Şimdi Ara

Galaxy S9 Plus mı iPhone X mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki telefon arasında kaldım.Android 2.3 den beri Android in her sürümünü kullandım. iOS a geçilmeye değer mi yoksa Android den devam mı birde Samsung un updateleri geç sunması olayı devam ediyor mu şuan Sony kullanıyorum ve gayet hızlı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben iphone 8 plus alırdım :) Tasarım olarak daha hoşuma gidiyor. Android alacak olsam zaten 3 binden fazla vermem. 2300 e Nokia 8 alırım. Bence bir telefona 4-5 bin paralar verilecekse sadece iphone' a verilmeli. İphone her modeliyle memnun eder ancak ben iphone 8 plus tercih ederdim. İphone X tasarım olarak, bana iphone gibi gelmiyor android' i andırıyor. İphone 8 plus alışılmış iphone tasarımına sahip olduğundan beni kendine çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 9 Mayıs 2018; 10:40:31 >
  • dostum iki cihaz da yuksek fiyata satiliyor bence.ama diosan butcede sikinti yok s9 plus derim.dusuk isikta s9 plus kamerasi daha basarili.on kamerada ise bariz daha basarili.hizli sarj adaptoru cikmiyor iphoneda.300 tl daha verip alman gerekiyor.sadece face id olmasi bence dezavantaj.illa yuzunu telefona tutacaksin.otururken one egilmek zorundasin.bazi gunes gozlukleriyle face id calismiyor.centikten dolayi butun ikonlari ustte goremiosun.yani telefon senin hayatini daha da kolaylastirmasi gerekirken aksine zorlastiriyor.5500-6000 tl lik bir cihaza yakismiyor bunlar.ama bunlar benim icin onemli degil ben sadece performansa bakarim diyorsan o zaman iphone derim.ayriyetten iphone alacak olsam 8 plusi tercih ederdim.bunlari 6 yillik iphone kullanicisi olarak yaziyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s9plusın ön kamerası nasıl arkadaşlar samsungun ön kamerası biraz net değildi önceki serilerde s8in ön kamerasını kullanamamıştım sevmemiştim.s9plusın nasıl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamera ozellestirme ve bence yine kalite olarak s9 + almalisin x de pisman etmez tabiikide

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.