Şimdi Ara

İmac 256gb ssd icin 1400 lira fark vermek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar, 27 inc imac alicam.n11 den esc shop da istedigim modelin fiyati 8200 lira ancak 1tb fusiondrive var. Ssd almak isyersem mecbur apple dan almam gerekiyor oradan da fusion disk yerine 256 gb ssd sectigim zaman yaklasik 1400 lira fark vermis oluyorum. Sizce ssd icin bu kadar fark vermeye deger mi ? Profesyonel fotografciyim Lr,ps ve orta dereceli video edit isi icin kullanicam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalashaska -- 9 Mayıs 2018; 23:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yazalı çok olmuş yine de cevaplıyım. SSD bulunmaz nimet lakin Apple'ın fusiondriveleri de fena değil 256 gb ssd secsen makinaya bir sürü harici disk takman gerekecek. Ben 1 tb fusion drive kullanırdım ve kullanıyorum zaten veri hızı fena değil. İmaclerin sorunu genelde ekran kartları... İşlemci ve diskleri fena değildir. Ramlerde bir şekilde değişitirilir.
  • ben olsam 1TB SSD'ler yaygınlaşıp fiyatları düşene kadar SSD 256GB SSD almam. SSD kullanmak istediğim Mac'lerde uygun fiyattan 80 / 120 / 160GB Intel SSD alıp kendim takıyorum ki o zaman da 1TB harici harddisk kullanıyorum. 1TB hedef sembol gibi yani. Bu hedefin 4'te 1'i olan 256GB Apple SSD için 1400TL gibi bir servet vermek biraz zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MacBook Air'i insanların büyük çoğunluğuna tavsiye ederim, çünkü 400 dolar ve 2 saat fazla pil ömrü onlar için en önemli olan şey. Ek olarak, çoğu kişi Dokunmatik Çubuk yerine fiziksel fonksiyon tuşlarına sahip olmanın basitliğini takdir edecektir.

    Fiziksel fonksiyon tuşlarında vs Touch Bar sorusu: BetterTouchTool uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi edinmek için canınız sıkılmazsa, fiziksel fonksiyon tuşları daha çok tercih edilir. Bununla birlikte, BetterTouchTool'u nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için biraz zaman ayırmaya istekliyseniz, Dokunmatik Çubuk fiziksel fonksiyon tuşlarından daha fazla tercih edilebilir https://www.minimilitia.mobi/ https://www.applock.ooo/ https://www.7zip.vip/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 5 Ocak 2019; 23:19:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.