Şimdi Ara

English central inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
14
Favori
41.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Evet aynen öyle.

  • Hala önerir misiniz? Açıkçası Asya bölgesinden oldukları için aksan konusunda biraz önyargım ve tereddütlerim var.

  • Arkdaşalar merhaba,

    EnglishCentrali 3 aydır kullanıyorum. Sorunlarınız varsa cevaplayabilirim. Aşağıda paylaştığım linkten 12 aylık üyelikte %60 3 aylık üyelikte %36 indirim kazanabilirsiniz.



    https://tr.englishcentral.com/invite/n68AOUXKXl4B

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ka19g

    Arkdaşalar merhaba,

    EnglishCentrali 3 aydır kullanıyorum. Sorunlarınız varsa cevaplayabilirim. Aşağıda paylaştığım linkten 12 aylık üyelikte %60 3 aylık üyelikte %36 indirim kazanabilirsiniz.



    https://tr.englishcentral.com/invite/n68AOUXKXl4B

    Merhaba, konuşmaları çözdüğünüz videolar üzerinden mi ilerletiyorsunuz yoksa serbest konuşma olarak mı ? ben sürekli video seçiyorum ama nasıl oluyorsa bir şekilde serbest konuşmaya dönüyor iş :) dersin yarısında videoya geçelim mi diye soruyor ama o sıra konu çok cazip geldiğinden serbest konuşmadan devam edelim diyorum.


    Bunların bir katkısı olur mu acaba ingilizce gelişimi için.


    Bir de favorilediğiniz hocalar varsa söylerseniz çok sevinirim.





  • Hocam merhaba,

    ben genelde video ders alıyorum konu konu açıyor gittiği oluyor ama video derslerin çoğunu da yaptım :) Daha doğrusu ilgimi çekenlerin çoğunu. Favori hocaları özelden yazayım hocam belki reklam vb. duruma girer.

  • ka19g K kullanıcısına yanıt

    Selamlar, sistemi hala aktif olarak kullanıyorsanız güncel hoca önerilerinizi rica edebiliyim  Teşekkürler

  • ka19g K kullanıcısına yanıt

    Merhaba;


    Sizin linkiniz üzerinden indirimi kullandım. Şu an 12 ay için 1104 tl gösteriyor. Açıkçası uygun bir fiyat.

    Üyelik işleminin tamamlamadan önce birkaç soru sormak istedim.

    Acaba geçen zaman içerisinde ilerleme kaydedebildiniz mi?


    Konuşma konusunda fayda sağlıyor mu? Konuşma dışında fayda sağlıyor mu? (Grammer, kelime vs)

  • piladam kullanıcısına yanıt
    Merhaba eğer düzenli haftada 3 yada 4 ders yaparsanız gerekli verimi alırsınız. Ben 3 ayda belli bir ilerleme kaydettim
  • ka19g K kullanıcısına yanıt

    Merhaba teşekkür ederim. 1-2 haftalık kullanımda bile fayda göreceğimi anladım. Yararlı olacak gibi görünüyor.



    Biraz daha araştırayım derken sizin linkteki indirimi kullanamamış oldum, sonra Englishcentral kendisi indirim verdi. Yalan söylemiş olmayayım.

  • ka19g K kullanıcısına yanıt

    Selam hoca önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

  • Merhaba, ben puan toplamalı sistemle 1 sene kullandım, baya bir faydası da oldu ancak puan toplama işi başta kolay gibi gelse de sonraları yorucu oldu. Bu aralar büyük bir zam gelmesinden korkuyorum kur olaylarından, cambly falan baktım yıllığı araba parası olmuş. EC den 3 aylık daha üyeliğimi yeniledim bakalım. Linkle en uygun fiyattan alabilirsiniz benim refimle.
    https://tr.englishcentral.com/invite/SKX+MwpfU6Jd
  • %60 indirimle kaydolmak için : (11 şubat tarihine kadar geçerlidir.)



     https://tr.englishcentral.com/payment/default?coupon=i4R5c6QvLWlY&plan=2



    konuya gelelim; ingilizce öğrenme serüvenine kendi kendime yapacağım diyerek başladım. ilk başladığım zamanlarda "konuşmadan olmaz" mottosuyla hareket ettiğim için daha grammar kitabı bile almamışken konuşma sitelerini araştırdım. bunlar içinde şuanda hatırladığım cambly, english central, engoo, italki gibi siteler bulunuyordu. cambly hepinizin bildiği gibi yıllık ve 3 aylık üyeliklerde saçma sapan teklifler çıkardığı için english central üyeliği satın aldım, zaten indirim kuponu kullandığınız zaman 3 aylık premium üyelik sudan ucuza geliyor.


    ilk derslerimde inanın abartmadan söylüyorum kendimi tanıtamıyordum. me student diyordum, öğretmen soru soruyordu suratına bakıyordum denizden çıkmış balık gibi çırpınıyordum derslerde. bu süreç 1-2 hafta devam etti. kendimi tanıtmayı neleri yapmayı sevdiğimi, gelecekte neler istediğimi "basit" başlıklar içerisinde anlatabilir hale geldim. toplamda geçen 1.5 ay sonrasında günlük konularda kendimi mükemmel olmasa dahi anlatabilir hale geldim. bu süreç sonrasında araya işlerimden kaynaklı çok uzun bir süre girdi ve devam edemedim. şuanda 2 aydır yeniden başlamış durumdayım bu yazının devamında sizlere yardımcı olabileceğini düşündüğüm diğer kaynaklarıda vereceğim. bu 2 aylık süreç sonrasında açık konuşmam gerekirse hala istediğim yerde değilim ,ama büyük bir ancak diyerek, kendimi bir çok konuda ifade edebiliyorum. başladığım yer üniversite öğrencisi olduğumu bile söyleyememekti şuan ise bir çok konuda konuşabiliyorum, konuyu derinleştirebiliyorum.


    üyeliği aldık dersleri nasıl yapalım derseniz ben en az 1 aylık süre boyunca open talk alıp gündelik konulardan konuşmanızı tavsiye ediyorum, ben öyle yaptım. sonrasında aşağıda verdiğim sitelerden kendinize uygun olanı seçip buralarda bulunan sorular etrafından ilerleyebilirsiniz veya ben zaman zaman sitede izlediğim videoları çok beğenirsem o video hakkında ders alıyordum buda güzel bir seçenek. videonun sonunda o videoyla alakalı veya videonun konusuyla alakalı sorular oluyor (mesela süper kahraman videosunda bir özel gücün olsa ne olmasını isterdin gibi) dersi almadan önce özel ders kartını görüntüleyip ona göre alabilirsiniz.



    genel karışık sorular : https://conversationstartersworld.com/…ions-to-ask/ (a2-b2)

    ielts speaking için genel başlıklar ve sorular : https://engoo.com/…eparation/p6-s6hpmeemrul__rarmkw (a2-c1)

    ielts için genel pratik soruları, bu linki hocanıza atıp karışık bir şekilde size sormasını isteyebilirsiniz :

    https://www.english-exam.org/IELTS/ielts_speaking_practices



    bu üç link dışında yeni linklerde yakın zamanda vereceğim. neredeyse 0'dan başladığım bu yolda şuanda çözdüğüm denemelerden reading 7 - listening 7.5 alabiliyorum. speaking ve writing için bir şey diyemiyorum ancak benim hissettiğim 6.5-7.5 arasında onlarda. işbu entry yakın zamanda yeniden editlenecektir. ayrıca 2 ay sonra alacağım ıelts sınavından sonra sonuçlarımı ve bütün materyallerimi, çalışma metodumu buradan yeniden anlatıyor olacağım.


    reading için kullandığım kaynaklar:

    ilk başlarda : more to read 1 (a2-b1)

    şuanda: more to read 2 (b1-c1) ve cambridge ıelts academic serileri (10-15)


    listening için:

    sabah akşam her boş vaktimde podcast:

    rock'n roll english : çok keyifli bir adam, dan diye bir arkadaşı var ayrıca, onunla beraber çektiği bölümler ayrı keyifli oluyor.

    luke's english podcast : neredeyse her ingilizce öğrenmeye başlayanın elbet bir yerde denk geldiği podcast programı. 800den fazla podcasti mevcut yanlış hatırlamıyorsam. başlangıç için ağır olabilir.

    anything goes emma chamberlain : gündelik konulardan bahsedilen tek kişilik bir podcast programı. çok ileri seviye değil ancak başlangıç için yine ağır gelebilir.

    bunun dışında nadiren dinlediklerim : stuff you should know, conan o'brien needs a friend, ted talks daily, the joe rogan experience.


    yeni başlayan arkadaşlar için: effortless (veya power) english a.j huge. bu adamın konuşmaya yönelik podcastleri var. donanım haber vb sitelerde linklerini bulabilirsiniz.


    writing için:

    bu siteyi kesinlikle değerlendirmenizi öneriyorum. güzel başlıklar mevcut.


    onun dışında ielts simon bu siteyi kullanıyorum. ve tabiki ielts academic kitapları.


    grammar eksiğim var ne yapabilirim. "english grammar in use" başka tek bir şey araştırma, ben senin yerine 500 tane araştırdım emin olabilirsin, seni vakit kaybından kurtarıyorum. ama ben videolu izlemek istiyorum diyorsanda buraya english 101 veya tabiki buraya english with ronnie bakabilirsin.

    hepinize başarılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiggits -- 11 Ocak 2022; 22:19:0 >




  • yiggits Y kullanıcısına yanıt

    merhaba.

    %60 indirim için linke tıkladığımda, ana sayfa açılıyor.

    indirimli kaydı nasıl yapacağız, bilgi verebilirmisiniz?

  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    https://tr.englishcentral.com/payment/default?coupon=8SrFqvP17CMB&plan=32


    merhaba bu linkten deneyebilirsinjz bir aksilik olmus

  • On

    english central
    20% off just for you
    https://tr.englishcentral.com/invite/7URQnONjwyYQ

    Ekstra %20 indirim daha almak için yukarıdaki linkten üye olabilirsiniz.

  • Merhaba,


    A1-A2 sınıfdan eğitim kurumunda başlangıç öğrencisiyim A2 kurunu tekrra alıcam. Öncelikle deneyimleriiz için teşekkürler. Ben A1 den geçirildim ancak A2 de zorlandım ve tekrar alıyorum. Genel olarak temelim çok yok, English Central deneme dersi alıp ardından 1 yıllık 1500TL gibi bir fiyatla premium almayı hedefliyorum, ancak;


    • Beni sıfır gibi düşünürseniz sizce A2 kuru alırken paralelde bu uygulama premium üyelik faydalı olur mu? yoksa herşey karman çorman mı olur.. Ben 33 yaşında dil sınavlara falan girMeyeceğim*, AB vatandaşlığımı yeni aldım, şuan TR de kurumsal bir şirkette çalışıyorum, Gramer bilgim karman çorman.. Bne sadece derdimi anlatabilme ve ileride nasipse olursa da avrupada iş hayatıma devam edebilirim hedefleri içindeyim. Bunun için ingilizce öğrenmek istiyorum. Bana desteklerinizi sıfırmış gibi görüp sınıfdan izmirdeki A2 dil kursum sırasında bu sistem nasıl olur sizce? Teşşekkürler, iyi yıllar herkese :)




  • @piladam & @ka19g selamlar,

    bende 1 yıllık almayı planlıyorum 1500TL gibi. İlerleme kat ettiğini belirtmişsin @piladam.. peki başlangıç mıydı seviyen?

    @ka19g sen ne aşamadasın..


    Arkadaşlar ben sıfıra yakınım, grmaer bilgim vs şuan karman çorman durumda... Devam eden A2 sınıf dersimi de tekrar alıcam, bununla paralel ilerleyeyim diyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen

    :) İyi Yıllar

  • huseyin_elk kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Benim reading writing bilgim vardı. Indermediate diyebilirim. Fakat konuşma pratiğim çok kötüydü. Konuşma pratiğimi ciddi manada geliştirdim.
  • Tüm hocaların Filipinli olduğu, aksanlarının gayet iyi olduğu ( tabi anadili ingilizce olan ülkelerdeki gibi değil), yeterli olan bir uygulama. Gayet kullanışlı. 6 aydır kullanıyorum. Hocalar seninle ilgileniyor. % 20 indirimden faydalanmak isterseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


    english central
    Sizin için %20 indirim
    https://tr.englishcentral.com/invite/UpHjnWnqzf_P
  • https://tr.englishcentral.com/invite/znfLuTSgYrHT



    Buradan uye olabilirsiniz arkadaslar. Bence fiyat / performans olarak en iyilerden biri.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.