Şimdi Ara

Huawei mate 10 pro vs Samsung S8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama kararsızım iki model arasında kaldım konu doğru yerde mi emin değilim ama başlık seçmem gerekiyordu arkadaşlar telefondan beklentim güzel fotoğraflar çekmesi hem ön kamera hemde arka kamera olarak daha sonra bana performans anlamında sıkıntı yaratmaması takılma donma vb aşırı oyun vb oynayan biri değilim oynadığım zaman da kasma donma yapmasın arayüz felan da aynı şekilde ama ilk ve en önemli olan kamera bu açıdan değerlendirme ve tavsiyelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tabiki mate 10 pro

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Hocam değerlendirme kriteriniz nedir açıklar mısınız? Güncelleme konusunda samsungun daha uzun süreli güncelleme alacağını düşünüyorum doğru muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByMustafa59 kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsunuz. Mate 10 Pro Android 8 ile çıktı 9 ve 10'u alacaktır. S8 ise Android 7 ile çıktı 8'i aldı 9'uda alacaktır(çok geç olacak bu güncelleme) ve noktayı koyacaktır.Mate 10 Pronun 1 ana güncelleme artısı var. Video kısmında S8 daha iyidir, fotoğraf kısmında Mate 10 Pro daha iyidir. Ram ve hafıza olarakda Mate 10 Pro öndedir. Ekran olarak S8 daha iyidir. Genel olarak durum bu benim açımdan.
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.