Şimdi Ara

MSİ GP63 Leopard 8RE-235XTR Notebook hakkında görüş alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSİ GP63 Leopard 8RE-235XTR Notebook hakkında görüş alabilir miyim ?
    Yaklaşık 8bin TL limitim var ve hem Cad programlarını kullanabileceğim hem de yüksek çözünürlükte oyun oynayabileceğim bir Diz üstü almak istiyorum. Araştırmalarım neticesinde Msi'ın GP63 Leopard 8RE-235XTR modelini beğendim. 8750h işlemci ve 6gb Gtx 1060 ile kağıt üstünde sunduğu donanım ile makul bir fiyat etiketine sahip gibi görünüyor ?

    GP63 Leopard dışında bir de GE63VR 7RE (Raider) modelini araştırdım. Leopard da "Killer Gaming LAN" teknolojisi kullanılırken Raider de "Killer DoubleShot Pro" kullanıldığını gördüm. Bu teknolojileri özetlersek online oyunlardaki ping ile ilgili sıkıntılarımıza derman olacak bir teknoloji tabiki kağıt üstünde öyle gözüküyor peki ya gerçekte de öyle mi ? Ping sorunlarına çözüm olabilir mi ? Bir birinden ne farkı var ? GP de Yeni nesil 8750H işlemci kullanılırken GE de 7700Q işlemci kullanılmış olmasına rağmen GE serisi 1000TL daha pahalı. Bunun sebebi "Killer DoubleShot Pro" teknolojisi midir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 4 Mayıs 2018; 2:46:59 >







  • Merhaba forum gittikce teknoloji forumundan uzaklaşıyor. O yüzden çok az cevap veren var. Leopard modeli benimde ilgimi çekti. 7250 TL civarında bulunuyor. Onun dışında Monster tulparda ayni özellikte bir alet var ramnve HDD eklenmesiyle 6500tl oluyor. Kasa ve ekran kalitesi için araştırma yapıyorum. MSI kasa için sert plastik demiş. Alüminyum olsa düşünmeden onu alırdım. İşlemci 8750 olduğu için 7700 kadar isinmaz. GTX 1060 hard Gamer değilsen her oyuna yeter. Bence şu an ki en iyi f/p kombinasyonu 8750h ve 1060. Bunları g sync olan monitör de koysalar süper olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam halen daha karar veremedim , çok benzer ürünler var. Gp serisi yeni işlemci , gtx 1060 ve diğerlerinden farklı chipset ile uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

    Ge serisinde gtx 1070 ekran kartı olan modelde klavyedeki ışıklandırmanın aynısı ( mystic light ) dış kapağının üzerinde var. Laptop ayrı bir havaya bürünüyor ama fiyat bu sefer uçuyor. Diğer ge serilerine baktığında görünürse hiçbir fark Yok iken eski nesil 7700hq işlemci ile gp serisinden daha pahalı modeller var.

    Eskiden olsa seçim yapmak 1 saatimi almazdı, 8 yıl önce üst seviye dizüstünü 2bin tl ye alırken şimdiki emsalleri 6bin tl den başlıyor. Bu da beni düşündürüyor “ gerçekten buna ihtiyacım var mı ... diye ( 8 yıl önce 2 bin tl maaş alan şimdi 6bin tl alıyor mu ? 8 yılda çok gelişmişiz ... )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada MSI indirimi yapmış GP63 Leopard 6200 TL. Nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Fiyat iyimi?

    GP63 Leopard

    Edit: 6175' e indi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laztaz -- 9 Mayıs 2018; 17:9:54 >
  • Ürün hakkında detaylı bilgim Yok. Yeni nesil işlemci ve ekran kartına sahip bir ürün. Bu fiyat segmentinde hp, Asus .. vb markalarda daha iyi bir ürün Yok.

    Şahsen ben de ge73vr 8rf ( Raider ) modeline kilitlendim. 12.000 den 10bin e düşüyor. Bunu yada sizin de düşündüğünüz gp63 modelini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laztaz L kullanıcısına yanıt
    Sabah indirim yoktu ebrardan 6800 e aldım ve şuan gördüm yazdığınız fiyatı sanırım bahtsızlikda çığır açtım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krmzydn

    Sabah indirim yoktu ebrardan 6800 e aldım ve şuan gördüm yazdığınız fiyatı sanırım bahtsızlikda çığır açtım...
    Bunun ekranı 120 hz değilmi? Açıklamalarda ülkeye göre değişebilir gibi bir ibare gördüm ondan soruyorum.
  • 120 hz 3 ms yansitmaz ekran.3 tip ekran gördüm bende msi in sitesinde bizim ulkedeki 120hz 3ms ekran olan model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gp63u tam alıyordum stok bitti dedi. Ge73 hakkında fikriniz nedir? 6000 civarı tavsiye edebileceğiniz bir model varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin internetin kötü olduktan sonra killerlan pingini etkilemez. Bizim ülkede internet hızları killerlan seviyelerine çıkamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

    Senin internetin kötü olduktan sonra killerlan pingini etkilemez. Bizim ülkede internet hızları killerlan seviyelerine çıkamıyor
    Bakalım görücez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze selam. bende bu modeli almayı düşünüyorum lakin ilerki zamanlarda bu ürünün ekran kartını değiştirebilir miyim, mxm slotu varmıdır? teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.