Şimdi Ara

Sefiller Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süre önce gogol dostoyevski gibi yazarları okumaya basladım, gayet sürükleyici ve içe çeken anlatımları vardı. Bunun gazıyla cocukluğumdan beri adını duyduğum ve merak ettiğim bir kitaptı Sefiller.

    2-3 hafta önce başladım kitaba, ama şu an hala 60. sayfada falanım . Kitabı okurken acayip bi şekilde bana dinin ****ığını hissediyorum. İlerleyen sayfalarda konu değişecek mi ? Hayatım boyuncu sayılı kitabı yarıda bıraktım. Böyle merak ettiğim bir kitabı daha başlamadan bırakmak istemiyorum.

    Hiç sürükleyici bi dile sahip değil, zorla bir şeylerin bana itelendiğini hissediyorum. Sizce Devam etmelimiyim bu kitaba?



  • Kitap zihniyet olarak neredeyse aynı şekilde devam edecek eğer o rahatsız ediyorsa bırakabilirsiniz ama konu anlamında waterloo savaşı bölümleri sıkıcı olsa bile sürükleyici hale geleceğini düşünüyorum
  • 4 citli olanı mı okuyorsun?



    tam metni okuyorsan victor hugo bambaşka yerlere değiniyor. hatırladığım kadarıyla ilk 50 sayfa psikoposun hayatını anlatıyor. bu bölümde sıkıcı yerler olduğu gibi çok etkileyici yerler var. ben şöyle yaptım sıkıldığım yerleri göz atarak hızlı hızlı geçtim. diğer sayfalar su gibi akıyor ama 30-40 sayfa boyunca olay örgüsünden ayrı konular karşına gelecek. 1. cildin son 50 sayfası waterloo savaşında generaller ne yaptı iklimi nasıldı felan filan ansiklopedi bilgiler var. okumak istemiyorsan onları da geç.



    hatırladığım kadarıyla 3. cildinde 200 sayfa kadar parisin sokak çocuklarıyla ilgili bilgiler vermişti. okuyana kadar ömrüm gitti. 4. ciltte de bir olay hakkında uzun uzadıya sıkıcı bilgiler vermişti. bunları hızla okuyup ya da hiç okumasan bir şey olmaz. ama jan veljan ve birkaç karakterin olduğu asıl olay orgüsüne bağlı kalırsan çok büyük zevk alırsın. bence bırakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Is bankasi yayınları hocam. Dediğiniz gibi mösyö bienvenunun Hayatini anlattı hep. Bu şekilde devam etkiyecekse devam edeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayede büyük veya küçük bütün rolü olan karakterlerin çok detaylı olarak hikayeleri anlatılıyor. İleride bu karakterlerin yolları çeşitli şekillerde kesişiyor. Çok bir şey değişmeyecek yani. Hatta yukarıda da yazılmış, Waterloo Savaşı'nı anlattığı bölüm de çok uzun. Baştan sıkıldıysan o kısım işkence gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: empath

    Is bankasi yayınları hocam. Dediğiniz gibi mösyö bienvenunun Hayatini anlattı hep. Bu şekilde devam etkiyecekse devam edeceğim
    Sakın ama sakın yarım bırakma. Çok küçük bir kısmını gördün daha olayların, o kısımlar geçecek, gerçek Sefiller'le de o kısımdan sonra karşılaşacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.