Şimdi Ara

English central inceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Sume
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
138
Cevap
14
Favori
41.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Up
  • ontheroute66 kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum haftada 2 ders alıyorum genelde

    Konuşma açısından faydası oluyor daha fazla cesaretleniyorsun.

  • ontheroute66 kullanıcısına yanıt

    Aldınız mı hocam. Ben de karar aşamasındayım. Anladığım kadarıyla son 2 ayda fiyat çok yükselmiş %60 indirimli 12 aylık paket 3240 lira civarında şu anda. Daha düşük bir fiyata alma durumu varsa beklemem mantıklı olur mu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

  • Arkadaşlar ben 3 ay önce "1 yıllık haftada 7 ders" olanı 5400 lira gibi bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak kesinlikle Müthiş(Cambly nin fiyatlarını düşünecek olursak) Çok iyi hocalarda var, kötü hocalarda. siz girdikçe hoşunuza giden hocalara tekrar ders alarak ilerleyebilirsiniz(Her ders sonrası öğrenciler ilgili hocalara 5 üzerinden not veriyor bu sayede ders planlamadan önce hangi hocanın iyi olduğu az çok anlaşılabilmekte).

    Ben Özel bir kursta Gramer eğitimi aldıktan sonra en azından B2 seviye konuşabileyim diye arkadaşın önerisi ile satın aldım.

    Tabi Olay öğrenmek isteyende bitiyor. gün içerisinde sadece hoca ile 25 dk görüşeyim bana yeter düşüncesi pek mantıklı değil(Amacınız unutmayayım değilse)

    Şahsen ben kullanmaktayım ve memnunum. içiniz rahat olsun bu noktada ki birçok kişi memnun. Şuana kadar herhangi bir olumsuz durumda englishcentral müşteri temsilcileri ilgilendiğini de belirteyim.

    NOT: bunları reklam yapmak için yazmıyorum zamanında bende kararsız kaldım.


    Herkes gibi bende üyelik sürem artsın diye buradan aşağıya davet linki gönderiyorum kayıt olurken bu linkten kayıt olursanız memnun olurum.

    Olurda üye olacak olursa 8 haftaya kadar benim üyeliğimi uzatılmasına sebep oluyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezor -- 7 Eylül 2022; 20:36:46 >
  • loftuk kullanıcısına yanıt

    12 aylık haftada 2 görüşmeye yarım saatlik paket 7bin TL. Siz bu fiyatı hangi kod ve içerikle aldınız .

  • Cumartesi günü kaydoldum. Hakkınız ölüyor mu eğer pazar günü kullanmadıysam ya da haftalık hak ne zaman yenilenir

  • Güncel fiyarı nedir arkadaşlar ?
  • 1 aydır sisteme üyeyim, aklınıza takılan soru varsa WhatsApp dan veya Telegramdan sorabilirsiniz.

    Referans linkimle üye olurken hem %60 indirim sağlayabilirsiniz hem de yıllık üyelik alanlara 100 TL de ben ibanına gönderebilirim

    indirim linki
    Telegram iletişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfearrr -- 27 Aralık 2022; 18:17:26 >
  • Tavsiye ederim bu sistemi. Piyasadaki en ucuz İngilizce öğrenme yolu. Filipinlerin parası bizim paramıza göre daha değersiz. Aslında o yüzden uygun fiyatlı hizmet alabiliyoruz.


    Yıllık alırsanız saati yaklaşık olarak 50 liraya geliyor. Bugün Türkiye'de birinden özel ders alsanız fiyatlar belli. Saatlik 200 lira.


    Kaydolurken bu linki kullanırsanız %60'a kadar indirim kazanırsınız. Bana da ücretsiz konuşma hakkı hediye etmiş oluyorsunuz. Kazan-kazan.

  • Geçen sene 3 ay kullandıktan sonra bu sene tekrar üyelik aldım. Orta seviyede bir ingilizceniz varsa English Central sizi advanced seviyeye kadar ilerletir speaking konusunda, başka yer aramınza gerek yok bence.


    Ayrıca henüz ders almasamda birkaç türk öğretmen de gördüm, başlangıç seviyesindekiler için uygun olabilir.


    Benim favori hocam Rich, tavsiye ederim, hem aksanı düzgün hem de sınava yönelik çalışma yapıyorsanız çok destek oluyor. Pek çok sınav formatını bilen ve feeeback verebilen deneyimli bir öğretmen. Konuşacağınız konuları raha önceden belirler ve belli bir program ile dersleri işlerseniz maksimum faydayı sağlayacağınızı düşünüyorum.


    Ben de ikinci kez üye olurken forumdan bir arkadaşın ref linki ile üye oldum, hem bana ekstra %10, hem de arkadaşa ekstra ders hakkı sağlamış, bu yüzden ben de ref linkini bırakıyorum, üye olmak isteyen kullanabilir.



    English central incelemewww.englishcentral.com
    Online English Lessons | English Videos
    /logout?redirect=/login?continue=https://www.englishcentral.com/invite/D6t8WnmLV5AB
  • 5 aylık eski üyelik yani puana dayalı hesabım satılık. Şu an aktifte de 24 ders var. Yani yaklaşık 6 aylık paket gibi düşünebilir. Almak isteyen pm atabilir.
  • onurzcn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hesabı kullanamadığım İçin satılık almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir
  • 1 yıl süreli eski premium üyelik satılıktır. hesap bir süredir kullanılmış bir hesaptır. puan toplamanız kaydı ile her gün 1 ders alabilirsiniz. fiyatı pazarlıksız 5 bin tl. düşünen ve bütçesine uyan yazabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 13 Aralık 2022; 10:59:38 >
  • onurzcn kullanıcısına yanıt

    Hocam bu puana dayalı muhabeti nasıl oluyor ? puan topladıkça bedava ders mi veriyor haftalık paketinin üstüne anlamadım onu

  • 1 aydır sisteme üyeyim, aklınıza takılan soru varsa WhatsApp dan veya Telegramdan sorabilirsiniz.


    Referans linkimle üye olurken hem %60 indirim sağlayabilirsiniz hem de yıllık üyelik alanlara 100 TL de ben ibanına gönderebilirim


    Telegram Link


    İndirim Link




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfearrr -- 11 Ocak 2023; 9:33:45 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 27 Ocak 2023; 14:2:12 >
  • Merhaba,


    1 yıllık, haftada 7 ders konuşma 25 dk lık (7x25DK) birebir ders aboneliğe sahip bir üyelik almıştım. Haftada 7 ders, her ders 25 dk, 4.5 aylık bir üyeliğim kaldı. Üyeliğimi devrediyorum. (englishcentral.com) 1 senelik üyelik aldım ve oldukça verimli geçti. Ancak yüksek lisansa başladığım için artık dersler adına yeterli vaktim yok. Bundan dolayı kalan kullanım hakkımı 4.5 ay olmak üzere devrediyorum.


    English Central bu konuda güvenli bir devir prosedürü uyguluyor. Sizin kayıtlı mail adresinizi onlara sizinle aynı bir mailde paylaşmam durumunda kalan kullanım haklarımı benden alıp, bildirdiğim kullanıcıya devredebiliyor. Detaylı bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilir veya mailleşebiliriz.


    Güncel Fiyat bilgisini English Central resmi web sayfasından kontrol edebilirsiniz.


    Teşekkürler.


    İletişim: orgokor@gmail.com

  • Yeni üyelik alacak olanlar mağdur olmamanız adına yıllık abonelik gibi uzun süreli üyelik aldığınızda 14 günlük cayma hakkı süreniz geçtiğinde hiç bir şekilde üyelik iptalinde ücret iadesi yapmıyorlar bilginiz olsun.

  • gençler. daha önce hesap dondurma işlemini yapmamış, haftada 5 yada 7 ders 3-6 ay arası süresi olan boşta duran hesabınızı devir alabilirim. öm atabilirsiniz
  • orhan94 O kullanıcısına yanıt

    Sattınız mı hocam

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.