Şimdi Ara

Gmail, akıllı cümle tamamlama özelliğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın önümüzdeki dönemde çok daha fazla yatırım yapacağını gördüğümüz yapay zekâ teknolojileri I/O 2018 konferansına da damga vurdu. Pek çok hizmet yapay zekâ desteği ile kullanıcısına hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Gmail bunlardan birisi.


     


    Her şey yapay zekâ


     


    Bir süre önce yapay zekâ destekli Akıllı Cevaplar özelliğini hizmete ekleyen Google şimdi de Akıllı Yazma özelliğini kullanıma sunuyor. İlk özelliğin blok cevaplarının aksine yeni özellik metin içerisinde yazdıklarınızı tamamlıyor. Böylece kullanıcılara zaman kazandırmış oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google Play 2018 ödüllerini kazananlar belli oldu

    Makine öğrenme teknolojilerinden faydalanan yeni özellik, kullanıcı metin yazmaya başladıktan sonra sıklıkla kullanılan terimlere göre cümlesini tamamlama önerisi sunuyor. Kullanıcı öneriyi beğenirse Tab tuşu ile yazısına yerleştiriyor.


     


    Özellik arka planda sürekli kullanıcısını izliyor. Öneri zamanı geldiğinde soluk bir biçimde arka planda kendisini gösteriyor. Sadece Tab tuşu işlev gördüğü için ekstra bir reddetmeye gerek kalmıyor. Akıllı Yazma özelliği önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak.


     







  • Bu olayı kullanıcılara yardım olarak değilde, daha çok Google'ın kendi algoritmalarının testi olarak görüyorum. Mantıklı zaten. Başka türlü gelişmesi yıllar alırdı..

  • Adamlar maildeki data bize yetmiyor yazıp yazılı sildiklerinizde lazım diyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapay zeka tehlikeli felan değil bana göre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XFalconX kullanıcısına yanıt
    Yapay zekanın tehlikeli olduğu kısım terminatör,I,robot,Age of ultron gibi filmlerde bilinçlenmesi-İnsan gibi- ve kendini insanlardan daha üstün görme ihtimali. Burada bahsedilen yapay zeka ile hiç alakası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilimin ilerlemesi insan etikleri ve dinler tarafından yüzyıllardır yavaşlatıldı.

    NO MORE !

  • la bundan daha güzelini 15 sene önce motorola c380 telefonmda kllanıyodm sanki

  • Google, Gmail üzerinden sizin ne yazdığınızı umursamaz. Topladıkları veri Metadata'dır. Bu konum, cihaz, tarih, saat, IP, ülke vb. gibi birçok veriyi içerir. Topladıkları verileri birleştirince istedikleri her şeye zaten sahip olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.