Şimdi Ara

Asus zenfone 5 mi samsung note fe mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cok kararsiz kaldim ..siz olsaniz hangisini secerdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biri ithatçı biri asus garantili. 2 side güzel telefon kriterlerin önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus zenfone 5 daha yeni piyasaya gireceği için nasıl bir performans ve başarı sunuyor bilinmiyor ama note fe şuan piyasada fiyat performans cihazı ama aralarında çıkma zamanı farklı onun için güncel cihaz almak daha mantıklı zenfone 5 ben olsam sorunsuz bir cihazsa zenfone 5 alirdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birisi Türkiye garantili resmi cihaz, diğeri ekran filmi bile kolayca bulunamayan "patlayan" telefon şanı olan model.
    Burada kararı etkileyecek 2 unsur var bana göre. Birincisi işlemci performansı diğeri ise marka algısı.
    "Patlayan model" olsa bile Note serisi Samsung cihazdan bahsediyoruz ve marka takıntınız var ise önem arz ediyor.
    Bir diğer kriter işlemci. Snapdragon 636 pek uçan kaçan bir işlemci değil. 660 olsa hiç takılmazdım ama 2000 üstü para verince daha iyi olsun istiyor insan. Karar vermesi cidden zor. Testler ortaya çıksın bir de öyle bakmak lazım. Belki Mi7 gelince zenfone 5'e direk rakip olur. Tahminim 2300-2500 TL civarında satılacağı yönünde. O zaman da işlemci ve kameradan fedakarlık edip türkiye garantili asus mu alayım yoksa ithalatçı garantili xiaomi mi diye bir soru daha takılacak kafalara




  • Bence nokia 8 almalısın vatanbilgisayar da bazen 2300 liraya iniyor. Asus zenfone donanım olarak bence 2000 lirayı hak eden bir cihaz değil. Ayrıca suya ve toz karşı dayanıklılığı yok. Her zaman dediğim gibi, bir telefon suya ve toza karşı dayanıklı değilse neden yek pare bir tasarım yapıp bataryayı değiştirilemez yapıyorlar anlamıyorum. Bence dünyanın en saçma şeyi budur. Nokia 8 takip et bence indirimde yapıştır birtane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

    Bence nokia 8 almalısın vatanbilgisayar da bazen 2300 liraya iniyor. Asus zenfone donanım olarak bence 2000 lirayı hak eden bir cihaz değil. Ayrıca suya ve toz karşı dayanıklılığı yok. Her zaman dediğim gibi, bir telefon suya ve toza karşı dayanıklı değilse neden yek pare bir tasarım yapıp bataryayı değiştirilemez yapıyorlar anlamıyorum. Bence dünyanın en saçma şeyi budur. Nokia 8 takip et bence indirimde yapıştır birtane.
    note 8 2039 tl hbde.. alınası bir cihaz mı bu fiyat seviyesinde ?
    tipi diğerleri kadar hoş değil, ekran oranı düşük biraz ama _*
  • xf kullanıcısına yanıt
    O işte bir yanlışlık var hocam nokia 8 diyecektin heralde ? Note 8 in 2039 TL olması imkansız :) Nokia 8 kesinlikle alınabilir cihaz pişman etmeyeceğine eminim. Resmi Distribütör garantili almanı öneririm ama. Arada vatanbilgisayarda 2300 liraya düşüyor orayıda takip edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.