chronicle-Light Novel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://hardnovel.wordpress.com/

    Konusu

    Eski Zamanların çöküşüne neden olan nükleer facia gezegendeki bütün insan yaşamını sonlandırmalıydı.Evet,tanrılar güzelim cennetlerini seçilmişlerine sığınak sağlamak için kurmuşlardı ve ilahi toprakların dışındakilerin çoktan yok olmaları gerekirdi.Ama yine de bir şekilde insan yaşamı bu ölümcül, mutant dolu çöllerde devam etmeyi başardı.

    Cloudhawk göklerdeki şahinler kadar özgür olmayı düşleyen genç bir çöpçüydü ama ne yazık ki kaderinde çöl harabelerinden hurda toplamak vardı.Kader, öte yandan kararsız olabiliyor.Paralı askerlerden oluşan bir ayaktakımıyla şans eseri karşılaşması hayatının gidişatını değiştirip onu mutantların, meta insanların, şeytan avcılarının ve tanrı katillerinin hatta şeytanların ve tanrıların dünyasına sokar.Cloudhawk kendisini hayal ettiğinden daha büyük bir dünyanın içinde bulur,yolunu azimli ışığın tanrısı Sumeru ile cehennemin fısıldayan karanlığı arasında bulur…ve bir gün, tanrıların bile düşeceğini farkeder.

    Seri Mad Max tarzı suyun yemeğin az olduğu para yerine kurşunun geçtiği post apokaliptik bir dünyada geçiyor arkadaşlar seriyi ben çeviriyorum.Çevirisine yeni başladım serinin zamanla bölümler gelecektir.İlginizi çektiyse buradan bakabilirsiniz iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigbone -- 13 Aralık 2018; 16:11:45 >







  • Battle Angel Alita geldi aklıma tanıtımı okuyunca. Sevdiğim bir seriydi, bu seriyi de ilk fırsatta okuyacağım. Paylaşım için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Sürekli aynı şekilde ilerleyen çin light novellarından sıkılan bünyeye ilaç gibi geliyor hocam.Günceli 67.bölümde.Bende ilk bölümün 1. kısmını yayınladım.
  • Yeni bölüm geldi.Bazı nedenlerden bıraktığım çeviriye geri döndüm arkadaşlar. Blogumda her gün en azından 1 part yayınlamayı planlıyorum serinin çevirisi zor olduğundan şimdilik bu kadar çıkarabiliyorum.Bunun yanında 1 seri daha çevirmeyi planlıyorum önerilere açığım (mümkünse daha hafif bir dile sahip seri önceliğim).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.